Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΟΝΤΑ ΦΩΤΟΣ


"Πολύ κοντά μας και ανακατεμένοι μαζί μας ζουν οι Αθάνατοι, οι οποίοι παρακολουθούν όλους εκείνους που με πολύπλοκα αποφθέγματα καταδυναστεύουν τους ανθρώπους μέσω άλλων ανθρώπων, χωρίς να ενοχλούνται από το βλέμμα των θεών. Υπάρχουν ανάμεσα μας 30.000 Αθάνατοι, οι οποίοι με την δύναμη του Διός επιτηρούν τους θνητούς ανθρώπους"..
Ησίοδος, Θεογονία
"Όλες αυτές οι οντότητες κατοικούν μαζί με τους ανθρώπους πάνω στην Γη, άλλες διαμένουν πάνω από μας, στον περίγειο χώρο και άλλες στο πιο αραιό και αγνό μέρος του ουρανού, όπου δεν υπάρχει ομίχλη ή σύννεφα και δεν προκαλείται καμιά ταραχή από την κίνηση των ουρανίων σωμάτων"..
Ελληνική Μυθολογία

Αυτοί οι Αθάνατοι σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις μας, είναι οι Ημίθεοι, οι Ήρωες, οι Νύμφες των ορέων ή Ορεστιάδες, οι Ναϊάδες των πηγών, οι Δρυάδες των δασών, οι Αμαδρυάδες ή Λειμωνιάδες των λειβαδιών, οι Νηρηίδες ή Νύμφες των νερών, οι Λιμναίες των λιμνών, οι Ωκύθοες των άστρων, οι Εσπερίδες που κατοικούσαν στα νησιά των Μακάρων και άλλες περίπου 100 κατηγορίες που γεννούσαν Αθάνατους..
Οι Αθάνατοι που γνωρίζετε, είναι ο Ηρακλής, ο Αχιλλέας, ο Περσέας, ο Αρισταίας, ο Ενδυμίων, ο Σίσυφος, ο Αμφιάρεος, ο Επιμενίδης, ο Άβαρις, η Καλυψώ, η Κίρκη, η Σεμέλη, η Ιφιγένεια, η Αριάδνη,η Μήδεια και άλλοι λιγότερο γνωστοί..


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα