Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Με φλερτάρει το αφεντικό μου

με φλερτάρει το αφεντικό μου

H λέξη άντρας και η λέξη αφεντικό είναι άμεσα συνδεδεμένες στο μυαλό κάθε άντρα! Η έννοια του αφεντικού τους δίνει την εξουσία και τον έλεγχο. Έτσι αποκτούν περισσότερη αυτοπεποίθηση και σίγουρα άνεση κινήσεων. Συνηθίζεται το αφεντικό να φλερτάρει με σιγουριά την υπάλληλο πιστεύοντας απόλυτα στον εαυτό του αλλά και στο ταλέντο του. Αυτό μπορεί να είναι ένα απλό παιχνίδι το οποίο σπάει την ρουτίνα της δουλειάς αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη περιπτώσεις που όντως το αφεντικό ερωτεύτηκε την υπάλληλό του. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσεις αν διαπιστώσεις πως σε φλερτάρει το αφεντικό σου. Διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου και σίγουρα θα ήθελες πολύ να μάθεις με σιγουριά σε πόσες έχει πει ακριβώς τα ίδια πράγματα με εσένα στο χώρο εργασίας τουλάχιστον!
Πολλές γυναίκες  μπερδεύονται μπροστά στο φλερτ του αφεντικού τους αφού η εξουσία του αρσενικού πολλές φορές γίνεται πόλος έλξης και στοιχείο θαυμασμού από το γυναικείο φύλο. Με φλερτάρει το αφεντικό μου και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω! Μια τέτοια περίπου σκέψη περνάει από το μυαλό σας και μπερδεύεστε ακόμη περισσότερο. Μπορεί αρχικά να αρκεστήκατε στην ιδέα πως σας έδειξε ιδιαίτερη προσοχή αλλά στην πορεία νιώθετε άβολα. Δεν παύει όμως εκτός από τον ρόλο αφεντικού – υπαλλήλου να είστε και δυο φύλα που μπορεί να έλκονται! Οπότε αρχικά καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε αν απλά σας αρέσει που σας φλερτάρει, αν δεν σας αρέσει καθόλου και θα θέλατε να το αποφύγετε ή αν πιστεύετε πως θα μπορούσατε να προχωρήσετε παρακάτω. Έτσι θα έχετε κάνει μια αρχή και θα κινηθείτε με τον ανάλογο τρόπο!

Με φλερτάρει το αφεντικό μου – Πώς να το αντιμετωπίσεις αν δεν σου αρέσει
1) Ψυχραιμία
Πολύ βασικό στην περίπτωση που διαπιστώσεις πως σε φλερτάρει το αφεντικό σου αλλά δεν μπορείς με τίποτα να το δεχτείς, είναι η ψυχραιμία! Το κάνει με τόση σιγουριά που το μόνο που δεν θέλει να δει από εσένα είναι μία άσχημη και υπερβολικά αρνητική αντίδραση. Πολλές φορές κάπως έτσι έχουν συμβεί απολύσεις στον εργασιακό χώρο. Φυσικά δεν συμβαίνει πάντα αλλά όπως λέει και ο λαός «φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά»! Έτσι φέρσου με ψυχραιμία και διπλωματία ώστε να λάβει το κόκκινο φως χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Έτσι κι αλλιώς την συμπάθειά του την έχεις κερδίσει και φρόντισε να την διατηρήσεις. Η ευγένειά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να παραμείνετε απλά σε αυτήν την συμπάθεια.  Αν πιστεύετε πως έτσι κι αλλιώς είστε από τις γυναίκες που «γλυκαίνονται» από όμορφα λόγια προσέξτε ιδιαίτερα την αντίδρασή σας και την συμπεριφορά σας ώστε να μην έρθετε σε άσχημη θέση αφού ουσιαστικά το μόνο που σας αρέσει είναι αυτό που ακούτε!
2) Αποφύγετε τις προσβολές
Αν είστε από τις γυναίκες που δύσκολα κρατάτε μέσα σας αυτό που σκέφτεστε ή σας διακρίνει ο αυθορμητισμός σας, πριν πείτε κάτι σκεφτείτε το και δεύτερη φορά. Ίσως το πρώτο πράγμα που σας ήρθε στο μυαλό να είναι πως θέλετε να τον προσβάλλετε για να τον βάλετε μια και καλή στην θέση του. Αυτό όμως που μάλλον δεν σκεφτήκατε είναι η τυχόν άσχημη αντίδραση ενός θιγμένου άντρα και πόσο μάλλον του άντρα αφεντικού. Έτσι αποφύγετε τις προσβολές αφού έτσι κι αλλιώς πιστεύει πως έχει το πάνω χέρι και μόνο κατά μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. Φροντίστε να τον κρατήσετε σε απόσταση με κάποιες δικαιολογίες και δείξτε του πως σας απασχολούν τελείως διαφορετικά πράγματα αυτήν την εποχή. Επίσης μην χρησιμοποιήσετε την δικαιολογία πως υπάρχει άλλος αν κάτι τέτοιο δεν αληθεύει. Να θυμάστε πως αν θέλει μπορεί να το μάθει ή μπορεί να του ξυπνήσει ανταγωνιστικά ένστικτα προσπαθώντας να σας διεκδικήσει και να φέρετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα περιμένατε!
Με φλερτάρει το αφεντικό μου – Πώς να το αντιμετωπίσετε αν και εσάς σας αρέσει
1) Η φαντασίωση «αφεντικό και γραμματέας»
Με φλερτάρει το αφεντικό μου και εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι! Δεν είναι ασυνήθιστη κατάσταση αλλά μερικές συμβουλές θα βοηθήσουν στο να το διαχειριστείτε καλύτερα ώστε να μην απογοητευτείτε. Όσο και να θέλετε να φωνάξετε παντού πως κάτι καινούριο ήρθε στην ζωή σας, φροντίστε να κρατήσετε καλά το μυστικό σας στον χώρο εργασίας. Μην του επιτρέψετε να κάνει πραγματικότητα την φαντασίωση του «αφεντικό και γραμματέας» γιατί δεν είναι καθόλου απίθανο να μείνει σε αυτό. Μπορείτε να συναντηθείτε έξω τονίζοντας πως δεν έχετε καμία διάθεση για αλλαγή συμπεριφοράς στον εργασιακό χώρο. Για να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις του μιλήστε του στην γλώσσα του και «παίξτε μπάλα εκτός της έδρας του»!
2) Εργασία και προσωπική ζωή
Διαχωρίστε την εργασία και την προσωπική σας ζωή! Φροντίστε να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για εσάς να συνεχίσετε την εργασία σας όπως πριν. Μην μπερδεύεστε σε καταστάσεις που δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε αργότερα. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε τις ισορροπίες στον χώρο εργασίας ειδικά αν πρόκειται και για συναδέλφους. Δεν νομίζω να σας άρεσαν ιδιαίτερα οι διάφορες συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας για την πρόοδο στην εργασία σας. Μην δώσετε αφορμές να σας χαλάσουν κάποιοι την εικόνα σας. Άλλωστε μπορείτε να χαρείτε οτιδήποτε επιλέξετε τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας. Αν σας φλερτάρει και θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω μην αφήσετε κανέναν να σας το χαλάσει δίνοντας δικαιώματα. Ειδικά αν η εργασία σας είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας!
Αυτός που ορίζει την πορεία των πραγμάτων είναι ο χρόνος! Πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου ώστε να καταλάβεις αν το φλερτ του περιορίζεται στην δουλειά ώστε να σπάει την ρουτίνα της ημέρας! Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί τα συναισθήματα σου να σε προδώσουν και να μην θέλεις να παραμείνεις στην δουλειά. Μπορεί να γνωριστήκατε στον χώρο εργασίας αλλά δεν χρειάζεται να αναδιπλώνονται όλα εκεί! Μιλήστε εκτός δουλειάς αφού είναι πολύ σημαντικό να μην υφίσταται ο ρόλος του αφεντικού. Θα αλλάξει και η δική σας ψυχολογία αλλά και η δική του. Εκεί πια δεν θα υπάρχουν ρόλοι και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα και για τους δυο. Ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται παντού, σε διάφορους χώρους, το θέμα είναι πως διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις. Κρατήστε τις συμβουλές και χρησιμοποιήστε ανάλογα με τον χαρακτήρα σας, άλλωστε πάντα πρέπει να βλέπουμε ποιόν άνθρωπο έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Απλά μην ξεχνάτε, πως η προσωπική σας ζωή πρέπει να παραμένει «προσωπική» αν θέλετε να είναι στα χέρια σας!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα