Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Απαλλαγείτε από τις ουλές στο δέρμα χρησιμοποιώντας φυσικές συνταγές!

get-απαλλαγούμε-του-ουλές-on-the-δέρμα-χρήση-φυσικό-συνταγές


Η απόκρυψη ή η αφαίρεση των ουλών στους οίκους αισθητικής μπορεί να σας κοστίσει ακριβά. Αλλά υπάρχουν φυσικά συστατικά, όπως το λεμόνι, το ελαιόλαδο, η σόδα, το μέλι, που αντικαθιστούν τα καλλυντικά χωρίς οδυνηρές αναρροφήσεις και παρενέργειες.
Λεμόνι
Αυτό το φρούτο είναι πλούσιο σε κιτρικό οξύ που ''μαλακώνει'' τις ουλές και  βιταμίνη C, η οποία εξομοιώνει την επιδερμίδα με το χρώμα του δέρματος. Πριν από τη θεραπεία λεμονιού θα πρέπει να καθαριστεί το δέρμα σας καλά και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε βαμβάκι εμποτισμένο σε χυμό λεμονιού, το οποίο και εφαρμόζεται πάνω στην ουλή και το αφήνετε για δέκα λεπτά μέχρι να στεγνώσει εντελώς. Στη συνέχεια, πλένετε το δέρμα με χλιαρό νερό. Επαναλαμβάνεται την θεραπεία κάθε μέρα μέχρι το σημάδι να γίνει ένα με το υπόλοιπο  δέρμα.
Ελαιόλαδο
Ακριβώς όπως το έλαιο λεμονιού, έτσι και το ελαιόλαδο έχει, επίσης, τη δυνατότητα να δίνει λάμψη στο δέρμα. Το αποτέλεσμα αυτό είναι δυνατό λόγω των ακόρεστων λιπαρών οξέων και των βιταμινών Ε, και K. Θα πρέπει να κάνετε μασάζ στην ουλή με ελαιόλαδο για τουλάχιστον πέντε λεπτά και να το αφήνετε να δράσει όλη τη νύχτα.
Μαγειρική σόδα
Η μαγειρική σόδα είναι ένα από τα πιο γνωστά φυσικά  λειαντικά του δέρματος. Λειτουργεί ως απολεπιστικό, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει. Ανακατέψτε τη σόδα με νερό, σε αναλογία 5: 1, μέχρι να πάρετε την πάστα που θέλετε. Απλώστε το μείγμα που προκύπτει πάνω στην ουλή, αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.
Μέλι
Το μέλι θρέφει το δέρμα, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, αναγεννά τους ιστούς και σβήνει τα σημάδια. Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι με δύο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και εφαρμόστε το μείγμα που προκύπτει απευθείας πάνω στην ουλή. Εμποτίστε μια μικρή πετσέτα σε ζεστό νερό και τοποθετήστε την στο σημείο όπου έχετε εφαρμόσει το μείγμα σόδας μελιού. Περιμένετε μέχρι να κρυώσει η πετσέτα και στη συνέχεια σκουπίστε την πάστα από το δέρμα.
Για να αφαιρέσετε τα σημάδια που προκαλούνται από την ακμή θα πρέπει να κάνετε ένα μείγμα χρησιμοποιώντας δύο κουταλιές της σούπας μέλι και μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα