Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Αυτά τα 4 προειδοποιητικά σημάδια σας υποδεικνύουν ότι το σώμα σας είναι γεμάτο με τοξίνες!

these-4-warning-signs-indicate-your-body-is-filled-with-toxins
Αν θέλετε να μάθετε κάτι για την κατάσταση του σώματός σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι δώσετε κάποια προσοχή στα σημάδια που δείχνουν αν το σώμα σας είναι καθαρό και υγιές.
Το σώμα απορροφά τις τοξίνες μέσω της διατροφής και τις εξουδετερώνει μέσω του ήπατος κάθε μέρα. Όμως, μερικές φορές, λόγω ακατάλληλης διατροφής ή ανεπαρκούς φυσικής άσκησης, οι τοξίνες δεν αποβάλλονται και εναποτίθενται στο σώμα.
Αυτά είναι τα τέσσερα πιο κοινά σημάδια που δείχνουν ότι το σώμα σας είναι γεμάτο με τοξίνες.

1. Φυσιολογικές ανάγκες
Οι συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα, συχνά είναι ένα σαφές σημάδι ότι το σώμα είναι γεμάτο από τοξίνες. Αλλά μην φοβάστε, διότι με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι ότι θα αποβάλλεται τις τοξίνες που διαφορετικά θα επιστρέψουν στην κυκλοφορία του αίματος και στη συνέχεια μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας.
Αν αντιμετωπίζετε τέτοιο πρόβλημα, πίνετε περισσότερα υγρά, τσάγια και προβιοτικά που θα βελτιώσουν την εντερική μικροχλωρίδα και θα αποβάλουν τις τοξίνες γρηγορότερα.
2. Δυσάρεστη αναπνοή
Δύσοσμη μυρωδιά που προέρχεται από τη στοματική κοιλότητα είναι άλλο ένα σημάδι ότι το σώμα είναι γεμάτο από τοξίνες. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε να κάνετε με ένα βακτήριο που έχετε στο στόμα σας ή το στομάχι και το συκώτι σας δεν είναι σε θέση να επεξεργαστούν όλες τις τοξίνες. Για να απαλλαγείτε από την δύσοσμη αναπνοή σας πρέπει να βουρτσίζετε τη γλώσσα σας με μια οδοντόβουρτσα και να μασάτε μαϊντανό.
3. Συνεχής συσσώρευση υπερβάλλοντος βάρους
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να χάσετε το περιττό σωματικό βάρος. Μερικές από τις αιτίες μπορεί να είναι προβλήματα με τις ορμόνες, κακή διατροφή και βεβαίως περίσσεια ποσότητα τοξινών στο αίμα. Ορισμένες τοξίνες όπως τα φυτοφάρμακα (παρασιτοκτόνα) συνδέονται με τα λίπη από το σώμα και απενεργοποιούν την απελευθέρωσή τους.
Να τρώτε υγιεινές τροφές, να ζείτε υγιεινά και να καθαρίζετε το σώμα σας με σωστή και υγιεινή διατροφή. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από τις τοξίνες, και έτσι θα απελευθερωθείτε από την παχυσαρκία.
4. Ενοχλήστε από ορισμένες μυρωδιές
Εάν αντιδράτε σε ένα συγκεκριμένο άρωμα ή καπνό, μπορεί να είναι αιτία τοξινών που υπάρχουν στο σώμα σας. Συχνά γινόμαστε υπερευαίσθητοι στις μυρωδιές όταν το ήπαρ δεν είναι σε θέση να αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα. Οι αεραγωγοί είναι φραγμένοι και το σώμα αντιδρά σε αυτό, οι αισθήσεις οξύνονται και μερικές φορές πονοκέφαλος ή ναυτία μπορεί να εμφανιστούν.
Τσάι από ταραξάκο μπορεί να βοηθήσει και να ενισχύσει τη διαδικασία της αποτοξίνωσης. Επίσης, το καστορέλαιο αποτελεί σημαντική βοήθεια για την καταπολέμηση αυτού του προβλήματος.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα