Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ουράνια Τσάκρα -12 Τρόποι να υπερβαίνουμε τα προβλήματα μας ώστε να ζούμε μια Ευτυχισμένη και Θετική ζωή

Mov Agapi

Η ζωή θα ρέει πιο εύκολα αν ζητήσετε από τους Αρχαγγέλους να εργαστούν με τα τσάκρα σας, της πέμπτης διάστασης, λέει η DIANA COOPER, ειδικός για τους αγγέλους.
Τα τσάκρα είναι ενεργειακά κέντρα.Τα τσάκρα της πέμπτης διάστασης είναι μια εξέλιξη των τσάκρα  της τρίτης διάστασης που όλη γνωρίζουμε και που σχετίζονται με το φυσικό σώμα. Πολλοί πνευματικοί και εναλλακτικοί  πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα βιώνει μία μετάβαση της συνειδητότητας από την τρίτη διάσταση στην τέταρτη και πέμπτη διάσταση της πνευματικής επίγνωσης.

1.ΤΣΑΚΡΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Το αστέρι της Γης, κάτω από τα πόδια σας, είναι ο προσωπικός σας κήπος της Εδέμ, όπου όλα τα ενδεχόμενα της ζωής σας είναι αποθηκευμένα. Ο Αρχάγγελος Σάνταλφον είναι υπεύθυνος εδώ, για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τη Γή. Όταν το τσάκρα αυτό είναι ενεργοποιημένο, αισθάνεστε άνετα όπου και αν βρίσκεστε.

2.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΣΑΚΡΑ
Στη πέμπτη διάσταση, το βασικό σας τσάκρα λαμπυρίζει με πλατινένιο φως και σας συνδέει με τη χαρά και τη σοφία της ενέργειας των δελφινιών. Οι βασικές  σας ανάγκες για υλικά αγαθά πληρούνται αυτομάτως. Ο αγνός, λευκός Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι υπεύθυνος εδώ, και σας βοηθά να φέρνετε καθαρότητα και σιγουριά στο μέλλον σας.
3.ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΣΑΚΡΑ
Στη πέμπτη διάσταση, το ιερό τσάκρα είναι ένα όμορφο, απαλό ρόζ χρώμα και εκπέμπει υπερβατική αγάπη. Φυλάσσετε από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ και αυτό το τσάκρα σας βοηθά να εκφράζετε αγάπη μέσω της σεξουαλικότητας. Όταν η συχνότητα αυτού του τσάκρα είναι υψηλή, αυτό σας βοηθά να επιλέξετε τους ερωτικούς συντρόφους με σύνεση.
4.ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΟΜΦΑΛΟΥ
Αυτό το τσάκρα της πέμπτης διάστασης, εκπέμπει μια ένδοξη, ζωντανή λάμψη. Αυτό σας επιτρέπει να ακτινοβολείτε μια ζεστή, φιλόξενη ενέργεια όπου φωτίζει τους άλλους και φέρνει αρμόνια σε εσάς. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ εργάζεται με αυτό το τσάκρα.
5.ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ
Ο Αρχάγγελος Ουριήλ είναι υπεύθυνος γι’ αυτό το τσάκρα, απορροφώντας τα χαμηλά συναισθήματα, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και φέρνοντας τη σοφία μέχρι που αυτό το τσάκρα θα ακτινοβολεί σε υψηλή συχνότητα. Όταν γίνει αυτό, το ηλιακό σας πλέγμα θα ακτινοβολεί με ένα βαθύ χρυσό χρώμα, μαζί με ακτίνες του ουράνιου τόξου.
6.ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Ο Αρχάγγελος Χαμουήλ ανοίγει την καρδιά σας στο πιο βαθύ επίπεδο. Όλοι οι Αρχάγγελοι συνδέονται με το κέντρο της καρδιάς όπου εκπέμπει αγνό, λευκό φως όταν γίνει η μετάβαση στην πέμπτη διάσταση και σας βοηθά να βλέπετε τον καλύτερο εαυτό τον άλλων.
7.ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ
Στη συχνότητα της πέμπτης διάστασης, το τσάκρα του λαιμού το επιβλέπει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και έχει το χρώμα μπλε ρουά. Σε αυτή τη συχνότητα, μπορείτε να πείτε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε, νιώθετε και πιστεύετε, με ασφάλεια, διότι οι άλλοι θα σας εμπιστεύονται. Επίσης, θα μπορείτε να γίνετε Μάστερ της ζωής σας, και να ξέρετε ακριβώς ποιοί είσαστε.
8.ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ
Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ εργάζεται με αυτό το τσάκρα και βοηθά να αφαιρεθούν τα πέπλα της ψευδαίσθησης, βοηθώντας τα να γίνουν μια κρυστάλλινη μπάλα, όπου σας επιτρέπει να βλέπετε τον κόσμο με μια ανώτερη οπτική.
9.ΤΟ ΤΣΚΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ
Ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ βοήθα σ’αυτό το τσάκρα που είναι γνωστό και ως λωτός με τα 1000 πέταλα. Στην πέμπτη διάσταση γίνεται καθαρό κρύσταλλο και σας ανοίγει στη σοφία του σύμπαντος, σαν ένα λουλούδια που ανθίζει.
10.ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΣΑΚΡΑ
Αυτό είναι ένα από τα τρία υπερβατικά τσάκρα  για να αφυπνιστούν- είναι πάνω και πίσω από το κεφάλι σας. Η Αρχάγγελος Christiel  βοηθά στο να αγκυρώσετε αυτό το τσάκρα, που είναι αγνό, αστραφτερό λευκό, και όταν ανοιχτεί, σας φέρνει μεγάλη ειρήνη.
11.ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΑΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
Εδώ είναι αποθηκευμένη η ενεργεία της ψυχής σας, συμπεριλαμβάνοντας το κάρμα τον προγόνων και της οικογενείας σας. Η Αρχάγγελος Mariel σας βοηθά να καταλάβετε την ψυχή σας πιο βαθιά. Αυτό το τσάκρα είναι ματζέντα στο χρώμα. Ανοίξτε το και θα κατεβείτε από το τροχό του κάρμα.
12.ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ
Ο Αρχάγγελος Μέτατρον είναι υπεύθυνος για το τσάκρα αυτό, βοηθώντας  το να ακτινοβολεί χρυσοπορτοκαλένιο φως. Όταν είναι ανοιχτό, υψηλής συχνότητας φως από το σύμπαν θα ρέει μέσα σας και θα ακτινοβολείτε.
Η διαδρομή στο να ζήσετε μια ευτυχισμένη και θετική ζωή είναι στο να ανοίξατε τα 12 τσάκρα σας. Είναι σαν ρόδες που διασυνδέονται, αν κάποια από αυτά είναι φραγμένα με άλυτα θέματα, τότε όλα επιβραδύνουν. Τότε, ζητείστε από τους Αρχαγγέλους να σας βοηθήσου να καθαρίστε τα «άχρηστά» σας.
Μετάφραση: Αθανασία Καναρά για το “http://www.enorasis.edu.gr/
πηγή: AUTHOR DIANA COOPER FOR  SOUL & SPIRIT MAGAZINE
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα