Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ενδοδιαστάσεις - η έναστρη σοφία


Άστρα γεμάτο το σώμα κάθε ανθρώπου. Άστρα αμέτρητα τα οποία είναι μέσα στο σώμα του. Κάθε μας κύτταρο και ένα άστρο. Ο έναστρος ουρανός πόσο μας γοητεύει, πόσο μας οδηγεί σε όνειρα και σε ηρεμία. Έτσι ακριβώς είναι και το σώμα μας.


Όμως στη δική μας περίπτωση, σε αντίθεση με τον έναστρο ουρανό, τα άστρα μας- κύτταρά μας πεθαίνουν κάθε μέρα. Έτσι κατά τη διάρκεια της ζωής μας έρχεται στιγμή που ο ουρανός μας- σώμα μας, μένει χωρίς τα βασικά του άστρα= πλανήτες. Πλανήτες οι οποίοι γυρίζουν γύρω από τη γη μας= καρδιά μας.
Τι θα γινόταν άραγε αν υπήρχε ποτέ περίπτωση να υπάρξει τέτοια αναστάτωση στο Σύμπαν – Ουρανό ? Θα γινόταν ότι ακριβώς συμβαίνει και σε μας. Όταν οι βασικοί μας πλανήτες, το βασικό μας πλανητικό σύστημα, νεκρώνουν, σβήνουν και τότε εμείς φεύγουμε από τη ζωή.
Τα άστρα μας λοιπόν- κύτταρά μας για να είναι φωτεινά και λαμπερά χρειάζονται την συμμετοχή μας και την απαλλαγή μας. Απαλλαγή από κάθε τι που έχουμε βάλει εμείς στη ζωή μας ως ψυχαναγκασμούς. Κάθε άνθρωπος περνά και βιώνει τέτοιους δρόμους και ανάλογα με τους δρόμους, νεκρώνει και τα κύτταρά του. Η συχνότητα της καταπίεσης και της πίεσης σημαίνει νεκρώνομαι- αργοπεθαίνω. 

Τα κύτταρα στο σώμα μας έχουν μία έναστρη σοφία. Μία μαγική συνύπαρξη και μία μαγική συμφωνία έχουν κάνει με τον ίδιο τον Δημιουργό, ανάπλασης και αναδημιουργίας. Το σώμα του ανθρώπου είναι αρμονικότερο και σοφότερο από όλο το τεράστιο Σύμπαν που μας περιβάλλει. Όταν βρίσκεται μέσα στην αρμονική φυσικότητα της Πνευματικής του Υπόστασης κάθε κύτταρο αναδημιουργείται και γίνεται δυνατότερο από πριν. Όπως ακριβώς το μυϊκό σύστημα. Που όσο το γυμνάζουμε τόσο οι μύες αναδημιουργούνται και δυναμώνουν. Έτσι και τα κύτταρα όσο αναπτύσσονται μέσα από τον δρόμο του Πνεύματος αναδημιουργούνται και γίνονται πιο νέα και πιο φρέσκα από ποτέ.
Για να νεκρώσει ένα κύτταρο και να μην μπορέσει να αναδημιουργηθεί σημαίνει πως δεν συναντήθηκε με το Πνεύμα, αλλά με το ζώο. Τα ζώα δεν έχουν αυτή την δυνατότητα γιατί δεν διαθέτουν αυτόν τον μηχανισμό αυτή τη σοφία.

Η βιολογία του ανθρώπου είναι από τη φύση της μία μαγική συνύπαρξη του Θείου με το γη. Είναι η ωραιότερη μελωδική συμφωνία. Το κάθε σώμα έχει μία δική του μελωδική δονητική, η οποία επικοινωνεί με τα κανάλια της Θεουργίας. Έτσι κάθε άνθρωπος που θα ενεργοποιήσει μέσα του το Άγιο Πνεύμα, Θεοποιείται ο ίδιος και αποκτά υπερ- φυσικές ιδιότητες. Εναρμονισμένος με τη μελωδία του ο Θεός του δίνει τον ρυθμό. Η κάθε ανάσα του ανθρώπου αυτού, πια δεν είναι μέσα από το κλασικό οξυγόνο, αλλά μέσα από την Αιθερική του Υπόσταση. 

Μπορεί να διαπερνά τις διαστάσεις και να λαμβάνει την Αιθερική του αναδημιουργία. Με οδηγό τον Αιθέρα ο άνθρωπος πια έχει νικήσει τον χώρο και τον χρόνο. Τα κύτταρά του αναδημιουργούνται με Θεϊκούς ρυθμούς και ο ίδιος πια δεν έχει την ανθρώπινη και βιολογική του υπόσταση.  Φτάνει στο σημείο της Απόλυτης Ανάστασης και ζει εδώ στον πλανήτη απολαμβάνοντας όλα τα Δώρα της Θεουργίας. Αναζήτησε τον δικό σου έσω ουρανό και μάθε στα κύτταρά σου να μιλούν με τον Θεό. Μάθε να μιλάς με τα δικά σου άστρα και τους δικούς σου πλανήτες. Αυτά είναι που έχουν σημασία, αυτά τα άστρα είναι ανάδρομα, αυτοί οι πλανήτες σε ορίζουν και σε όριζαν. Γίνε εσύ ο δικός σου Πλανητάρχης και μάθε το δικό σου μοναδικό πλανητικό σου σύστημα. Μάθε τα άστρα σου για να γκρεμίσεις τα κάστρα που κρύβουν τη φωτεινότητα της ψυχής σου. 

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα