Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΝΟΠΗΔΙΕΤΑΙ


Ποιος άνδρας δέχεται να κάνει σεξ η γυναίκα του μ' άλλον. Με τη δική του συμφωνία και την ευλογία του η σύζυγος να έχει μια ολοκληρωμένη ερωτική επαφή διαρκείας κάποιων ωρών, ίσως ολονυχτίας. Όπου οι δυο τους, η σύζυγος και ο ξένος άνδρας χαλαρά και παιχνιδιάρικα, χωρίς ντροπή και εντελώς απενοχοποιημένα αφεθούν στις πιο κρυφές και άγνωστες ηδονές και απολαύσεις της σαρκικής διερεύνησης.
Λοιπόν. Ποιος σύζυγος είναι σε θέση να φανταστεί την ίδια την γυναίκα του, αυτή που συνεχίζει να αγαπάει, όχι εκείνη που θέλει να χωρίσει, την μάνα του να κυλιέται σε ξένα σεντόνια παραδιδόμενη με τα... όλα της, τα στήθη της, τους γλουτούς της, το αιδοίο της, σ' έναν άγνωστο εραστή της μιας νύχτας.
Ο swinger.
Αυτός ο άνδρας, αυτός ο σύζυγος, ο swinger όπως αποκαλείται, είναι που μπαίνει συνειδητά στο παιχνίδι της ανταλλαγής συντρόφων, καμμία σχέση με παρτούζες και γκρουπ σεξ ανάμεσα σε άτομα γνωστά και άγνωστα. Το swinging είναι κάτι περισσότερο από μόδα. Είναι άδικο να το χαρακτηρίσουμε μόδα επειδή άρχισε να απλώνεται, να γιγαντώνεται πρώτα στις ΗΠΑ και μετά στην Ευρώπη τις μεταπολεμικές δεκαετίες. Και ήδη κάνει θραύση και στην Κίνα, από τότε που καπιταλιστικοποιήθηκε.
Η ανταλλαγή συζύγων είναι μια ανάγκη, έτσι αξίζει να το δούμε. Ζευγάρια της διπλανής πόρτας αποφασίζουν να κάνουν το μέγα άλμα αφού διαπίστωσαν ότι το οικογενειακό γαμήσι, το σεξ ανάμεσα σε δυο παντρεμένους λειτουργεί περισσότερο σα ρουτίνα. Απουσιάζουν τα βασικά, τα πιο βασικά στοιχεία που απαιτεί το μυστήριο της συνουσίας.
Έχουν φυτρώσει ένα κάρο κλαμπ για swingers, για έγγαμους που δοκιμάζουν την περιπέτεια να ξενοπηδηχτούν, αφού το αποδέχονται και οι δύο σύζυγοι. Οι αράδες σήμερα με αφορμή ότι την περασμένη Κυριακή έληξε σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Κρήτης το πενθήμερο πάρτυ για swingers με τη συμμετοχή 177(!) αλλοδαπών ζευγαριών που διαργάνωσε το πιο αξιόπιστο γραφείο ανταλλαγής συζύγων στην Ευρώπη. Πέντε ημέρες πήγαινε ένας άνδρας με όποια ήθελε, αρκεί κι αυτή να... ήθελε, γνωρίζοντας ότι το ίδιο σπορ κάνει παράλληλα και η γυναίκα του, στον ίδιο χώρο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα