Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Γιατί είναι ισχυροί οι Εβραίοι;

Rembrandt_-_Apostle_Paul
Υπάρχουν μόνο 14 εκατομμύρια Εβραίοι στον κόσμο. Επτά εκατομμύρια στην Αμερική, πέντε εκατομμύρια στην Ασία, δύο εκατομμύρια στην Ευρώπη και 100 000 στην Αφρική. Για κάθε Εβραίο στον κόσμο υπάρχουν 100 Μουσουλμάνοι. Όμως οι Εβραίοι είναι πάνω από εκατό φορές πιο ισχυροί από όλους τους Μουσουλμάνους μαζί. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί;
Ο Ιησούς ο Ναζωραίος ήταν Εβραίος. Ο Αλμπερτ Αϊνσταϊν, ο πιο «διακεκριμένος επιστήμων» όλων των εποχών και ο «Ανθρωπός του Αιώνα» σύμφωνα με το αφιέρωμα του περιοδικού «ΤΙΜΕ», ήταν Εβραίος. Ο Σίγκμουντ Φρόϊντ , ο μπαμπάς της ψυχανάλυσης (ταυτότητα, εγώ, υπερ-εγώ) ήταν Εβραίος. Εβραίοι ήταν επίσης ο Κάρλ Μάρξ, ο Πωλ Σάμουελσον και ο Μίλτον Φρίντμαν.
Ορίστε και μερικοί άλλοι Εβραίοι, οι διανοητικές ικανότητες των οποίων συνέβαλαν στον πλούτο όλης της ανθρωπότητας. Ο Μπέντζαμιν Ρούμπεν χάρισε την βελόνα για ενέσεις εμβολίων στην ανθρωπότητα. Ο Τζόνας Σάλκ ανέπτυξε το εμβόλιο για την πολιομυελίτιδα. Ο Αλμπερτ Σάμπιν ανέπτυξε το βελτιωμένο ζωντανό εμβόλιο για την πολιομυελίτιδα. Ο Γκέρτρουντ Ελιόν μας έδωσε ένα φάρμακο για την καταπολέμηση της λευχαιμίας.

Ο Μπαρούχ Μπλούμπερκ ανέπτυξε το εμβόλιο για την Ηπατίτιδα Β. Ο Πωλ Ερλιχ ανακάλυψε μία θεραπεία για την σύφιλη (νόσημα που μεταδίδεται μέσω της σεξουαλικής επαφής). Ο Ελι Μέτσνικοφ κέρδισε το Βραβείο Νόμπελ για την έρευνα του σχετικά με τις λοιμώδεις ασθένειες.
Ο Μπερνάρντ Κάτζ κέρδισε το Βραβείο Νόμπελ για την έρευνα του στην νευρομυϊκή μετάδοση. Ο Αντριου Σάλυ κέρδισε το Νομπέλ στην ενδοκρινολογία (παθήσεις του ενδοκρινικού συστήματος, διαβήτης, υπερλειτουργία του θυρεοειδούς). Ο Αρον Μπεκ ίδρυσε την Νοητική Θεραπεία (την ψυχοθεραπεία για την περίθαλψη των διανοητικών διαταραχών, της κατάθλιψης και της φοβίας) Ο Γκρέγκορι Πίνκους ανέπτυξε το πρώτο στοματικό αντισυλληπτικό χάπι.
Ο Τζώρτς Ουάλντ κέρδισε το Βραβείο Νόμπελ διότι μας βοήθησε να καταλάβουμε καλύτερα την λειτουργία του ανθρώπινου οφθαλμού. Ο Στάνλεϊ Κόεν κέρδισε το Νόμπελ στην εμβρυολογία (την μελέτη των εμβρύων και την ανάπτυξη τους). Ο Ουίλιαμ Κόλφ ανακάλυψε το μηχάνημα της αιμοκάθαρσης
Τα τελευταία 105 χρόνια, 14 εκατομμύρια Εβραίοι κέρδισαν 180 Βραβεία Νομπέλ, Εκτός από κάποια Νομπέλ Ειρήνης, οι 1.4 δισεκατομμύρια Μουσουλμάνοι έχουν κερδίσει μόνο τρία τέτοια βραβεία.
Ο Στάνλεϊ Μέζορ ανακάλυψε τον πρώτο μικροεπεξεργαστή. Ο Λέο Σίλαρντ ανέπτυξε τον πρώτο πυρηνικό αντιδραστήρα. Ο Πέτερ Σούλτς ανακάλυψε τις οπτικές ίνες. Ο Τσάρλς Αντλερ, ανακάλυψε τους φωτεινούς σηματοδότες. Ο Μπένο Στράους ανακάλυψε το ανοξείδωτο ατσάλι. Ο Ισαντόρ Κασέ ανακάλυψε τις ομιλούσες κινηματογραφικές ταινίες; Ο Εμίλ Μπερλίνερ ανακάλυψε το πρώτο μικρόφωνο του ακουστικού του τηλεφώνου και ο Τσάρλς Τζίνσπουργκ το πρώτο μηχάνημα βιντεοσκόπησης.
Μεταξύ των γνωστών προσωπικοτήτων στον κόσμο των επιχειρήσεων που ανήκουν στην εβραϊκή πίστη συγκαταλέγονται οι: Ράλφ Λόρεν (Polo), Λέβι Στράους (Levi’s Jeans) Χάουαρντ Σούλτζ (Starbuck’s), Σέργκεϊ Μπριν (Google), Μάϊκλ Ντέλλ (Dell Computers), Λάρι Ελίσον (Oracle), Ντόνα Κάραν (DKNY), Ιρβ Ρόμπινς (Baskins & Robbins) και ο Μπίλ Ρόζενμπεργκ (Dunkin Donuts).
Ο Ρίτσαρντ Λέβιν, Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Yale, είναι Εβραίος. Όπως είναι και οι: Χένρι Κίσινγκερ (Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών), Αλάν Γκρίνσπαν (Πρόεδρος της Federal Reserve των ΗΠΑ κάτω από τις Προεδρίες του Ρήγκαν, Μπούς, Κλίντον και Μπούς), Τζόφεφ Λίμπερμαν (Αμερικανός Γερουσιαστής), Μαντλίν Ολμπράϊτ (Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών), Κάσπαρ Ουάϊνμπεργκερ (Αμερικανός Υπουργός Αμυνας),
Μαξίμ Λίτβινοφ (Υπουργός Εξωτερικών της Σοβιετικής Ενωσης), Ντέϊβιντ Μάρσαλ (πρώτος Πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης), Aϊζακ Αϊζακς (Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας), Μπέντζαμιν Ντισραϊλι (Βρετανός πολιτικός και συγγραφέας), Γεβγένι Πριμακόφ (Πρωθυπουργός της Ρωσίας), Μπάρι Γκόλντουατερ, Χόρχε Σαμπάϊο (Πρόεδρος της Πορτογαλλίας),
Τζών Ντόϊτς (Διευθυντής της CIA), Χέρμπ Γκρέϊ (Αναπληρωτής Πρωθυπουργός του Καναδά), Πιέρ Μέντες (Γάλλος Πρωθυπουργός), Μάϊκλ Χάουαρντ (Βρετανός Υπουργός Εσωτερικών), Μπρούνο Κρέϊκσκι (Καγκελάριος της Αυστρίας) and Ρόμπερτ Ρούμπεν (Αμερικανός Υπουργός Οικονομικών).
Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μεταξύ των γνωστών Εβραίων συγκαταλέγονται ο Γούλφ Μπλίτζερ (CNN), η Μπάρμπαρα Ουάλτερς (ABC News), ο Γιουτζίν Μέϊρ (Washington Post), ο Χένρι Γρούνουάλντ (αρχισυντάκτης του περιοδικού «Time») η Κάθριν Γκράχαμ (εκδότρια της Washington Post), ο Τζόσεφ Λελυγέλτ (Διευθυντής Σύνταξης των New York Times), και ο Μάξ Φράνκελ (New York Times).

White_Tower_Thessaloniki_2009
Μπορείτε να κατονομάσετε τον μεγαλύτερο φιλάνθρωπο στην ιστορία του Κόσμου; Λέγεται Τζώρτζ Σόρος, ένας Εβραίος ο οποίος μέχρι στιγμής έχει κάνει δωρεές που φτάνουν το κολοσσιαίο ποσό των $4 δισεκατομμυρίων δολαρίων τα περισσότερα εκ τον οποίων έχουν δοθεί ως βοήθεια σε επιστήμονες και πανεπιστήμια ανά τον Κόσμο. Στην δεύτερη θέση μετά τον Σόρος, βρίσκεται ο Ουάλτερ Αννενμπεργκ, ένας άλλος Εβραίος που έχει κτίσει 100 βιβλιοθήκες κάνοντας δωρεές που εκτιμάται ότι φτάνουν τα $2 δισεκατομμύρια δολάρια.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Μάρκ Σπίτς έκανε παγκόσμιο ρεκόρ κερδίζοντας επτά χρυσά μετάλλια. Ο Λένι Κρέϊζελμπεργκ είναι τρεις φορές χρυσός ολυμπιονίκης. Ο Σπίτζ, ο Κρέϊζελμπεργκ και ο Μπόρις Μπέκερ είναι όλοι Εβραίοι.
Γνωρίζατε ότι ο Χάρισον Φόρντ, ο Τζώρτς Μπέρνς, ο Τόνυ Κέρτις, ο Τσάρλς Μπρόνσον, η Σάντρα Μπούλοκ, ο Μπίλυ Κρίσταλ, ο Γούντι Αλεν, ο Πωλ Νιούμαν, ο Πέτερ Σέλερς, ο Ντάστιν Χόφμαν, ο Μαϊκελ Ντάγκλας, ο Μπέν Κίγνκσλι, ο Κέρκ Ντάγκλας, η Γκόλτι Χόν, ο Κάρυ Γκράντ, ο Ουίλιαμ Σάτνερ, ο Τζέρυ Λούις και ο Πέτερ Φάλκ είναι όλοι Εβραίοι;
Μάλιστα, το ίδιο το Χολλυγούντ ιδρύθηκε από έναν Εβραίο. Μεταξύ των σκηνοθετών και παραγωγών οι Στήβεν Σπίλμπερκ, Μέλ Μπρούκς, Ολιβερ Στόουν, Αρον Σπέλιγκ (Beverly Hills 90210), Νίλ Σάϊμον (The Odd Couple), Αντριου Βάϊνα (Rambo 1/2/3), Μαϊκλ Μαν (Starsky and Hutch), Μίλος Φόρμαν (One flew over the Cuckoo’s Nest), Ντάγκλας Φέρμπανκς (The thief of Baghdad) και Ιβαν Ράϊτμαν (Ghostbusters) είναι όλοι Εβραίοι.
Σίγουρα η Ουάσιγκτον είναι η πρωτεύουσα που μετράει, και το λόμπι που μετράει εκεί είναι η Αμερικανό- Ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Θεμάτων (AIPAC). Η Ουάσιγκτον γνωρίζει ότι εάν ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Εχούντ Ολμερτ, ανακάλυπτε π.χ ότι η γη είναι επίπεδη, η AIPAC θα κάνει το 109ο Κογκρέσο των ΗΠΑ να εκδώσει ψήφισμα συγχαίροντας τον Ολμερτ για την ανακάλυψή του
Ο Ουίλιαμ Τζέϊμς Σίντις με δείκτη νοημοσύνης 250 – 300, είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ. Μαντέψτε … είναι Εβραίος.
Επομένως, γιατί είναι τόσο ισχυροί οι Εβραίοι;
Απάντηση: Η Παιδεία.
Ο αρθρογράφος Δόκτωρ Φαρούκ Σαλίμ
***
Rhodes_Synagogue
Η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη και πολύ περισσότερο … φρακταλική, αλλά δεν θα μπω στον κόπο να την αναπτύξω άλλο, ούτε να δώσω κάποια απάντηση στο ερώτημα του αρθρογράφου -με την οποία δεν συμφωνώ απόλυτα αλλά μόνο εν μέρη- κάντο μόνος σου και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει ή πήγαινε στην Εβραϊκή εκκλησία της γειτονιάς σου υιέ του Αβραάμ και του Ισαάκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα