Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μύθοι για τις γυναίκες που κάνουν μπόλικο σεξ


Χιλιάδες μύθοι κυκλοφορούν ανά τα χρόνια για τις γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ. Ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
6 μύθοι για τις γυναίκες που κάνουν μπόλικο σεξ 

Μύθος 1: οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ, είναι εύκολες
Η πραγματικότητα: κι όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς αντίθετη. Οι γυναίκες που έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική εμπειρία, έχουν και περισσότερες απαιτήσεις από τους παρτενέρ τους σε αντίθεση με τους άντρες που στην προσπάθεια να βρουν ένα one night stand δεν έχουν ούτε στάνταρ, ούτε προτιμήσεις.

Μύθος 2:
 Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση
Η πραγματικότητα: παρά τα όσα φανταζόσουν, οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ κι όχι απαραίτητα με πολλούς διαφορετικούς παρτενέρ, έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λιγότερα κόμπλεξ σε σχέση με το σώμα τους. Σε κάθε περίπτωση και στις γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ και σε εκείνες που απέχουν εντελώς, υπάρχουν ψυχές πληγωμένες.

Μύθος 3: οι άντρες έχουν γεννηθεί να θέλουν σεξ, οι γυναίκες έχουν γεννηθεί μονογαμικές
Η πραγματικότητα: υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ιστορία με γυναίκες που άφησαν το στίγμα τους σε σχέση με τη σεξουαλική τους ελευθερία και τους πολλαπλούς συζύγους και εραστές τους.
Γενικά, οι ψυχολόγοι και σεξολόγοι συμφωνούν πως η κοινωνία έχει περιορίσει τα βασικά ένστικτα τόσο των γυναικών όσο και των αντρών.

Μύθος 4: οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ φοβούνται τις δεσμεύσεις
Η πραγματικότητα: πρόσφατη έρευνα φανερώνει πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες ψάχνουν την αγκαλιά ενός πιστού ατόμου. Επιπρόσθετα, φαίνεται πως σε γάμους πολλών ετών, όταν υπάρχει χαμηλή λίμπιντο στους άντρες, τα ποσοστά απιστίας των γυναικών είναι χαμηλότερα σε σχέση με εκείνα των γάμων όπου οι γυναίκες έχουν χαμηλή λίμπιντο και οι άντρες βρίσκουν ευκαιρία να ξενο-οργώσουν.
Ταυτόχρονα, αξίζει να μελετήσουμε την σεξουαλική ικανοποίηση και το γιατί απιστούν οι γυναίκες. Σε έρευνα που μετρήθηκε ο Μεγάλος Οργασμός, οι γυναίκες που είχαν μεγαλύτερη απόλαυση, ήταν εκείνες που απολάμβαναν το σεξ σε μονογαμικές σχέσεις αντί σε τυχαίες συνευρέσεις.
Όσο για την απιστία, πολλαπλές έρευνες επιβεβαιώνουν πως οι γυναίκες κερατώνουν, όχι για να βιώσουν το μεγάλο οργασμό αλλά για να καλύψουν κάποιο συναισθηματικό κενό.

Μύθος 5: οι Αμερικάνες κάνουν περισσότερο σεξ σε σχέση με τις γυναίκες στον υπόλοιπο πλανήτη
Η πραγματικότητα: τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να μας πείσουν πως οι ΗΠΑ είναι μια χώρα που οι γυναίκες είναι τόσο απελευθερωμένες σεξουαλικά, που δέχονται να τα κάνουν όλα! Η αλήθεια και οι έρευνες αποκαλύπτουν πως οι γυναίκες στις ΗΠΑ βρίσκονται στην 13η θέση παγκοσμίως σχετικά με τον αριθμό ερωτικών συντρόφων και στην 24η σχετικά με την συχνότητα του σεξ ανά εβδομάδα.

Μύθος 6: οι γυναίκες κάνουν σήμερα περισσότερο σεξ σε σχέση με πριν 10 χρόνια:
Η πραγματικότητα:παρά τα όσα πιστεύεις, σε έρευνα σε γυναίκες μεταξύ 15-44 ετών τόσο το 2002 όσο και το 2008, δεν φαίνεται να έχει αυξηθεί ο αριθμός ερωτικών συντρόφων.
Ακόμα και οι συνευρέσεις της μιας βραδιάς στο πανεπιστήμιο, δεν έχουν αυξηθεί και δεν ξεπερνούν τις 4-6 σε 4-5 χρόνια φοίτησης. Άσε που το 30-40% των παιδιών αυτών δεν πιστεύουν πως απαιτείται σεξουαλική διείσδυση σε αυτά τα φοιτητικά κουτουπώματα.
Και η αλήθεια είναι πως ακόμα κι αν οι γυναίκες κάνουν σήμερα περισσότερο σεξ, σε σχέση με τις μαμάδες ή τις γιαγιάδες τους, τι πειράζει. Αν το σεξ γίνεται ενσυνείδητα, με προφυλάξεις και με την πλήρη και αβίαστη πρόθεση των γυναικών, γιατί να μας ενοχλεί κάτι τέτοιο;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα