Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Άπορώ΄, γιατί πρώτη φορά σε κοροϊδεύουν?


Πλησιάζουν οι εκλογές και τώρα πια θα πάμε να ψηφίσουμε ήσυχοι αφού διαπιστώσαμε ότι τα κόμματα και οι πολιτικοί ηγέτες τους ενδιαφέρονται αρκετά για τη μουσική και τον αθλητισμό, δηλαδή πράγματα που αγαπάμε κι εμείς.
Η αγάπη τους για τη μουσική και τον αθλητισμό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων.
Τα αισθήματα είναι αμοιβαία βέβαια γιατί αθλητές και καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πρόταση των πολιτικών να συμμετέχουν στα κοινά.
 
Οι φίλοι του καλού Ελληνικού τραγουδιού θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν  ξανά στην Ευρωβουλή τον 75χρονο και πιο έμπειρο πια συνθέτη μας ο οποίος θα παρατήσει τις συναυλίες και θα εγκατασταθεί στο Στρασβούργο για να υπερασπισθεί τα συμφέροντα του λαού για τον οποίο αγωνίζεται εδώ και 50 χρόνια, μέσω των στίχων που του έγραφε βέβαια ο μοναδικός Λευτέρης, ο οποίος προς τιμήν του δεν θέλησε ποτέ να εκμεταλλευτεί τη δημοσιογραφία ή τη μουσική για να γίνει πολιτικός, αν και είχε τα προσόντα.
 
Ο άλλος, ο λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος τουλάχιστον μας λέει ότι είναι άσχετος από την πολιτική, δήλωσε ότι θα κάνει με τις ενέργειές του την Γερμανίδα καγκελάριο να τραγουδήσει την επιτυχία του ΄Απορώ΄ και βέβαια αν τον γνωρίσει αυτό είναι εγγυημένο και σίγουρα θα οδηγήσει στην ερμηνεία κι άλλων τραγουδιών όπως το ΄Σήκω Ψήσε Ένα Καφέ.
Στον ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό που νομίζαμε ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί αμέτοχη αυτά που συμβαίνουν εδώ και αρκετά χρόνια, θα πρέπει να παραδεχθούμε το λάθος μας. 
 
Εκτός από τον πρώην αρχηγό της εθνικής μας, ένα μεγάλο κομμάτι του δημοφιλέστερου συλλόγου της χώρας θα διεκδικήσει έναν από τους μεγαλύτερους δήμους και αν τους ανοίξει η όρεξη, μπορεί να φτιάξουν και κόμμα για τις βουλευτικές.
 
Σε άλλο μεγάλο λιμάνι, ένας άλλος πολίτης θα διεκδικήσει τον δήμο με πολλές πιθανότητες αφού θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την πολύμηνη προφυλάκισή του και τις εμπειρίες του.
 
Γενικά όπως λέει το δίδυμο που μας κυβερνά, ΄Κάτι γίνεται΄, η ανάπτυξη έρχεται, το ακούμε τώρα και στις ειδήσεις.
 
Κώστας Ζουγρής    


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα