Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Συντονιστείτε live τώρα με τις συγκλονιστικές βιβλικές εικόνες των μεγαλύτερων πλημμυρών που έχει ζήσει ποτέ η Μ. Βρετανία! (φωτό - βίντεο)



Περίπου 80.000 σπίτια είναι σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στη Βρετανία, μια ημέρα μετά τις νέες βροχοπτώσεις, οι οποίες επιδείνωσαν το χάος που έχουν προκαλέσει οι χειρότερες πλημμύρες εδώ και δεκαετίες στη χώρα, σύμφωνα με την εταιρεία ηλεκτρισμού ENA.



Το νέο κύμα κακοκαιρίας, με καταρρακτώδεις βροχές και ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 160χλμ την ώρα, προκάλεσε το θάνατο ενός ανθρώπου από ηλεκτροπληξία και έγινε αιτία για σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες, καθώς διακόπηκε η κίνηση σε πολλούς οδικούς άξονες και σιδηροδρομμικές γραμμές.





Σύμφωνα με την ΕΝΑ, οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση πλήττουν περισσότερο την Ουαλία. Χθες το βράδυ, συνολικά 147.000 νοικοκυριά ήσαν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Ο Bρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, η κυβέρνηση του οποίου κατηγορήθηκε έντονα για απραξία, προήδρευσε σήμερα το πρωί νέας συνόδου κρίσης για το θέμα της κακοκαιρίας.



Συνολικά, 5.800 κατοικίες έχουν πλημμυρίσει από τις αρχές Δεκεμβρίου. Χιονοπτώσεις αναμένονται εντός της ημέρας στη βόρεια Αγγλία, ενώ νέες βροχοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι προβλέπονται για αύριο και το Σαββατοκύριακο στη χώρα. Η στάθμη του Τάμεση σε ορισμένες περιοχές αναμένεται να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 60 ετών.



'Ενα οδηγός βαρέος φορτηγού νοσηλεύεται μετά την ανατροπή του οχήματός του στο Μπρίστολ και ένας ακόμα τραυματίσθηκε από την πτώση δέντρου κοντά στο Ντέβον. Οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους του Ουίνδσορ και του Σάρεϊ ότι υπάρχει κίνδυνος για νέες πλημμύρες.
















Πατήστε εδώ για να δείτε ζωντανά τα όσα συμβαίνουν στην Μ. Βρετανία - telegraph.co.uk

eirinika

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα