Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Το εκκρεμές

Στον ρυθμό του έχει αφεθεί ολόκληρος ο πλανήτης…Συνεχίζεται το αντί-επιχειρηματικό κλίμα στην Ελλάδα με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι παρέχουν θέσεις εργασίας, να βλέπουν τον τζίρο τους να μειώνεται δραματικά. 
Οι φόροι γονατίζουν το ελεύθερο επάγγελμα και η πολυδιαφημιζόμενη μείωση του ΦΠΑ εστίασης δεν θα λύσει από μόνη της το πρόβλημα, εφόσον δεν αλλάξει ριζικά το φορολογικό σύστημα, θέμα στο οποίο πολλάκις έχουμε αναφερθεί από αυτή εδώ την ιστοσελίδα.

Στην δημοσιότητα επανήλθε το θέμα της άρσης απαγόρευσης του πλειστηριασμού. Με λίγα λόγια η δυνατότητα δήμευσης ακινήτων Ελλήνων που δεν έχουν να πληρώσουν τα δάνεια, ώστε η περιουσία τους να περάσει αργότερα μέσω αγγλικού Δικαίου σε ξένα χέρια. Το συγκεκριμένο θέμα, άπαξ και προχωρήσει, θα αποτελέσει θρυαλλίδα που θα οδηγήσει σε δυσάρεστες εξελίξεις στην ελληνική κοινωνία.

Οι άνθρωποι της πιάτσας που γνωρίζουν πολύ περισσότερο την ελληνική οικονομία από τους πτυχιούχους των «κορυφαίων» πανεπιστημίων του εξωτερικού, προειδοποιούν μέρα με την μέρα για την σοβιετικού τύπου οικονομική πολιτική, η οποία επιβάλλεται απ’ έξω και στόχο έχει την συγκέντρωση του πλούτου των Ελλήνων, προτείνοντας παράλληλα λύσεις διεξόδου από την κρίση. Ποιος τους ακούει όμως;

Όσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνεται η προσπάθεια να περάσουν στην Ελλάδα μέτρα παγκοσμιοποίησης στην οικονομία και όχι μόνο. Η χώρα μας έχει γίνει το παράδειγμα για όλον τον κόσμο. Πόσοι ξένοι λένε κατά καιρούς: «Είδατε οι Έλληνες, εφάρμοσαν τα μέτρα». Με αφετηρία λοιπόν εμάς προσπαθούν να περάσουν στους υπόλοιπους ανάλογα μέτρα.

Στο τέλος, αφού επιβληθεί το ενιαίο τραπεζικό σύστημα που τόσο διαφημίζουν οι υπάλληλοι των παγκοσμιοποιητών, θα επικρατήσει η «απόλυτη ιδιωτική πρωτοβουλία». Η παγκόσμια διακυβέρνηση, την οποία πλέον αρκετοί Έλληνες γνωρίζουν ότι προωθείται σαν «λύση» στο πρόβλημα της κρίσης που δημιουργήθηκε, χρειάζεται ένα κέντρο εξουσίας, μια υπέρ-πολυεθνική εταιρεία που θα «διαχειρίζεται» τον παγκόσμιο πλούτο για το «καλό» μας εννοείται.

Όπως αντιλαμβάνεστε, όλα θα γυρίζουν γύρω από αυτήν την εταιρεία με τους ανθρώπους να σπεύδουν να υπαλληλοποιηθούν κάτω από την αιγίδα της για να ζήσουν στις πόλεις γκέτο, στις οποίες με «αντί-ρατσιστικά» νομοσχέδια θα ελέγχεται ακόμα και η ομιλία.

Αυτό είναι το σχέδιο, ωστόσο η σύγκρουση συμφερόντων στον πλανήτη αλλάζει πολλές φορές τις κατευθυντήριες γραμμές καθώς και την χρονική στιγμή εφαρμογής του. Ίσως μάλιστα η συγκεκριμένη διαμάχη να ανατρέψει τελικά σε βάθος χρόνου τους σχεδιασμούς της παγκόσμιας διαπλοκής. Έως τότε βέβαια θα ζήσουμε πολλά.

Είναι πάντως εύκολο να εντοπίζετε πότε πλησιάζει κάτι καινούριο από την πλευρά των παγκοσμιοποιητών είτε για την Ελλάδα είτε για όλον τον κόσμο. Όποτε παρατηρείτε πως τα μεγάλα ΜΜΕ προβάλλουν ένα θέμα για αρκετό χρόνο, «πουλώντας» παράλληλα τρόμο στους πολίτες, τότε παρουσιάζεται το πρόβλημα. Αφού έχει εμπεδωθεί ο «κίνδυνος» και ο κόσμος έχει φοβηθεί σε μεγάλο βαθμό, τότε πλασάρεται η «λύση».

Παραδείγματα:

Πρόβλημα: «Νέο-ναζιστικός κίνδυνος», Λύση: «Αντί-ρατσιστικό» ν/σ

Πρόβλημα: «Εξάπλωση» διάφορων ειδών γρίπης, Λύση: Εμβόλια

Πρόβλημα: «Τρομοκρατικές επιθέσεις», Λύση: Αύξηση μέτρων αστυνόμευσης

Δίνουν λοιπόν το πρόβλημα, έχουν έτοιμη την λύση σε έναν πλανήτη που κοιμάται όρθιος, παρακολουθώντας τις εξελίξεις λες και βλέπει ένα εκκρεμές να κινείται στον ρυθμό: πρόβλημα-λύση, πρόβλημα-λύση…


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα