Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Careful What You Wish For....




Μιλώντας για ευχές και πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε όταν ζητάμε κάτι μέσω μιας μαγικής διεργασίας, θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία που διάβασα πρόσφατα σε ένα από αυτά τα γριμόρια που κυκλοφορούν. Μπορεί να είναι απλά ένας αστικός μύθος, πολλοί λένε όμως ότι το γεγονός αυτό έγινε στ'αλήθεια πριν πολλά χρόνια σε ένα προάστειο της Αμερικής.
Ότι κι αν είναι, αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα του γνωμικού "Πρόσεχε τί εύχεσαι..."

Σε ένα προάστειο της Αμερικής λοιπόν. Εκεί ξεκινά η ιστορία μας. Εκεί ζούσαν 3 αδελφές, γεροντοκόρες. Και ποιός θα τις ήθελε βέβαια αφού στην πολυ κλειστή κοινωνία της μικρής κωμόπολης, όλοι ήξεραν ότι το επάγγελμά τους ήταν απαγορευτικό ακόμα και για να τους μιλούν : ήταν μάγισσες.

Παρόλα αυτά, οι αδελφές ζούσαν από τα χρήματα που τους έδιναν οι ίδιοι οι κάτοικοι (κρυφά βέβαια) για να τους κάνουν διάφορες μαγικές διεργασίες ή για να τους πουν το μέλλον (κλασσικά, σε κάθε κοινωνία όπου ζεί μια μάγισσα : δεν θέλω να σου μιλάω, δεν θέλω να με ξέρεις, αλλά..... το ξόρκι ξόρκι!)

Είχαν λοιπόν μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση : μια γυναίκα του χωριού, είχε ερωτευτεί τρελλά τον φουρνάρη, ο οποίος ήταν παντρεμένος με παιδιά, σε έναν ευτυχισμένο γάμο. Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε την φίλη μας να τον θέλει. Πήγε λοιπόν στις 3 αδελφές και τους έταξε ότι θέλουν από χρήματα για να χωρίσει ο φούρναρης από την γυναίκα του και να παντρευτεί εκείνην.

Οι 3 αδελφές, ξέρωντας τον νόμο των Τριών (ότι κάνεις θα το λάβεις πίσω εις τριπλούν) ήθελαν τα χρήματα αλλά δεν ήθελαν να πάρουν πάνω τους το βάρος της μαγικής διεργασίας. Της είπαν λοιπόν ότι θα την βοηθήσουν αλλά θα πρέπει να πάρει και η ίδια μέρος στην διαδικασία της τελετής.

Την στιγμή της κορύφωσης της τελετής, της είπαν να ευχηθεί η ίδια τί ήθελε, αλλά με πολύ προσοχή. Και τότε η φίλη μας ξεστόμισε την εξής ευχή, που έκανε τις 3 αδελφές να ανατριχιάσουν : "Θέλω να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω μου και να μην μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα..."

Έτσι κι έγινε. Ο φούρναρης χώρισε αμέσως με την γυναίκα του και παντρεύτηκε την φίλη μας. Αλλά δεν έκανε τίποτα άλλο όλη την μέρα από το να την κοιτάζει. Δεν την άφηνε να πάει πουθενά χωρίς εκείνον, την έπαιρνε μαζί του στον φούρνο, είχε σπάσει όλες τις πόρτες του σπιτιού (ακόμα και της τουαλέτας) για να μπορεί να την βλέπει όπου κι αν πήγαινε. Ο φούρναρης είχε γίνει σαν ζωντανός νεκρός, ζούσε μόνο για να κοιτάζει την νέα του γυναίκα. Και η ίδια η γυναίκα, λένε πως έχασε τα λογικά της κάποια χρόνια μετά.
Τους θυμούνται μετά από χρόνια στον φούρνο και μεγάλους πια σε ηλικία, εκείνη να ψήνει ψωμί με την δυστυχία και την παραφροσύνη χαραγμένη στο πρόσωπό της και εκείνον να κάθεται απλά να την κοιτάζει...

Μην νομίζετε ότι οι 3 μάγισσες αδελφές δεν μπορούσαν να λύσουν το ξόρκι. Μάταια πήγαινε η φίλη μας όταν είχε ακόμα τα λογικά της και τους έπεφτε στα πόδια να το λύσουν. Κι εκείνες το μόνο που της είπαν ήταν : "Σε προειδοποιήσαμε. Πρόσεξε τί θα ευχηθείς γιατί ίσως και να το πάρεις. Τώρα γιατί κλαίς; Έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ήθελες...." 
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. καποτε ευχηθηκα να παντρευτω μια γυναικα εξυπνη ομορφη ξανθια αδυνατη και νοικοκυρα. Να μη δουλευει, να με αγαπαει και με προσεχει. Με λιγα λογια τα ζηταγα ολα.
    Ομως στο τελος ευχηθηκα, να με εχει και αναγκη. Ο θεος, η οτι αλλο υπαρχει, (γιατι για μενα κατι υπαρχει λογο εμπειριων )
    μου εστειλε τη βασιλισσα μου. Οτι ακριβως ζητησα και ακομα περισσοτερα. Παντρευτηκα την τελεια (για μενα γυναικα ).
    Ομως ειχε ενα προβλημα υγειας.
    Κυστικη ινωση.
    Την ευχαριστω για οτι μου προσφερε και για οτι μου εμαθε τα 10 υπεροχα χρονια που την ειχα διπλα μου.
    Για την γυναικα μου Γεωργακοπουλου Μαρια
    Οτι ζητησα πραγματοποιηθηκε.
    Υ.Γ Πριν γεννησετε καντε μια εξεταση αιματος για κυστικη ινωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα