Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Το Βατικανό προωθεί έναν "ψεύτικο" Ιησού

 
Η «Κοινωνία του Ιησού»: ιδρύθηκε στις 15 Αυγούστου 1534. Ιδρυτής ήταν ο Ιγνάτιος της Loyola (γεννημένος στο Íñigo López de Loyola), ένας Ισπανός βασκικής καταγωγής, και έξι άλλοι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού.

Ως μέρος των υπηρεσιών τους για την Ρωμαϊκή Εκκλησία, οι Ιησουίτες ενθάρρυναν τους ανθρώπους να συνεχίσουν την υπακοή τους στην Αγία Γραφή, όπως έχει ερμηνευθεί από το καθολικό δόγμα. Ο Ιγνάτιος είναι γνωστό ότι έχει γράψει: ".. θα πιστεψω ότι το λευκό που βλέπω είναι μαύρο εάν η ιεραρχική εκκλησία το καθορίσει έτσι».
 
Τα σχολεία των Ιησουίτων έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη νίκη επιστροφής στον καθολικισμό σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες που για ένα διάστημα ήταν κυρίως προτεστάντες, κυρίως στην Πολωνία και τη Λιθουανία.

Σήμερα, τα κολέγια και τα πανεπιστήμια των Ιησουιτών βρίσκονται σε πάνω από εκατό χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το σπίτι της οικογένειας του Ιγνάτιου του Λογιόλα δεν υπάρχει πια.

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία έχει χτίσει μια εκκλησία στην περιοχή, στην πόλη του Azkoitia στην επαρχία της Gipuzkoa στην περιοχή των Βάσκων της Ισπανίας.

Ο πιο ισχυρός άνθρωπος στο εσωτερικό του Βατικανού δεν είναι ένας, αλλά ο Μαύρος Πάπας (όπως είναι γνωστός στην Ρωμαιοκαθολικό ειδωλολατρικό σύστημα ), ανώτερος ο γενικός του Τάγματος των Ιησουιτών, Fr. Adolfo Nicolas.
 
Αλλαγή του Μαύρου Πάπα. Fr. Nicolás που υποδέχεται τον Fr. Kolvenbach.
 
Το Santuario του Loyola De στη Χώρα των Βάσκων, στην Ισπανία.

Το καταστατικό της Κοινωνίας του Ιησού εκθέτει μια παπική εντολή που δεν έχει τη διάδοση του Ευαγγελίου ως κύριο στόχο τους. Ας διαβάσουμε από το κεφάλαιο.
 
129/2. Η γενική κοινότητα 34 ενθαρρύνει όλους τους Ιησουίτες να προχωρήσουμε πέρα από τις προκαταλήψεις, είτε πρόκειται για ιστορικά, πολιτιστικά, κοινωνικά ή θεολογικά, προκειμένου να συνεργαστούμε πλήρως με όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της καλής θέλησης για την προώθηση της ειρήνης, της δικαιοσύνης, της αρμονίας, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το σεβασμό της δημιουργίας του Θεού. Αυτό πρέπει να γίνει κυρίως μέσω του διαλόγου με εκείνους που εμπνέονται από τη θρησκευτική υποχρέωση, ή που μοιράζονται μια αίσθηση υπερβατικότητας που τους ανοίγει σε οικουμενικές αξίες.

Ότι οι ειδωλολάτρες και οι χριστιανοί μοιράζονται "οικουμενικές αξίες" είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ολόκληρος ο σκοπός του εν λόγω ψεύδους είναι να αποτρέψει τον άνθρωπο από την μετάνοια, και να μην στρέφονται προς το ζώντα Θεό. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα μήνυμα από τους Ιησουίτες σε σχέση με τον Ιησού που είναι ο μόνος τρόπος για τον Ουρανό, και χωρίς πίστη σ 'Αυτόν όλοι οι άνθρωποι θα πεθάνουν μέσα στις αμαρτίες τους και θα χαθούν.
 

Όταν ο Ιησουΐτης διέταξε να "συνεργαστεί πλήρως με όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της καλής θέλησης για την προώθηση της ειρήνης", το Βατικανό προετοίμαζε το έδαφος για τη μια παγκόσμια θρησκεία και τον τελικό αντίΧριστο.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα