Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Joe Cell. Kάψτε Αέρα Κοπανιστό Αντί Για Βενζίνη !


Όλα ξεκίνησαν με τον Joe. Ένας άνδρας ονομαζόμενος Joe, από την Αυστραλία, πειραματιζόταν με το αυτοκίνητο του το 1992 προσπαθώντας να το κάνει να κινείται με ατμό. Χρησιμοποιούσε υψηλή τάση για να δημιουργήσει τον ατμό και ανακάλυψε ότι αφού το νερό είχε φορτισθεί με ηλεκτρισμό, αποσυνδέοντας τα ηλεκτρόδια ο κινητήρας εξακολουθούσε να δουλεύει.
  • Ανακάλυψε ότι συνέβαινε μια πολύ ειδική διαδικασία όπου το νερό επηρεαζόταν από το ηλεκτρικό φορτίο και διατηρούσε αυτό το φορτίο κάνοντας το αυτοκίνητο να λειτουργεί μόνο με το νερό.
Ο Joe βελτίωσε την διαδικασία και ανέπτυξε πολλά πρωτότυπα, που πλέον τα ονομάζουμε Joe Cell. Το Joe Cell είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιεί μια διαδικασία που μοιάζει πολύ με ηλεκτρόλυση, αλλά πολύ διαφορετική ως προς το τελικό αποτέλεσμα.
Κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια σειρά ομοκεντρικών ανοξείδωτων ατσάλινων μη μαγνητιζόμενων σωλήνων βυθισμένων στο νερό. Οι σωλήνες είναι μονωμένοι ηλεκτρικώς μεταξύ τους, ο ένας από τον άλλο, με αποστάτες μη αγώγιμου υλικού, 1η εικ. κάτω
Το Joe Cell συνήθως αποτελείται από 4-6 σωλήνες διαφορετικών μεγεθών, τοποθετημένοι ομοκεντρικά o ένας μέσα στον άλλο. Το ηλεκτρικό φορτίο εφαρμόζεται μόνο στον εξωτερικό και τον εσωτερικό κύλινδρο, αφήνοντας αρκετές ουδέτερες πλάκες (σωλήνες) μεταξύ τους που δεν συνδέονται ηλεκτρικά. Οι ουδέτερες (πλάκες) φαίνεται ότι είναι αυτό το κάτι που κάνει το Joe Cell να δημιουργεί καθαρή υγιή ενέργεια για το αυτοκίνητο σας «καίγοντας» αέρα κοπανιστό.
Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το πώς κινούνται τα αυτοκίνητα με το Joe Cell. Τα αυτοκίνητα που έχουν αναφερθεί να κινούνται αποκλειστικά με το Joe Cell χωρίς πρόσθετο καύσιμο δουλεύουν «κρύα». Εφόσον η μηχανή δουλεύει κρύα προτείνεται ότι δουλεύει με ενδόρηξη.
Η ενδόρηξη είναι το αντίθετο της εκρήξεως «όταν υπάρχει ανάφλεξη με τον σπινθήρα στην ενέργεια που βγαίνει από το Joe Cell η ενέργεια δεν εκρήγνυται αλλά απορροφά θερμότητα από την ατμόσφαιρα και προκαλεί ένα κενό δυνάμεως που τραβάει τα πιστόνια κάτω στην μηχανή αντί για το αντίθετο. Προτείνεται ότι το καύσιμο που «καίει» είναι Η ΟΡΓΟΝΗ με όλα τα συνώνυμα της.
Ένας επιστήμονας ονομαζόμενος Meyl πιστεύει ότι το Joe Cell παράγει Νετρίνα που με την παρουσία του υψηλής τάσεως σπινθήρα από την μηχανή αναγκάζει τα νετρίνα να εκλύουν ηλεκτρόνια, ενέργεια και να απορροφά η μηχανή θερμότητα από την ατμόσφαιρα.
Στον Alby του αρέσει αυτή η θεωρία περισσότερο,  γιατί το Joe Cell είναι σχεδιασμένο να ισορροπεί τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του θετικού ηλεκτρισμού που εφαρμόζεται εξωτερικά ενώ ο αρνητικός ηλεκτρισμός εσωτερικά, με τις ουδέτερες πλάκες ενδιάμεσα. Η ισορροπία των δύο δημιουργεί μια «τρίτη» ενέργεια, η οποία μοιάζει πολύ με μια αλχημική ένωση των αντιθέτων. Πιθανόν αυτή η τρίτη ενέργεια συνδέεται με το πεδίο της ZeroPoint Energy.
Τι είναι το Joe Cell; Για να το βρούμε ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά όπως τα καθόρισε ο Joe: Το νερό στο κελί δεν καταναλώνεται. Το κελί παραμένει κρύο στο άγγιγμα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος έως ότου η μηχανή αρχίσει να δουλεύει από το κελί. Έχει ασταθή παραγωγή ισχύος και λειτουργία. Όταν το κελί αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο, η μηχανή χρειάζεται αρκετό χρόνο για να επιστρέψει στο «νορμάλ» και να καίει το κανονικό της καύσιμο.
Εάν το κελί παραμείνει για μεγάλο διάστημα στο αυτοκίνητο, η μηχανή «φορτίζεται». Από αυτό το σημείο και έπειτα δεν απαιτείται το κελί για να δουλεύει η μηχανή. Ακόμη και αν αφαιρεθούν τα καλώδια των μπουζί η μηχανή εξακολουθεί να δουλεύει εφόσον λειτουργούν ο πολλαπλασιαστής και το ντιστριμπυτέρ. Η έξοδος του κελιού δεν χρειάζεται να συνδεθεί εσωτερικά με την μηχανή, μια απλή εξωτερική σύνδεση αρκεί. Το κελί απαιτεί «φορτισμένο» νερό για να δουλέψει.
Το «φορτισμένο» νερό μπορεί να μεταγγιστεί από το ένα δοχείο στο άλλο, χωρίς να χάσει το «φορτίο» του.Το κελί απαιτεί ένα ειδικό τρόπο κατασκευής, που ελάχιστα γίνεται κατανοητός από τους περισσότερους κατασκευαστές. Ένα εμπειρικό στυλ κατασκευής έχει αναπτυχθεί με τον καιρό, με ελάχιστη επιστημονική βάση κι επιτυχία. Η πηγή της ισχύος του κελιού και η χρήση του έχει μεγάλη αξία για κάποιους ( ποιούς άραγε ! ). Αυτοί λοιπόν δημιουργούν παραπληροφόρηση και προβλήματα στους κατασκευαστές των κελιών.
Πολύ σημαντική πληροφορία: Η ανθρώπινη παρουσία (δηλ. η Ενέργεια του ανθρώπου) επηρεάζει την λειτουργία του κελιού είτε θετικά είτε αρνητικά. Αυτό -που δεν είναι καθόλου παράδοξο για τους γνώστες- έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την πνευματική καθαρότητα του χειριστού. Δηλαδή δεν δουλεύει καλά στον τζαναμπέτη και γενικά σ’ αυτόν που λέμε αρνητικό ενεργειακά άνθρωπο, αλλά δουλεύει καλά στον θετικό ενεργειακά και καλοπροαίρετο άνθρωπο.
Αρα καταλαβαίνουμε κι εδώ πολύ καλά τον ρόλο των οργονιτών και πόσο διαφοροποιούνται οι Δράσεις και τα αποτελέσματα τους από τον καλοπροαίρετο και θετικά ενεργειακά άνθρωπο σε σχέση με τον αρνητικό και ψυχωτικό άνθρωπο. Γι αυτό οι αρνητικοί άνθρωποι δεν έχουν από τους οργονίτες τα αποτελέσματα που έχουν οι καλοπροαίρετοι και καλοσυνάτοι άνθρωποι.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ενημερώσω, πως ούτε από μια φαρμακευτική αγωγή έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια αποτελέσματα, τα φάρμακα παράγουν καλύτερα αποτελέσματα σε καλοπροέραιτους καλοσυνάτους ανθρώπους, γι αυτό και για την ίαση τους χρειάζονται μια πιο ελαφρά αγωγή, σε αντίθεση με τους κακοπροαίρετους που φτάνουν μέχρι του σημείου τα φάρμακα να μην έχουν απολύτως καμία επίδραση επάνω τους. Ο κόσμος μας (υλικός και άυλος) είναι μια αλληλεπίδραση καλής ενέργειας OR σε αντιδιαστολή με την αρνητική ενέργεια DOR, τα πάντα υπόκεινται σε αυτήν την αλληλεπίδραση ορατά και μη.
Περισσότερες πληροφορίες: Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες και σημαντικές πληροφορίες για το Joe cell που είναι διαθέσιμες σε ορισμένους προνομιούχους, αλλά κι εμείς οι υπόλοιποι, ήδη έχουμε αρκετές πληροφορίες από τα παραπάνω, για να αναγνωρίσουμε το είδος της ενέργειας. Έτσι φαίνεται καθαρά χωρίς αμφιβολία, ότι το Joe cell είναι ένας πρωτόγονος συσσωρευτής Οργόνης και ότι το κελί δουλεύει με, ή συλλέγει Οργόνη.
Υπάρχει ένας 100% συσχετισμός με την ενέργεια της Οργόνης και τις ιδιότητες της. Εφόσον συσσωρευτές Οργόνης (άλλο ο συσσωρευτής οργόνης και άλλο ο οργονίτης) υπάρχουν σε χρήση σε όλον τον κόσμο, ο κατασκευαστής μπορεί να επωφεληθεί από την τεράστια συσσώρευση γνώσεως στο θέμα. Για παράδειγμα ήδη από τον Ιανουάριο του 1867 μια Γαλλική πατέντα με αριθμό 60.986 δόθηκε στον Martin Ziegler για ένα συσσωρευτή μιας ζωντανής, μή ηλεκτρικού τύπου δυνάμεως.
Ο πειραματιζόμενος μπορεί με λίγη έρευνα και σημειώσεις σαν αυτές, να ξεπεράσει τους μύθους, τους τσαρλατανισμούς, την παραπληροφόρηση και να προχωρήσει με επιστημονικά εμπειρικά δεδομένα. Επίσης πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένος, να καταλάβει και να αντιμετωπίσει τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που περιμένουν τους ανόητους.
Κρίνω απαραίτητο να υπενθυμίσω τους ειδικούς κινδύνους που συνδέονται με την χρήση της ενέργειας της ζωής, πιο ειδικά της Οργόνης. Υποθέτω ότι ο αναγνώστης έχει τις γνώσεις που απαιτούνται για να πειραματιστεί με το υδρογόνο και το οξυγόνο, και επίσης είναι ικανός με τα εργαλεία που απαιτούνται για να έχει τα αποτελέσματα που περιμένει. Σε προειδοποίησα,  φρόντισε να ενημερωθείς σωστά για το αντικείμενο, για να μην ανατινάξεις το γκαράζ !
Προσοχή με την Οργόνη εάν δεν γνωρίζεις περί αυτής: Επειδή μπορεί να μην γνωρίζεις σχετικά με την Οργόνη, οφείλω να σου αναφέρω κάποιες ακόμη Προφυλάξεις. Η Οργόνη είναι πολύ ευαίσθητη σε διαταραχές από πολλές πηγές. Έτσι η Οργόνη πολύ εύκολα ερεθίζεται ώστε να παράγει τοξικά αποτελέσματα. Τα ακόλουθα πρέπει να αποφεύγονται, όταν κατασκευάζεται το Joe Cell:
* Οποιαδήποτε συσκευή όπως τηλεοράσεις.
* Υπολογιστές.
* Παλμογράφους κλπ. ιδιαίτερα τους παλιούς τύπους με καθοδική οθόνη.
* Φούρνους μικροκυμάτων.
* Λάμπες φθορισμού.
* Ρολόγια με φώσφορο.
* Ανιχνευτές καπνού και ηλεκτρικές κουβέρτες.
* Κινητά τηλέφωνα και κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
* Ασύρματα δίκτυα Wi-Fi.
* Ραντάρ αεροδρομίων και γενικά τηλεοράσεις, ραδιόφωνα ΑΜ, FM. πομπούς ραδιοφώνου.
* Ραντάρ τροχαίας.
* Γραμμές υψηλής τάσεως της ΔΕΗ.
* Πυρηνικά εργοστάσια.
* Πυρηνικά απόβλητα η αποθηκευμένα και σε περιοχές παλαιών η νέων πυρηνικών δοκιμών.
Οι παραπάνω ηλεκτρομαγνητικές και πυρηνικές συσκευές και υλικά που είναι γνωστό ότι ερεθίζουν την Οργόνη, οδηγώντας την σε μια υπερβολικά διεγερμένη κατάσταση που ο Reich ονόμαζε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ORANUR. Για να μην πω τίποτα «καλοσυνάτο» για τους κατασκευαστές οργονιτών που ξεπετάχτηκαν τελευταία σαν μανιτάρια και που κατασκευάζουν πρές παπιέ, παίρνοντας στον λαιμό τους πολλούς ανθρώπους. Τελευταία με χαρά μου βλέπω όμως, πως ελαττώνονται σημαντικά οι τσαρλατάνοι, γιατί ως γνωστόν «Μπορείς να κοροιδέψεις λίγους ανθρώπους για πολύ καιρό, αλλά ποτέ πολλούς για πολύ». Αυτά τα άσχημα αποτελέσματα παραμένουν πολύ καιρό αφότου απομακρυνθεί η διέγερση. Κάτω από αυτόν τον συνεχή άσχημο ερεθισμό η Οργόνη τελικά ακινητοποιείται και νεκρώνεται.
Ο Reich  ονόμασε την νεκρή οργόνη DOR (Θανάσιμη Οργόνη). Η τυπική ανθρώπινη αντίδραση στην DOR είναι λήθαργος, ακινητοποίηση και συναισθηματική απομάκρυνση. Τα πιο σημαντικά αποτελέσματα είναι η τάση να φέρνει στην επιφάνεια λανθάνουσες ασθένειες. Έτσι και αλλιώς αυτό συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη τις τελευταίες δεκαετίες. Είναι αυτό που έλεγε ο Ράιχ «Ερημωτική Εξέλιξη» για την Γη, λόγω της λογαριθμικής αυξήσεως της DOR και «Συναισθηματική Πανούκλα» για τους ανθρώπους. Διάβασε τον όλεθρο που σπέρνει  η «Συναισθηματική Πανούκλα στα παιδιά»
Εάν η Oranur ή η DOR είναι παρούσες, ένας συσσωρευτής όπως το Joe Cell θα ενισχύσει αυτές τις τάσεις. Εάν το Joe Cell σου «τα παίξει», θα αισθανθείς πολύ κουρασμένος, το πρόσωπο σου θα πρηστεί, θα έχεις πρόβλημα με τα μάτια σου και θα αισθάνεσαι ότι έχεις καεί από τον ήλιο. Τότε κάνε ένα ψυχρό ντους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και θα αισθανθείς καλύτερα. Έχεις ήδη προειδοποιηθεί, φρόντσε τον εαυτό σου κατάλληλα. Εάν δεν θέλεις κανένα από αυτά τα προβλήματα, είναι απλό το τι πρέπει να κάνεις. Εάν πιάνουν τα χέρια σου κάνε ένα περίβλημα στο Joe Cell σου ΜΕ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ! Χρειάζεσαι μεγαλύτερη πληροφόρηση; Τότε διαβάσε το www.orgonodrome.gr και τα άρθρα του.
Η περαιτέρω ιστορία του Joe Cell από το αναφέρει ότι αυτοκίνητα καίνε νερό ακόμη από την εποχή του Model T Ford. Φαίνεται ότι μάλλον είναι αλήθεια. Το 1991 ένας Αυστραλός ονόματι Peter Stevens μαζί με άλλους μιας ομάδος της ASTRO (Alternative Science & Technology Research Organisation) παρακολούθησε μια έκθεση Living Expo στο Northern New South Wales. Εκεί συνάντησε τον Graham Coe ο οποίος είχε τοποθετήσει δύο ασυνήθιστες συσκευές στην Toyota Celica του.
Υποστήριζε ότι τα 2 κελιά βελτίωναν την οικονομία 70%. Ο Peter εντυπωσιάστηκε από την απλότητα και την αποτελεσματικότητα των συσκευών. Με την βοήθεια ενός μηχανικού εξέτασε τις συσκευές και πείστηκε ότι ότι οι συσκευές κάνανε αυτό που υποστήριζε ο Graham. Ο Peter ρώτησε τον Graham από προέρχονται οι συσκευές. Ο Graham απάντησε ότι ο παππούς του έδωσε τα σχέδια. Δεν ήταν εφεύρεση του παππού του.Απλώς ο παππούς του, τα είχε αντιγράψει από παρόμοιες συσκευές που είχε δει τοποθετημένες σε ΤΑΝΚΣ στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο !!!
Οι συσκευές είχαν τοποθετηθεί για να αυξήσουν την ταχύτητα και την αυτονομία των τανκς στο πεδίο μάχης !!! Ο Peter και ο Joe (από αυτόν πήρε το όνομα) άρχισαν να αναπτύσσουν το Cell. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Συνέχισαν μέχρι τον σχεδιασμό του Mark 3 Cell. Κανένας από τους δύο άνδρες δεν κατέθεσε αίτηση για πατέντα.
Κατασκευαστικό κομμάτι: Παραθέτω τα κατασκευαστικά σχέδια. Φυσικά οι διαστάσεις είναι σε ίντσες.
Κάνε κλικ πάνω στις εικόνες να τις δεις μεγάλες
Το Μεγάλο Μυστικό για να δουλεύει χωρίς διαλείψεις το Joe Cell είναι ο ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ. Αφού διαβάσετε και καταλάβετε το άρθρο του Alex Schiffer και προχωρήσετε στην κατασκευή, τότε απλώς το εξωτερικό γυάλινο δοχείο φτιάξτε το από οργονίτη με σκόνη χαλκού η αλουμινίου και σκόνη χαλαζία !!!
Επειδή το κατασκευαστικό θέμα έχει πάρα πολλές παραμέτρους και είναι πρακτικά αδύνατο να τις αναφέρω σε ένα άρθρο, παραπέμπω στην καλύτερη περιγραφή κατά την γνώμη μου, στον Alex Schiffer – Joe Cell – Experimenters Guide to the Joe Cell. Βέβαια είναι στα Αγγλικά, αλλά δεν γίνεται αλλιώς το κείμενο είναι 46.000 λέξεις. Είναι το πιο σημαντικό κείμενο για όποιον θέλει να κάνει κατασκευή ! Επίσης δεν περιέχει παραπληροφόρηση ! http://merlib.org/node/999
Moe-Joe Cell: Υπάρχει ένα σύστημα έτοιμο για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει. Η φιλοσοφία του στηρίζεται στην σφαιρικότητα. Το οποίο χρησιμεύει και για άλλα πράγματα, για όποιον μπορεί να κατανοήσει καλύτερα και έχει μια εις βάθος γνώση της οργόνης και των οργονιτών !
Δες το βίντεο προσεκτικά
…κι εδώ θα βρεις περισσότερες  λεπτομέρειες, http://www.moe-joe-cell.com/Moe-Joe-Cell/
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα