Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Χρονοταξιδιώτες, Φαντάσματα, Μετενσαρκώσεις ή Επικυρίαρχοι;

A

Σας αρέσουν οι ταινίες του Holy-wood  …να τις χαίρεστε, μιας και τις πληρώνετε και όχι μόνο με χρήματα. Δεν σας φτάνει το ότι ζείτε μέσα στην πολύ ωραία ψευδαίσθηση, μέσα σε μια ψευδή ψευδαίσθηση στην καθημερινή ζωή σαν καλές μπαταρίες αυτών που κατέχουν τα φυτώρια ψυχών μέχρι να απορροφήσουν την επίγνωση σας κατά τον θάνατο. Διαβάστε αν δεν το γνωρίζετε ήδη.
Σας έχουν δώσει κάμποσα παιχνίδια για να είστε απασχολημένοι να μην μπλέκετε στα πόδια τους και να γελάνε μαζί σας, το “χόρτο του θεούλη” την πολιτική, τις θρησκείες, το ποδόσφαιρο, το πολύ συχνό ανελέητο σεξ,
με “επίστρωση ιλουστρασιόν πνευματικότητας”  για τα χαϊβάνια, σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται κλπ κλπ κλπ. … κάμποσοι συνωμοσιολόγοι και κάτι αυτόκλητοι ερευνητές σαν ελόγου μου, λένε κάτι  …μα ποιός τους ακούει  !!!
Ναι γελάνε με τις κοτούλες; Μα τι άλλο κάνουν, όταν αυτοί ζουν κάποιες χιλιάδες χρόνια και πρέπει να αλλάζουν περίβλημα ανάλογα με τον μέσο όρο ζωής κάθε εποχής. Φυσικό δεν είναι να βαριούνται αφάνταστα και να παίζουν μόνο με το κοτέτσι; Εσείς δεν θα βαριόσασταν; Ε για αυτό σκαρφίζονται πλάκες με χρονική καθυστέρηση όταν πίνουν το αγαπημένο τους ποτό “aimataki” και για σνάκ “plakounta”  κάτι σαν σαντιγί στις βεράντες του Φόβου (του δορυφόρου).
Φόβος είπαμε; Χμ !!! Αυτός ο Όμηρος ο αρχαίος, τι ήξερε ο άνθρωπος! Τα λέει και σε μια ακαταλαβίστικη γλώσσα, την αρχαία Ελληνικά ή Ομηρική, Ελληνική Γενετική Λίμνη και Καλαμάκια του Φραπέ !  ουφ μπερδεύτηκα πάλι !!!
Δείτε καλά την φωτογραφία ( κάντε κλικ επάνω της) και κοιτάξτε τι σκαρφίζονται αυτοί οι αυτόκλητοι συνωμοσιολόγοι. Η εικόνα δεν είναι επεξεργασμένη και είναι όλα τα πρόσωπα αληθινά και υπαρκτά. Επιπλέον ο Ο Nicholas Cage λέει ότι δεν είναι βαμπίρ! … για σκεφτείτε … υπάρχει περίπτωση κάποιος επώνυμος να διαψεύσει κάτι που δεν είναι;
Ο Μέγας Cthulhu να βάλει το πλοκάμι του … και πάψτε να τρώτε τον θεό με λαδολέμονο …βέβηλοι ! Cthulhu στα Κάρβουνα με σώς Μυημένων!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα