Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Τον Δεκέμβριο, μπαίνουμε μόνιμα σε αυτήν την κατάσταση για δύο χιλιάδες χρόνια περίπου. Δηλαδή δεν θα ξαναβγούμε από την Ζώνη Φωτονίων σύντομα, ώστε να έχουμε ένα διάλειμμα. Από τον Δεκέμβριο, η ενέργεια θα έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε φωτόνια.... Πληροφορίες για 21.12.2012
τι πρόκειται να συμβεί …και καθοδήγηση για την διατροφή
Χαριτίνη Χριστάκου

Επιμέρους θέματα:
 Τι θα συμβεί τον Δεκέμβριο και πώς φτάσαμε εδώ…
  Τι είναι η Ζώνη Φωτονίων και τι σημαίνει αυτό για μας
  Τι είναι η Γαλαξιακή Ημέρα και η Γαλαξιακή Νύχτα
  Η Εποχή του Υδροχόου
  Οι δύο γαίες – η συνύπαρξη και η αποκόλληση
  Η παράλληλη συνύπαρξη δύο πραγματικοτήτων
  Κεντρομόλος και φυγόκεντρη πραγματικότητες
 Το δώρο αγάπη των ψυχών μας¨
  Ξεφουσκώνοντας την φούσκα των προβολών
  Διατροφικές παροτρύνσεις

Θέλω να εξηγήσω λίγο τι γίνεται με αυτά που ακούγονται ότι θα καταστραφεί η Γή ή ότι θα πέσουν τα μαύρα σκοτάδια και θα μας φάνε… να καταλάβουμε λίγο τι γίνεται!

Οι τελευταίες πληροφορίες που δόθηκαν είναι ότι δεν πρόκειται να ζήσουμε 17 χρόνια συνέχεια στο φώς, ούτε 7 χρόνια μετά στο σκοτάδι, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα από αυτό, για τον απλό λόγο ότι έστω και ένα μήνα να ζούσαμε συνέχεια στο φως θα καταστρεφόταν ο βιόκοσμος της Γης, γιατί θ’ άλλαζαν όλοι οι βιορυθμοί. Δεν μπορεί να γίνει, και η δική μας επιστήμη θα μας το βεβαιώσει. Αυτό λοιπόν δεν πρόκειται  να συμβεί γιατί –αν συνέβαινε- θα πεθαίναμε όλοι.

Επειδή λοιπόν ο σκοπός της Μετάβασης που ζούμε δεν είναι να πεθάνουμε όλοι αλλά είναι να ζήσουμε όλοι, και να ζήσουμε καλύτερα, θα περάσουμε ένα διάστημα μέσα στον Δεκέμβρη (2012) που πιθανόν να μην είναι το φώς τόσο δυνατό όπως το καταλαβαίνουμε αλλά και το σκοτάδι τόσο δυνατό. Το πιο πιθανό ότι έτσι θα εξελιχθεί. Θα είναι ένα τριήμερο που η ημέρα δεν θα έχει τόση ένταση και η νύχτα δεν θα έχει τόση ένταση. Αυτό θα είναι η εξωτερική εκδήλωση της μόνιμης εισόδου του πλανήτη μας σε μια ενέργεια πολύ αυξημένη σε φωτόνια.

Ήδη από το 1998  που ξεκίνησε η μετάβαση, εισερχόμασταν [ως ηλιακό σύστημα] ανά διαστήματα  σε μια ζώνη συμπαντικής ενέργειας που έχει περισσότερο φως μέσα της, δηλαδή περισσότερα φωτόνια και μετά βγαίναμε. Αυτό γινόταν συνέχεια (η είσοδος και έξοδος σ’ αυτή την ζώνη αυξημένων φωτονίων)  για να μπορέσουμε σιγά σιγά να προσαρμοστούμε σε μια αυξανόμενη πυκνότητα φωτός. Αυτό τι σημαίνει για μας?
 Αυτό έφερε πολλές αλλαγές μέσα μας. Ανακίνησε πολλά υπαρξιακά θέματα μέσα μας, προκάλεσε πολλές εσωτερικές αναστατώσεις π.χ. «άλλοι τρώγονται με τα ρούχα τους και άλλοι τρώγονται με τους γύρω τους». Γιατί, όσο περισσότερο φως μπαίνει μέσα μας, το φως ζητάει ροή, ζητάει ελευθερία, ζητάει χαρά, ζητάει ανάταση, δεν ζητάει στρες, άγχος, πανικό, συστολή, βία.
Οπότε με το ηλιακό μας σύστημα( όχι μόνο η Γη) να εισέρχεται για σύντομα διαστήματα σε μια ζώνη ενέργειας που είχε περισσότερα φωτόνια, εμείς συνηθίσαμε σταδιακά στην αίσθηση των εαυτών μας μέσα σ’ ένα πεδίο όπου υπάρχει περισσότερη αναλογία φωτός στην συμπαντική ενέργεια.
Τον Δεκέμβριο, μπαίνουμε μόνιμα σε αυτήν την κατάσταση για δύο χιλιάδες χρόνια περίπου. Δηλαδή δεν θα ξαναβγούμε από την Ζώνη Φωτονίων σύντομα, ώστε να έχουμε ένα διάλειμμα.  Από τον Δεκέμβριο, η ενέργεια θα έχει υψηλότερη  περιεκτικότητα σε φωτόνια. Αυτό  το έχουν ονομάσει ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ, και είναι μια διαδικασία την οποία την ζουν όλα τα ηλιακά συστήματα του Γαλαξία μας. Το ηλιακό μας σύστημα κινείται από τον δικό τους Ήλιο, ο οποίος λέγεται Αλκυόνη.
Η Αλκυόνη είναι συνέχεια μέσα σε αυτό το φάσμα ενέργειας με υψηλή περιεκτικότητα φωτονίων. Η γη και το ηλιακό μας σύστημα ήμασταν έξω από αυτή τη ζώνη υψηλής φωτονικής ενέργειας  για 11.000 χρόνια, οι Πλειάδιοι αυτό το ονομάζουν Γαλαξιακή Νύχτα. Αυτό δεν σημαίνει οτι ήμασταν στο σκοτάδι, αφού ο βιορυθμός είναι σχεδόν ίδιος. Το λένε Γαλαξιακή Νύχτα γιατί η ενέργεια μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα των 11.000 ετών περιέχει λιγότερο φωτόνια.
Και τώρα λοιπόν, εισερχόμαστε σε αυτό που οι Πλειάδιοι ονομάζουνΓαλαξιακή Ημέρα, που είναι μια κατάσταση όπου το ηλιακό σύστημα και η γη είναι συνέχεια μέσα στην ζώνη που κατακλύζεται από φωτόνια.
Αυτό για μας σημαίνει ότι θα αυξηθεί η ευστροφία μας, θα αυξηθεί η διαίσθηση μας, κι η ικανότητα μας να καταλαβαίνουμε χωρίς να χρειάζεται να υπεραναλύσουμε, θα αυξηθεί η ενσυναίσθηση μας, θα αυξηθεί η αίσθηση των εαυτών μας ότι είμαστε ενωμένοι με άλλους, η εσωτερική αίσθηση ότι συνδέονται τα πράγματα γύρω μας και μέσα μας, θ’ αυξηθούν οι αισθαντικές μας ποιότητες, αλλά και οι υψηλότερες ικανότητες νοημοσύνης , ευφυΐας  και αντίληψης.
Σε αυτή λοιπόν την μεγάλη αλλαγή που γίνεται, που  κορυφώνεται τον Δεκέμβριο, στις 21-12-2012, το Ηλιακό μας σύστημα θα είναι συνέχεια μέσα στην Πλειάδια  Ζώνη Φωτονίων  της Αλκυόνης. Θα είναι εκεί για άλλα 2000  περίπου χρόνια συνεχώς. Όλη η εποχή του Υδροχόου θα είναι μέσα στη Ζώνη Φωτονίων. Οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτή θα είναι μία εποχή για τη Γη και την ανθρωπότητα που θα γίνουν πολλά πράγματα, θα αλλάξουν πολλά, γιατί με τόσο φώς μέσα στην ενέργεια, όλοι θα θέλουμε να πετάξουμε, να βγάλουμε τα φτερά και να απογειωθούμε -είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Θα θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας απογειωμένοι, ελεύθεροι και χαρούμενοι.

Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο θέλω να σας εξηγήσω τις δύο Γαίες. Θα προσπαθήσω να σας φτιάξω μια εικόνα:
Φανταστείτε ότι όσοι σκέφτονται με το σκεπτικό της τρίτης διάστασης, δηλαδή λογική, φόβο, ανασφάλεια, συμφέροντα, φτιάχνουν μια Γαία. Επίσης φανταστείτε ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι, αρκετοί, αρχίζουν να αποκολλώνται σταδιακά από την τόση λογική και τα τόσα συμφέροντα και την τόση κερδοσκοπία και σύγκρουση και αρχίζουν να δημιουργούν αρκετή ενέργεια, τόση ώστε να δημιουργηθεί μια καινούργια κατάσταση πραγματικότητας.
Αυτή η κατάσταση πραγματικότητας παίρνει την μορφή της Γαίας, αφού αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους την πραγματικότητα απεικονισμένη πάνω στην γαία και έτσι δημιουργείται μια σφαίρα σαν την Γαία αλλά είναι σε μορφή ενέργειας.
Φανταστείτε λοιπόν τώρα πως τον Δεκέμβριο του 2012 αυτό που θα συμβεί είναι ότι οριστικοποιείται η κατάσταση όπου η Γαία έχει δύο πεδία ενεργειών-συχνοτήτων εστιασμένα σ’ εκείνην. Ένα πεδίο που πάλλεται σε πιο χαμηλή συχνότητα , και ένα άλλο που πάλλεται σε μια πιο γρήγορη συχνότητα.
Και τι ξεκινάει από τον Δεκέμβριο? Από τον Δεκέμβριο ξεκινάει η σταδιακή αποκόλληση  των δύο πεδίων. Και τι σημαίνει αυτόΕμείς πώς θα το ζήσουμε που είμαστε εδώ?
Δόσεις, γεύσεις από αυτό τις έχουμε ήδη πάρει. Αυτό απλώς σημαίνει ότι αργά και ήρεμα και ισορροπημένα, όλο και λιγότερα συγκρουσιακά  άτομα θα συναντώνται με άτομα που αυξάνουν την ποιότητα γαλήνης και ειρήνης τους. Οι τυχαίες συναντήσεις ή  συναπαντήματα θα αρχίσουν να μειώνονται όλο και  περισσότερο. Όσοι αφυπνίστηκαν το έχουν ζήσει γιατί έκαναν κάποιες σημαντικές αλλαγές με τις οποίες άλλαξε η ζωή σας, άλλαξε ο παλιός κύκλος γνωστών και φίλων, και σιγά σιγά δημιουργήθηκε ένας καινούργιος κύκλος γνωστών και φίλων, σαν να άλλαξαν ζωή.
Ακριβώς το ίδιο θα ζήσουμε σε μια πιο διευρυμένη κλίμακα. Αυτές οι ατομικότητες, των ειρηνοποιών-αφυπνισμένων, θα έρχονται σε πολύ πιο συχνή αλληλεπίδραση. Οι νέοι άνθρωποι με την συνειδητότητα της αγάπης θα αρχίσουν να ενώνονται να συναντιούνται ακόμα τυχαία πιο συχνά. Για παράδειγμα, μπορεί να πάτε στην Τράπεζα, να πιστεύετε ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σας μειώσουν την δόση του στεγαστικού σας ή να σας δώσουν 4 μήνες περίοδο χάριτος, και λόγω της ζώνης φωτονίων και επειδή έχετε επιλέξει την ειρήνη και την αγάπη να «πέσετε στον υπάλληλο,  ο οποίος έχει επιλέξει το ίδιο με εσάς, και να λυθούν  όλα τα θέματά σας δια μαγείας, δηλαδή δια του φωτός!
Έτσι, οι συναντήσεις και συνευρέσεις και συνδέσεις των ατόμων που αποτελούν μέρη της νέας πραγματικότητας θα αρχίσουν να αυξάνονται. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πολλά πράγματα που για άλλους θα είναι δύσκολα, για αυτούς που έχουν αφυπνιστεί θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο εύκολα, γιατί οι επαφές όλων αυτών των ατόμων θα είναι όλο και πιο συχνές. Οι «τυχαίες» συχνές συναντήσεις και αλληλεπιδράσεις τους θα αρχίσουν να δημιουργούν το καινούργιο πεδίο πραγματικότητας. Μπορεί λοιπόν για τον διπλανό σας, η ζωή να του φαίνεται ανυπόφορη, και παντού να υπάρχουν προβλήματα ή αδιέξοδα, αλλά για σας θ’ αρχίσουν όλα να λύνονται πολύ πιο εύκολα, πιο γρήγορα και με πολύ μεγαλύτερη χάρη. Ζείτε και οι δύο φαινομενικά – αντιληπτικά στον ίδιο πλανήτη, αλλάστην πραγματικότητα ζείτε σε άλλη πραγματικότητα.
Η ζωή του ενός θα συνεχίσει να έχει δράματα, κλάματα και όλα τα υπόλοιπα ενώ η ζωή του άλλου θα αρχίσει όλο και περισσότερο να έχει λιγότερα κλάματα, λιγότερα δράματα!  Αυτή είναι η σταδιακή απόσχιση των δύο Γαιών, των δυο πραγματικοτήτων. Δεν πρόκειται να δούμε μία άλλη γαία να εμφανίζεται στο Ηλιακό μας σύστημα. Ζούμε όμως για να αντιληφθούμε συνειδητά την ώρα που οι δύο αυτές πραγματικότητες εγκαινιάζονται επισήμως τον Δεκέμβριο και που θ’ αρχίσουν να αναπτύσσουν τις δικές τους ταχύτητες, δηλαδή την ατομική υπαρξιακή τους υπόσταση.
Για μεγάλο διάστημα οι δύο γαίες θα συνυπάρχουν με την έννοια ότι δεν πρόκειται να φύγει το ένα πεδίο ενέργειας από τη Γαία, γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα καταστρεφόταν η Γαία - όποια ενέργεια και αν έφευγε. Γιατί; Γιατί οι δύο ενεργειακές σφαίρες, δημιουργούνται από ανθρώπους – ζωντανά όντα που συνδέονται ψυχικά. Εμείς οι ίδιοι που μπορεί να θέλουμε ειρήνη, συνδεόμαστε ψυχικά με άλλους, με πολλούς άλλους, και στο πεδίο των ψυχών μας δεν θα το κάναμε ποτέ αυτό: ξαφνικά να κόψουμε όλες τις συνδέσεις -  και εμείς θα πεθάναμε και εκείνοι θα πέθαιναν. 
 Επομένως , αυτό που ζούμε είναι η παράλληλη συνύπαρξη και συνλειτουργία δύο κόσμων με διαφορετικές συχνότητες συνειδητότητας. Όσο περνάει ο καιρός αυτό θα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο. Θα φτάσουμε να το συνειδητοποιήσουμε. Θα αναρωτιόμαστε “Πώς γίνεται και η ζωή μου είναι έτσι, και του διπλανού, του γείτονα και του άλλου είναι γεμάτη ατυχίες και προβλήματα;» Έτσι γίνεται!
Συνυπάρχουμε και οι δύο, απλώς οι συναντήσεις των δύο κόσμων θ’ αρχίσουν να αραιώνουν. Λέγοντας λοιπόν αυτό, δεν εννοούν, εγώ τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει , ότι μέσα σε πέντε χρόνια θα έχουν αποσχιστεί οι δύο γαίες. Αντίθετα, η τελευταία πληροφορία που έδωσαν είναι ότι αυτή η απόσχιση θα πάρει περίπου 2000 χρόνια, δηλαδή η αποκόλληση των δύο συχνοτήτων πραγματικοτήτων, μέχρι να δημιουργηθούν δύο εντελώς διαφορετικές πραγματικότητες – υλικά και ψυχικά. Όλο αυτό το διάστημα η Γαία και το ηλιακό μας σύστημα θα είναι συνέχεια μέσα στην Ζώνη των Φωτονίων.
Και πάλι, στην πράξη τι σημαίνει? Στην πράξη σημαίνει ότι εμείς που ζούμε εδώ, που οι βιολογίες μας είναι εδώ, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, θα έχουμε ξεκάθαρα συνειδητοποιήσει ότι ένα μέρος του κόσμου ζει στο αδιέξοδο, αλλά ότι εμείς ζούμε καλά, είμαστε καλά και πάνε όλα καλά στην ζωή μας.
Επίσης θα συμβούν τα εξής:
Θα δημιουργηθούν καινούργιες δομές οικονομικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές, ασφαλιστικές, τα πάντα, και στα αμέσως επόμενα χρόνια θα αρχίσουν να φαίνονται οι καινούργιες δομές. Κάποιοι θα ενταχτούν στις καινούργιες δομές και κάποιοι θα μείνουν στις παλιές.
Παράδειγμα πρακτικό:
θα δημιουργηθεί το πρώτο Νοσοκομείο-Θεραπευτήριο που θα συνδυάζει την κλασσική Ιατρική με την εναλλακτική Ιατρική. Κάποιοι θα διαλέξουν να πάνε στο κλασσικό Νοσοκομείο άλλοι θα πάνε στο Νοσοκομείο-Θεραπευτήριο.
Θα δημιουργηθούν τα πρώτα πιο ελεύθερου τύπου Σχολεία, κάποιοι θα πάνε τα παιδιά τους στα κλασσικά σχολεία, κάποιοι θα τα πάνε στα καινούργια……….
Και έτσι σιγά σιγά εμείς που είμαστε η γενιά που ζει ως βιολογία εδώ, θα δούμε την απαρχή των νέων δομών γιατί είμαστε αυτοί που θα τις θεμελιώσουμε, γιατί είμαστε αυτοί που είτε θα πάμε από δω για την υγεία μας, είτε θα πάμε από κει, είτε τα παιδιά μας θα διαλέξουμε να τα πάνε από εδώ είτε από κει. Σε όλους τους τομείς της ζωής μας θα γίνει αυτό. Θα αρχίσει να λειτουργεί και να συνλειτουργεί φαινομενικά στον ίδιο πλανήτη μία κατάσταση με δύο διαφορετικές πραγματικότητες.
Αυτό θα είναι απίθανο γιατί θα το ζήσουμε μέσα στην βιολογία. Ίσως έχετε ακούσει ότι όλοι μας είχαμε απίστευτη τύχη και είμαστε πολύ τυχεροί που βρισκόμαστε εδώ αυτήν την περίοδο και μπορεί ν’ αναρωτιέστε για ήμαστε τόσο τυχεροί που εδώ τώρα φαίνεται να είναι η Κόλαση του Δάντη.
Έχουμε λοιπόν την μεγάλη  τύχη να είμαστε εδώ γιατί και θα απαλλασσόμασταν από πολλές σκιές και σκοτάδι μέσα μας και θα απελευθερωνόμασταν, αλλά και γιατί θα ζούσαμε κάτι αληθινά  απίστευτα σπάνιο για να το ζήσει κάποιος σε βιολογία. Σπάνιο στα χρονικά του χρόνου, και ακόμα πιο ξεχωριστό επειδή όχι μόνο θα το ζούσαμε αλλά θα είχαμε την δυνατότητα να έχουμε επίγνωση ότι το ζούμε, να το αντιληφθούμε. Αυτός είναι ο λόγος λοιπόν που «λυσσάξαμε»  όλοι, μπας και το χάσουμε, και που «γκαζωθήκαμε» να είμαστε δω μπας και δεν το ζήσουμε αυτό.
Έτσι σταδιακά αυτές οι δύο πραγματικότητες θα  φορτιστούν. Στις Πλειάδειες Μυήσεις, οι Πλειάδειοι περιέγραψαν αυτές τις πραγματικότητας, την μία ως κεντρομόλα  που στρέφεται προς το κέντρο, ενώ την άλλη ως φυγόκεντρη, γιατί αναπτύσσει τάσεις και κίνηση προς τα έξω από το κέντρο.
Η μία λοιπόν, η φυγόκεντρη είναι αυτή η οποία θα μείνει η Γαία της τρίτης διάστασης γιατί χρειάζεται για πολλές ψυχές, αφού δεν είμαστε όλες οι ψυχές στην ίδια στιγμή εξέλιξης. Η άλλη θα είναι η αδελφή ΓΑΙΑ, η Γαία της Ειρήνης, η Γαία της δημιουργίας και της δημιουργικότητας. Αυτές οι δύο θα είναι πραγματικά ανεξάρτητες, μετά από 2000 χρόνια. Πλήρως ανεξάρτητες.
Στον ενδιάμεσο χρόνο, ο οποίος είναι μεγάλος, πολλοί από μας, που τώρα ζούμε σε αυτήν την βιολογία, θα ξανάρθουμε με άλλη βιολογία. Θα ζήσουμε την εποχή όπου, όπως τώρα κάποιοι βλέπουν στο όνειρό τους έναν Άγγελο, έναν Άγιο, να τους θεραπεύει,  έτσι μετά από 200 ή 300 χρόνια, εμείς οι ίδιοι θα εργαζόμαστε συνειδητά, βοηθώντας άλλες ψυχές στην πορεία τους, όπως τώρα κάνουν οι άγγελοι με εμάς. Τότε θα μπορούμε να το κάνουμε ενεργειακά, συνειδητά ενεργειακά, δηλαδή θα μπορούμε να είμαστε σε αυτό το χώρο, να ζούμε μια πολύ ωραία ζωή και να λειτουργούμε λίγο σαν πνευματικοί οδηγοί και Άγγελοι, για τις ψυχές που θα είναι στην 3η διάσταση με τα θέματά της.
Αυτό που ζήσαμε εμείς επί μια 25ετία -από το 1987 μέχρι την ωρίμανσή μας το 2012, που πήραμε βοήθεια από άυλους κόσμους, που μας έδωσαν στήριξη οι άυλοι κόσμοι, που μας έδωσαν πληροφορίες και έκαναν ό,τι μπορούσανε για μας, τώρα το ίδιο θα κάνουμε εμείς για την Γαία και τις ψυχές που θα είναι στην 3η διάσταση.
Είναι ο τρόπος των ψυχών μας, να επιστρέφουμε το δώρο. Εμείς πήραμε για 25 χρόνια το δώρο, και με τη σειρά μας όταν έρθει η ώρα, έχουμε  να το δώσουμε στην 3η διάσταση, γιατί είναι το δώρο της απελευθέρωσής μας και της αναγνώρισής μας, είναι το δώρο αγάπης προς τις ψυχές που είναι στην θέση που κάποτε ήμασταν εμείς. Αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο, γιατί θα είναι μια διαδικασία από την αρχή, με τα θέματα της άγνοιας, με τα θέματα απουσίας επίγνωσης, με τις συγκρούσεις, το γνωστό «πακέτο» της 3ης διάστασης.
Έτσι λοιπόν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, εσείς οι ίδιοι που είστε τώρα εδώ θα είστε πνευματικοί οδηγοί και άγγελοι για την 3η διάσταση και τα θέματά της, γιατί θα είστε οι πιο ειδικοί για να δώσετε  την βοήθεια, την υποστήριξη και την καθοδήγηση που θα χρειάζεται η γνώριμή σας 3ηδιάσταση!
Μέχρι αυτό να ολοκληρωθεί, μέχρι να κλείσει ο κύκλος των 2000 ετών, εμείς ως ψυχές είμαστε «δεσμευμένες»  από αγάπη να συνεισφέρουμε στις επόμενες ψυχές όλα αυτά που μάθαμε και αποκτήσαμε σαν εμπειρία. Αυτό δεν είναι μια δέσμευση τυπική, είναι μια δέσμευση ΑΓΑΠΗΣ. Αφιερώσαμε σε αυτό το ταξίδι συνειδητότητας απίστευτο χρόνο και ενέργεια ενσαρκώσεων και εμπειριών, και η ωρίμανση και η αποφοίτησή μας -δηλαδή η δημιουργία μιας καινούργιας πραγματικότητας- δεν σημαίνει ότι γυρνάμε την πλάτη στην παλιά πραγματικότητα. Σημαίνει ότι έχουμε φτάσει στην επίγνωση και στην ψυχική κατάσταση που μπορούμε να βοηθήσουμε την παλαιά πραγματικότητα,  μια και εμείς απελευθερωνόμαστε από αυτήν. Αυτό είναι μια συμφωνία, μια δέσμευση των ψυχών και είναι μια δέσμευση αγάπης.
Όταν εμείς θα έχουμε εκπληρώσει το μέρος μας ως πνευματικοί οδηγοί και άγγελοι για αυτούς που θα είναι στην 3η διάσταση, και έχουμε δώσει πραγματικά αυτό που μπορούμε, τότε απελευθερωνόμαστε πραγματικά ως ψυχές, δηλαδή η αγάπη θα έχει εκπληρώσει το έργο της.


Αυτό σημαίνει ότι 2000 χρόνια περίπου από τώρα μπορεί να είμαστε κάπου αλλού και όχι σε αυτήν την αίθουσα, και τότε όλοι θα ξέρουμε ότι ο κύκλος των εμπειριών με τη Γαία και εμάς, ως βοηθών και αρωγών της Γαίας και της ανθρωπότηταs έχει ολοκληρωθεί και πλέον μπορούμε να πάμε οπουδήποτε αλλού,  και να κάνουμε ό,τι άλλο θελήσουμε.
Μπορεί τώρα να ακούγετε περίεργο, όμως   θα έρθει μια στιγμή στο χρόνο, απώτερα στο μέλλον, που θα μας λείψει πάρα πολύ η Γαία. Πως, όταν έρθει η ώρα που όντως οι δύο πλανήτες ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΥΟ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, όταν θα έχει ολοκληρωθεί αυτό σε 2000 χρόνια από τώρα και εμείς ψυχικά έχουμε δώσει την αγάπη και την βοήθεια που πήραμε πίσω, τότε που θα μας ανακοινώσει το Σύμπαν, ο Γαλαξίας, ότι είμαστε ελεύθεροι από το συμβόλαιο αγάπης με τη Γαία. Τότε δεν θα θέλουμε εμείς να φύγουμε από  την επαφή με την Γαία.
 Θα έρθει αυτή η στιγμή που η Γαία θα μας λείψει πάρα πολύ, γιατί ανεξαρτήτως των δυσκολιών που φαίνεται να περνάμε, ο τρόπος με τον οποίο δύο αιθέρια όντα πάνω στη Γαία μπορούν να ακουμπήσουν το ένα το άλλο, να αγκαλιαστούν, να φιληθούν, να συγκινηθούν να φάνε ή να χαρούν το νερό της θάλασσας, είναι μοναδικός, δεν υπάρχει κάτι παρόμοιό του πουθενά! Είναι η πιο μεγάλη συμπύκνωση ενέργειας σε ύλη και αυτό κάνει την επαφή των ψυχών εδώ πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη, την επαφή των ψυχών μέσα από βιολογίες και υλικά σώματα.
Όσο λοιπόν και αν φαίνεται παράδοξο,  θα έρθει κάποια στιγμή που θα μας λείψει  πολύ αυτό. Θα μας λείψει η Γαία και θα μας λείψει το μεγαλείο αυτής της εμπειρίας, και ίσως τότε λειτουργήσουμε πολύ διαφορετικά από ότι τώρα μπορεί  να σκεφτούμε ή να φανταστούμε.
Αυτή είναι επιγραμματικά η απλή ιστορία του τι πρόκειται να συμβεί. Δεν είναι πολύπλοκη, δεν είναι επικίνδυνη, δεν εγκυμονεί για μας κάτι φοβερό και τρομερό. Όταν ακούτε ειδήσεις ή πληροφορίες που λένε ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω, οι πόλοι θα αλλάξουν,  πείτε μέσα σας ‘’Basta’’ που λένε και οι Ιταλοί! Σταματήστε εσείς το νου σας, γιατί ο τρόπος ελέγχου του νου και της συνειδητότητας στην 3η διάσταση είναι πάντα η ανησυχία.
Όπως το 2000 δεν έγινε τίποτα, μα απολύτως τίποτα, μην έχετε προσδοκίες για τρομακτικά πράγματα. Γιατί θα απογοητευτείτε. Το πιο πιθανό είναι στις 21 Δεκεμβρίου, ότι θα πάμε όλοι μας για ύπνο όπως κάνουμε κάθε μέρα, και θα ξυπνήσουμε στις 22 Δεκεμβρίου όπως κάνουμε κάθε μέρα, και θα φάμε κανονικά όπως τρώμε κάθε μέρα, και θα συναντήσουμε τους φίλους μας όπως κάνουμε κάθε μέρα, και τίποτα φαινομενικά δεν θα έχει συμβεί, πέρα από αυτά που συμβαίνουν κάθε μέρα. Μπορεί να γίνει κάποιος σεισμός όπως έχει γίνει άπειρες φορές μέχρι τώρα, μπορεί να υπάρχει ένα μικρό τσουνάμι όπως είχε γίνει άπειρες φορές μέχρι τώρα, δεν πρόκειται όμως να συμβεί κάποιο καταστροφικά κοσμογονικό γεγονός.


Οπότε μη «τσιμπάτε» αν ακούτε τρομερά και φοβερά πράγματα. Αυτά λέγονται γιατί το μυαλό μας θέλει να ακούει τρομερά και φοβερά πράγματα. Γιατί το μυαλό μας δεν είναι συνηθισμένο να θέλει να ακούει απλά πράγματα και να θέλει να ξεφουσκώνει τις φούσκες. Αυτό είναι μια προβολή της συλλογικής μας υπόστασης, όπου καθένας κάνει το «τόσο» τεράστιο στην μικρή του ατομική πραγματικότητα. Το ίδιο ακριβώς κάνουμε με το σύνολο της πραγματικότητας και με την πορεία της Γαίας. Το ίδιο πράγμα.
Είναι να γίνει μία αλλαγή η οποία θα μπορούσε να περάσει και απαρατήρητη, αλλά εμείς μάθαμε ότι θα γίνει μια αλλαγή και αρχίσαμε να παράγουμε τόνους σκέψεων και προβολών και φτιάξαμε μια τεράστια φούσκα.
Όπως και στη προσωπική μας ζωή, εμείς έχουμε να καταλάβουμε ότι πήραμε το τίποτα και το κάναμε κάτι, ή πήραμε ένα «κάτι| και το κάναμε τα πάντα, το ίδιο γίνεται στο μεγαλύτερο και διευρυμένο πεδίο της Γαίας. Έχουμε πάρει «κάτι και το έχουμε κάνει τα πάντα. Δεν είναι τα πάντα. Είναι σίγουρα κάτι πάρα πολύ συγκινητικό να το ζούμε, είναι ακόμα πιο συγκινητικό να το συνειδητοποιούμε, να το νοιώθουμε, και είναι κάτι εξίσου ήρεμο εξελικτικά όπως ήταν τα τελευταία 20 χρόνια. Είχαν τις εξάρσεις τους αλλά δεν είχαν κάτι το φοβερό. Είναι μια από τα ίδια.
Η διαφορά δεν θα είναι εξωτερικά, η διαφορά θα είναι εσωτερικά, για όσους μπορούν να το νοιώσουν και νομίζω πως όλοι όσοι έχουν αφυπνιστεί και κατανοούν αυτό που λέγεται μπορούν να το νιώσουν.
Ήδη από τις αρχές Οκτώβρη, αυτή η περίεργη συγχρονικότητα των συχνοτήτων, δηλαδή η αύξηση της συγχρονικότητας στη 3η διάσταση και η αύξηση της συγχρονικότητας στην 5η διάσταση έχει αρχίσει να συμβαίνει.
Αν σας έχουν έρθει πολύ βολικά κάποια πράγματα, αν έχετε δει από τις αρχές Οκτωβρίου ότι κάπως λύνονται τα θέματα χωρίς να έχετε κάνει αληθινά κάτι, είναι γιατί η συγχρονικότητα της 5ης διάστασης έχει αρχίσει και δουλεύει. Και όσο εσείς είστε με λιγότερο φόβο, με λιγότερες αγωνίες, τόσο πιο πολύ επιτρέπετε σε αυτή την συγχρονικότητα να σας μετακινήσει και να πάτε μαζί της. Κάποιοι το έχουν δει ήδη αυτό που λέω από τις αρχές Οκτωβρίου, και θα γίνει όλο και πιο έντονο με κάθε μήνα και θα είναι ακόμα πιο έντονο μετά τον Δεκέμβριο.
Αυτό μας λέει πως όλο το Σύμπαν θέλει το ταξίδι μας να είναι εύκολο και γλυκό και όμορφο, και να ζήσουμε τη μετάβαση αν γίνεται και χωρίς καθόλου πόνο. Είναι όμως το δικό μας σχέδιο τελικά αν θα επιλέξουμε να πάμε έτσι ή αν θα επιλέξουμε να πάμε αλλιώς.
Μέσα σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, θέλω να σας πω κάποιες πληροφορίες που μου έχουν δοθεί σχετικά με τη διατροφή μας και όχι μόνο. Είναι πολύ πρακτικό και μας βοηθά. Περιττό να πω ότι αν ψυχολογικά είμαστε συνέχεια σε φόβο και ανασφάλεια, αυτό δεν βοηθά ούτε τη σωματική μας κατάσταση, άρα είναι σημαντικό να έχουμε υπόψη μας είναι ότι τα πάντα κυλούν πιο καλά ακόμα και οι τροφές μέσα μας όταν έχουμε λιγότερο φόβο, λιγότερη ανασφάλεια, όταν έχουμε εμπιστοσύνη στο Θεό και στο καλό, και κυρίως όταν έχουμε την προσοχή μας στραμμένη προς τα δημιουργικά και όμορφα πράγματα, και όχι προς τα αρνητικά.
Περί διατροφής
 Βοηθά πάρα πολύ εμάς να κυλήσουμε όμορφα μέσα σε αυτή την συμπύκνωση των ενεργειών εάν σταδιακά  προσαρμόσουμε την διατροφή μας έτσι ώστε ο Δεκέμβριος να μας βρει να τρώμε κυρίως φρούτα λαχανικά και όσπρια. Είναι σημαντικό να μειώσουμε σταδιακά το κόκκινο κρέας. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στην καλύτερη ροή των φωτονίων μέσα στην ενέργειά μας. Είναι σημαντικό σταδιακά να μετακινηθούμε από το κόκκινο, έχουμε σχεδόν 2 μήνες, μπορεί κάποιος να πει για 20 μέρες κάνει το πρώτο βήμα και τις επόμενες 20 κάνω το επόμενο βήμα. Είναι καλό να μην το κάνει κάποιος ψυχαναγκαστικά. Ο ψυχαναγκασμός ανήκει στη 3η διάσταση, δεν ανήκει στην συνειδητότητα της αγάπης. Είναι καλό να το κάνει συνειδητοποιώντας ότι είναι ευκαιρία να ξεφορτωθεί όχι μόνο τις βαριές τροφές, αυτό και τις βαριές ενέργειες που συνδέονται με τις βαριές τροφές, να ξεφορτωθεί βάρη που κουβαλά χωρίς να τα καταλαβαίνει.
Αυτό λοιπόν που μας προτείνουν είναι να κάνουμε μια σταδιακή μετακίνηση από το κόκκινο στο λευκό, και από το λευκό στο χωρίς κρέας. Και επίσης και στο χωρίς σιτάρια.  Χωρίς πολλά μακαρόνια ή ελάχιστα μακαρόνια ή μακαρόνια που είναι από ριζάλευρα ή από Ζέα, που έτρωγαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι. Είναι ένα είδος δημητριακού που καλλιεργούσαν οι Αρχαίοι είναι πάρα πολύ εξαιρετικό ενεργειακά, κυκλοφορούν ζυμαρικά από Ζέα στα βιολογικά (είναι μεγάλη ιστορία η καλλιέργεια του) Ένας λόγος που σταμάτησε να καλλιεργείται είναι γιατί δεν είναι καλό οι άνθρωποι να τρώνε  ένα τόσο υψηλής ενέργειας τροφές γιατί έτσι μπορεί και να σκεφτούν διαφορετικά  και να μην ακολουθούν τον φόβο και τον πανικό. Στη Ελλάδα καλλιεργείται.
Σε αυτή λοιπόν τη σταδιακή προσαρμογή της διατροφής χρειάζεται να αυξηθεί το καλό νερό, νερό που να έχει μικρή περιεκτικότητα ή και καθόλου Χλώριο, γιατί λένε ότι είναι πολύ επιβαρυντικό για την συνειδητότητά μας. Είναι σαν να κοιμίζεις μέσα στο σώμα τις συχνότητες της αφύπνισης. Εμείς θέλουμε να αφυπνιστούμε, αλλά το νερό με το χλώριο πάει κόντρα και θέλουμε να κοιμηθούμε.
Είναι πολύ σημαντικοί οι φυσικοί χυμοί από φρούτα. Θα είναι καλό εάν καταφέρουμε μέσα στον Δεκέμβριο να τρεφόμαστε μόνο από φρούτα και λαχανικά και ξηρούς καρπούς γιατί θα νοιώσουμε ότι πετάμε. Θα νοιώσουμε σαν να μην έχουμε βάρος, σαν πούπουλα, με την ενέργεια που θα έχει η Γη.
Σοκολάτα...Δεν είναι καλό  να την τρώμε κάθε μέρα.Η σοκολάτα στο Σύμπαν είναι κάπως σαν την επέτειο γάμων, δηλαδή δεν ανοίγεις μια πανάκριβη σαμπάνια κάθε μέρα. Θα την ανοίξεις στην επέτειο των γάμων σου. Προτείνουν ως μέτρο κατανάλωσης της σοκολάτας την μία φορά την εβδομάδα.
Το σκεπτικό  είναι ότι δεν είναι καλό για μας να στερηθούμε τροφές οι οποίες μας ευφραίνουν, φέρνουν μια κατάσταση ευφορίας μέσα μας. Η πλήρης αποκοπή από τη σοκολάτα θα ήταν για εμάς επώδυνη. Αυτό  δεν αποτελεί ένα βήμα εξελικτικό χωρίς πόνο. Δεν  θα είναι αληθινά καλό εξελικτικά για μας το να αποκοπούμε επιφέροντας βία και πόνο.
Αντίστροφα, όμως  όταν εμείς τρώμε την μους σοκολάτα και ευφραινόμαστε, αυτό κάνει πάρα πολύ καλό σε μας. Μπορούμε να απολαμβάνουμε κάποιες πολυτέλειες της 3ης διάστασης χωρίς να δημιουργούμε πρόβλημα μέσα στην συνειδητότητα μας.
Η γενική κατευθυντήρια γραμμή  λοιπόν είναι «Ό,τι σας ευφραίνει, διατηρήστε το, αλλά να μην είστε σε σχέση εξάρτησης από αυτό που ευφραίνει την καρδιά σας, ώστε πράγματι να αποτελεί απόλαυση για την συνειδητότητα» .
Επίσης το κρασί... Εάν κάποιον τον ευχαριστεί ψυχικά το βράδυ με το φαγητό του να βάζει ένα ποτήρι κρασί και το απολαμβάνει και νοιώθει ότι πραγματικά ευφραίνεται η ψυχή του, βεβαίως  και να το διατηρήσει, και πάλι όμως χωρίς να γίνει εξάρτηση.
 Είναι μεγάλο πράγμα να μπορέσουμε να συναισθανθούμε και να διακρίνουμε το μέτρο στο οποίο υπάρχει, αυτό που το λέμε η ευφορία, το ευφραίνομαι. Αυτό έχει ένα μέτρο από μόνο του. Αν λοιπόν έχουμε την σοφία να ακολουθήσουμε το μέτρο με το οποίο έρχεται η ευφορία, τότε αυτή, η ευφορία, δεν χρειάζεται να φύγει ποτέ από την πραγματικότητά μας. Ποτέ. Όταν εμείς είμαστε στο μέτρο, που είναι το μέτρο της συνειδητότητας, δηλαδή η ισορροπία  των ενεργειών, τίποτα δεν δημιουργεί πρόβλημα. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν εμείς βγαίνουμε από την επίγνωση του μέτρου των πραγμάτων.
Κάπνισμα. 
  Τα τσιγάρα δεν είναι καθόλου βοηθητικά για αυτόν τον απεγκλωβισμό της συνειδητότητας. Εάν κάποιος έχει φυσικό καπνό και μπορεί να καπνίσει φυσικό καπνό, εφόσον αυτό δεν το κάνει 10 φορές τη μέρα ,αλλά το κάνει στο μέτρο της μιας φοράς την βδομάδας ή της ημέρας, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η τελετή της απόλαυσης του καπνού δεν μπορεί να γίνεται κάθε τρείς και λίγο. Γιατί τότε δεν είναι  τελετή και απόλαυση. Για κάποιον μπορεί  μια φορά την μέρα, μπορεί να είναι το βράδυ, η ώρα στην οποία κάθεται, είναι ήρεμος, είναι καλά και απολαμβάνει αυτή τη διαδικασία. Μπορεί να έχει τη πίπα του, να βάλει τον φυσικό του καπνό, και να απολαύσει την ίδια την διαδικασία. Όταν γίνεται μηχανικά, δεν έχει μέσα του καμία ενέργεια ιερότητας και τελετής, είναι μηχανισμός της προσωπικότητας.
Ο καπνός είναι ιερός και  μπορεί να είναι μέρος της καινούργιας πραγματικότητας της Γαίας εφόσον όμως τον χρησιμοποιούμε με την ιερότητα και την τελετουργία της επαφής με το πνεύμα. Άρα όχι όταν είμαστε σε μηχανικές διαδικασίες.   Ο καπνός έχει υπόσταση και κάνει διαδρομή μέσα στην συνειδητότητα , από το κέντρο την Πηγή μέχρι την πιο βαθειά ύλη. Αποδίδουν πολύ ιδιαίτερες ποιότητες και χαρακτηριστικά, όχι όμως μέσα από μηχανικές διαδικασίες.
Κάθε είδους ανθρακικό επιβαρύνει. Τα φυσικά νερά είναι τέλεια.
Ο λόγος που αναπτύχθηκε η επίγνωση στη Γη ότι για τη διατροφή είναι καλό πολλά γεύματα και λίγο, είναι γιατί αυτό βοηθά την καινούργια συνειδητότητα να μάθει να ακούει πιο συχνά το σώμα. Το σώμα δεν έχει ανάγκη τροφή μόνο δύο φορές. Έχει ανάγκη, καθώς κινείται, να παίρνει την ποσότητα της ενέργειας που χρειάζεται για να συνεχίσει με ισορροπία την κίνηση – αυτό βοηθά το σώμα να μην έχει σκαμπανεβάσματα η ενέργεια.
Όταν φάω πολύ, το πρόβλημα είναι ότι η ενέργεια μετά κάνει ένα βύθισμα και θέλει χρόνο να ξανανέβει. Αυτό ταλαιπωρεί το σώμα με αποτέλεσμα το σώμα να ταλαιπωρεί την συνειδητότητα, να μην μπορεί η συνειδητότητα να κρατηθεί σε ένα πεδίο σκέψεων λειτουργίας και συναισθήματος που είναι υψηλότερο. Έτσι, η σωματική συχνότητα τραβά τις πιο λεπτοφυείς με αποτέλεσμα αν κάποιος τρώει δύο φορές την ημέρα πολύ, κάποιες ώρες μετά να είναι εκτός πεδίου.
Το μήνυμα πίσω από το «πέντε φορές τροφή την μέρα είναι καλύτερο» είναι ότι ο καινούργιος τρόπος διατροφή μας είναι λίγη ποσότητα και συχνά για να διατηρείται η ευεξία σταθερή όλη τη μέρα. Είναι εξάσκηση στη συνήθεια να διατηρήσουμε τον νου και το συναίσθημα μας σε μια υψηλή συχνότητα. Δηλαδή να ξεκινάμε το πρωί και να είμαστε σε καλή ενέργεια και σε καλό συναίσθημα και σε καλό νου μέχρι το βράδυ. Αυτό είναι. Και η απάντηση στο πως θα το κάνουμε αυτό είναι ΛΙΓΟ και ΣΥΧΝΑ γιατί έτσι συντηρείς την ενέργεια του σώματος.
Δεν είναι καλό όλα αυτά που λέγονται να τα αισθανθείτε σαν επιταγές «ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ»…  πρέπει να αλλάξω αυτό….. Αυτό δεν βοηθά καθόλου- κανέναν- πουθενά- ποτέ.
Όλα αυτά δεν λέγονται για να νοιώσουμε  πόσο απέχουμε από αυτό, και να πούμε « αμάν και τώρα πρέπει να κάνουμε  και αυτά… ΟΧΙ. Αυτό είναι νοοτροπία πόνου. Όλα αυτά λέγονται γιατί είναι ένας δείκτης, για να αισθανόμαστε ότι έχουμε έναν δείκτη, μια πυξίδα προς τα που σιγά σιγά να μετακινηθούμε. Αυτό δεν σημαίνει, καταπίεζε τον εαυτό σου, μαστίγωσε τον εαυτό σου για να είσαι το καλό παιδί ή το τέλειο παιδί. Δεν πρόκειται κανένας να σας δώσει 10 με τόνο, αν μαστιγώσετε τον εαυτό σας.
Δεν είναι ποτέ η τυπική συμμόρφωση με εξωτερικούς κανόνες που δίνει σε μία συνειδητότητα πληρότητα και ευφορία.  Αυτό απλώς απωθεί την αντίδραση στο υποσυνείδητο και η συνειδητότητα βυθίζεται πιο πολύ στη σκιά, ενώ εξωτερικά μπορεί φαίνεται να πηγαίνει καλά. Έτσι συσσωρεύεται πολύ σκοτάδι/απωθημένο. Και δεν είναι καλό. Ξέρουμε καλύτερα. Είμαστε πιο σοφοί. Τίποτα δεν προοδεύει δια της βίας και της καταπίεσης. Δεν υπάρχει εξέλιξη με καταπίεση, υπάρχει μόνο καταπίεση με καταπίεση.
Γάλα καθόλου. Ούτε καν σόγιας ή αμυγδάλου ή καρύδας, τίποτα.
Γιαούρτι με μέτρο.
Τυρί μόνο λευκό, όχι κίτρινα τυριά.
Αυγά σταδιακά να μειωθούν, τον Δεκέμβρη καλό είναι να μη φάμε κανένα αυγό . Πριν και μετά μπορούμε λίγο, αλλά όχι κάθε μέρα.
Ψάρι ναι, αλλά όχι τηγανητό.  
Όχι καφές.
Τα γλυκά εντάσσονται σε αυτό που στην αντίληψή τους είναι η ανάγκη να μειωθεί η αναλογία λίπους μέσα στα σώματα μας. Τα γλυκά εφόσον είναι γλυκό κουταλιού, μπορούμε να το φτιάξουμε με μέλι αντί με ζάχαρη . Όμως ένα γλυκό τύπου π.χ. τυραμισού, δεν είναι καλή ιδέα, γιατί επιβαρύνει την αναλογία λίπους στο σώμα μας.
Είναι σημαντικό αυτό το εξάμηνο να μειωθεί η αναλογία λίπους στο σώμα. Το λίπος  στην συνειδητότητα είναι ένας μαγνήτης, εκπροσωπεί ένα μηχανισμό μαγνητισμού στην συνειδητότητα του παρελθόντος, μνημών του παρελθόντος, είναι σαν μια αποθήκη μνημών, και χρησιμοποιείται για αυτό το λόγο. Δεν είναι μια ενεργειακή φυσική αποθήκη του παρελθόντος, αλλά είναι η αποθήκη μνημών από τις οποίες θέλουμε να προστατευτούμε, δηλαδή αποθήκη μνημών πόνου. Κρατά μέσα του τις μνήμες πόνου, άρα όσο λιγότερη είναι αναλογία του λίπους στο σύστημά μας τόσο καλύτερα για μας.
Αυτό το διάστημα, να  κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε χωρίς να γινόμαστε ψυχαναγκαστικοί και ψυχωτικοί, γιατί αυτό δεν βοηθά κανέναν.
Αν έχουμε κάποιες ενοχλήσεις αυτό το διάστημα, όπως μουδιάσματα στα άκρα και πονοκεφάλους, η καλύτερη αντιμετώπιση είναι βαθιές εισπνοές για να χαλαρώσει το σώμα και ύπνος, ξεκούραση.
Αυτό το εξάμηνο, μέχρι τον Μάρτιο, καλό είναι να κρατήσουμε αυτές τις διατροφικές οδηγίες γιατί αλλάζουν οι ενέργειες και μπορεί να αλλάξουν και οι προτιμήσεις μας. Μπορεί το Μάρτιο να δείτε τον εαυτό σας να νοιώθει αποστροφή για άλλα  πράγματα, και να νοιώθει έλξη σε πράματα που μέχρι τώρα δεν του άρεσαν.
Τον Δεκέμβριο είναι η κορύφωση μιας διαδικασίας, για αυτό  τον Δεκέμβριο είναι καλό να τρώμε μόνο φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς. Όπως καταλαβαίνετε, αυτά δεν έχουν μαγείρεμα.

Το καλύτερο είναι να φτάσουμε το Δεκέμβριο να τρώμε λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς.  Είναι σημαντικό οι τροφές που παίρνουμε να είναι τροφές που έχουν πολύ ηλιακή ενέργεια.
Επειδή εξωτερικά αυξάνει η αναλογία φωτονίων στην κοσμική ενέργεια, μας βοηθά εάν εμείς βάζουμε μέσα μας αντίστοιχα δεκτικά πεδία. Όταν τρώμε τροφές  υψηλές σε ηλιακή ενέργεια, το εσωτερικό περιβάλλον μας είναι φιλικό προς το εξωτερικό. Έτσι, οι εσωτερικές διαδικασίες της συνειδητότητας με τις εξωτερικές λειτουργίες είναι σε καλύτερη συνεργασία.
Έχει πολλά πράγματα να μας δώσει η Γαία που τα βλέπει ο ήλιος. Προτιμούμε τα λαχανικά που έχουν πολλά φωτόνια, τα βλέπει ο ήλιος. Βάζετε τα συνειδητά μέσα σας.
Προτιμάμε ατμό ή βραστά ή ωμά. Είναι καλό να υπάρχει υψηλή αναλογία φυσικής τροφής που δεν έχει μαγειρευτεί. Μισό μισό (ωμό – μαγειρευμένο) μέσα στην μέρα. Όχι πολύ λάδι, για να μπορεί η ενέργεια να το μεταβολίζει και να μην αυξάνει τα επίπεδα του λίπους. Ελληνικά λεμόνια και γενικά ελληνικά προϊόντα γιατί ο Ήλιος της Ελλάδας είναι μοναδικός. Έχει άλλη συχνότητα εδώ, από οπουδήποτε αλλού στην Γη.
Ας σκεφτούμε λοιπόν ένα καλάθι με υπέροχα φρούτα, από όλα τα χρώματα, σαν ζωγραφιά, και ας δώσουμε στον εαυτό μας μια ωραία εικόνα, της πολυχρωμίας των φρούτων… ζωντανά χρώματα, χάρμα οφθαλμών.. είναι θέμα ελευθερίας της φαντασίας μας  και δική μας επιλογή να την μαγνητίσουμε προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Δημιουργούμε μαγνητισμό μέσα στην συνειδητότητα μας όταν προς  τα εκεί που θέλουμε να πάμε, φτιάχνουμε μία υπέροχη εικόνα μέσα στην φαντασία μας.
Ένα πανέρι με λαχανικά και φρούτα ανάμικτο με πολύχρωμα χρώματα, γίνεται ξαφνικά πολύ ωραίο και περνά μια πολύ ωραία αίσθηση αυτή η πολυχρωμία… ξεχνάς τα άλλα γιατί έχεις εστιάσει στην πολυχρωμία, στη ποικιλία, στα διαφορετικά σχέδια και χρώματα.
Χρειάζεται να είμαστε ευφυείς όταν έχει να κάνει με τη συνειδητότητα μας, γιατί μαγνητιζόμαστε εύκολα, από την μονοτονία και την αχρωμία. Γιατί το κρέας είναι μονότονο, αλλά μας μαγνητίζει.
Επίσης καλό είναι να τρώμε φρούτα με ίδια ενέργεια πορτοκάλι με μανταρίνι ή γκρειπ φρουτ και το βράδυ αχλάδι με μήλο ή διάφορες ποικιλίες μήλων, ή αχλαδιών ή μανταρινιών. Βλέπουμε διαφορετικά σχήματα, γευόμαστε διαφορετικές γεύσεις, οπότε αυτό δεν αφήνει το μυαλό μας να κολλήσει ότι είναι το ίδιο.
Επίσης ένα παράδειγμα η ενέργεια του ακτινίδιου δεν αφομοιώνεται με την ενέργεια του πορτοκαλιού, τρώγεται καλύτερα με μήλο.
Μανιτάρια να προτιμήσουμε τα Porto Bello.
 Ρύζι ελεύθερα.
Τσάι όχι μαύρο, μόνο πράσινο, του βουνού, βοτάνων, άνθη του τσαγιού.
 Όλα τα μπαχάρια ελεύθερα.
Έχουμε τόσα πράγματα, η  χώρα μας είναι πάρα πολύ πλούσια σε προϊόντα, και δεν είναι μόνο ο πλούτος και η ποικιλία, αλλά είναι και εξαιρετικής ενέργειας αυτά που έχουμε. Γιατί όπως είπαμε ό Ήλιος μας είναι μοναδικός στην Ελλάδα.  Και αυτό είναι.

Σας Ευχαριστώ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

2 σχόλια:

  1. δεν υπαρχουν λογια..ειναι μια πληρης κ σαφης ενημερωση για το τι θα συμβει,για το οτι δεν πρεπει να φοβομαστε κ οτι θα πρεπει απλα να γινουμε πιο ανθρωπινοι κ θετικοι...βεβαια αυτο με τις τροφες ειναι λιγο δυσκολο,αλλα οχι ακατορθωτω...ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα