Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Κάθε χρόνο, γύρω στην όγδοη ημέρα του όγδοου μήνα του έτους (Αυγούστου) υπάρχει μια κοσμική παράταξη που ονομάζεται '' Πύλη των Λιονταριών "


Η Πύλη των Λιονταριών είναι μια εποχή μεγαλύτερης κοσμικής ενέργειας που ρέει μεταξύ των φυσικών και πνευματικών βασιλείων.
Η Πύλη των Λιονταριών έχει δεσμούς με την αρχαία Αίγυπτο και για χιλιάδες χρόνια παρατηρείται και τιμάται ως μια στιγμή μεγάλης εισροής και ενεργειακής ενεργοποίησης!
Αυτή η πύλη σημαδεύεται από μια ευθυγράμμιση μεταξύ της Γης και του συριακού αστέρα.
Καθώς το συριακό αστέρι ανεβαίνει στον ουρανό, η ζώνη του Ωρίωνα κατευθείαν στην Πυραμίδα της Γκίζας, και από την οπτική μας γωνία στη Γη, φαίνεται ότι ο Σείριος (το πιο φωτεινό αστέρι που μπορούμε να δούμε) πλησιάζει στη Γη σε αγαπώ τόσο πολύ.
Ο συριακός αστέρας είναι δύο φορές μεγαλύτερος από τον Ήλιο μας και 26 φορές πιο φωτεινός! Είναι μια φοβερή πηγή πνευματικού φωτός στα εσωτερικά σχέδια. Η συριακή αντιπροσωπεύει την αφθονία και τη γονιμότητα.
Αυτή η παράταξη λέγεται Lions Door.
Πόρτα των Λιονταριών γιατί συμβαίνει όταν ο ήλιος είναι στο αστρολογικό ζώδιο του Λέοντα (του Λιονταριού). Ως ζώδιο του ζωδιακού, ο Λέων συνδέεται με το κέντρο της καρδιάς και αντιπροσωπεύει την εξατομικευμένη έκφραση του Θείου.
Η ενέργεια Leo είναι το τέλειο σκηνικό για την άγκυρα των κωδικών ανάληψης και τις υψηλότερες συνειδητές ενέργειες που μεταδίδονται μέσω του συριακού αστέρα και μέσω του Μεγάλου Κεντρικού Ήλιου.
Όταν συμβαίνει αυτή η ευθυγράμμιση, υπάρχει ένα έντονο κύμα φωτός που ξυπνά το DNA, ενεργοποιεί το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο και μεταδίδει υψηλές δονητικές συχνότητες και κώδικες αφύπνισης.
Οι κωδικοί ανάβασης, κυριαρχίας και εξέλιξης του συρίου, ξεχύνονται στη Γη, μερικές φορές αποκαλούμενοι Πνευματικός Ήλιος, ευθυγραμμίζοντας ένα άλλο επίπεδο ενεργοποίησης και ευκαιρίας για πρόοδο στο δρόμο της ανάληψης.
Η ενέργεια της πύλης των λιονταριών έχει να κάνει με την πιο πλήρη αφύπνιση του Θείου Φωτός τους και την ενσάρκωση της Θεότητας σε μια φυσική μορφή.
Η ενέργεια Leo που βιώνουμε όλοι (ανεξάρτητα από το προσωπικό ζώδιο σας) συνδέεται με την βασιλική βασιλική, έτσι αυτό το line-up μπορεί να θεωρηθεί ως μια αφύπνιση των βασιλικών ανώτερων κωδικών ζωής που είναι διαθέσιμοι σε όλους.
Αυτή η πύλη δημιουργεί μια απίστευτη περίοδο επιταχυνόμενης ανάβασης... Και φέτος, μέσα στα ήδη ισχυρά κύματα αλλαγής και μεταμόρφωσης, είναι υπερφορτισμένη !!!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα