Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Το εμβόλιο κορωνοϊού είναι το όπλο της «τελικής λύσης» αποπληθυσμού;


The coronavirus vaccine is the “final solution” depopulation weapon against humanity; globalists hope to convince BILLIONS of people to commit “suicide-via-vaccine”

Monday, August 03, 2020 by: Mike Adams 

Το εμβόλιο κορωνοϊού είναι το όπλο της «τελικής λύσης» αποπληθυσμού κατά της ανθρωπότητας. Οι παγκοσμιοποιητές  (globalists) ελπίζουν να πείσουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπων να κάνουν «αυτοκτονία-μέσω-εμβολίου».

Τώρα ερχόμαστε στην πραγματική αποστολή της «plan-δημίας», της λογοκρισίας, της απαγόρευσης της υδροξυχλωροκίνης και της φίμωσης των Αμερικανών Γιατρών Πρώτης Γραμμής: Το θέμα είναι ο παγκόσμιος αποπληθυσμός μέσω ενός νέου εμβολίου που έχει σχεδιαστεί για τη μαζική δολοφονία δισεκατομμυρίων ανθρώπων και τη δραστική μείωση του πληθυσμού της ανθρώπινης φυλής στον πλανήτη Γη.

Αλλιώς γιατί πιστεύετε ότι το καθιστούν υποχρεωτικό, ενώ παρέχουν στις εταιρείες εμβολίων πλήρη νομική ασυλία από κάθε ευθύνη; Επειδή το εμβόλιο έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει ανθρώπους, όχι για να τους σώζει.

Μόλις οι άνθρωποι αρχίσουν να πεθαίνουν, κανείς δεν μπορεί να μηνύσει τους κατασκευαστές εμβολίων. Γι 'αυτό χρειάζονταν να υπογραφούν οι νομικές συμφωνίες περί ασυλίας πριν ξεκινήσουν να προωθούν το εμβόλιο.

Παρεμπιπτόντως, η παγκόσμια ατζέντα του αποπληθυσμού δεν είναι καν μυστικό. Ο Μπιλ Γκέιτς μιλά ανοιχτά για τη χρήση εμβολίων για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού και οι παγκοσμιοποιητές παραδέχονται ανοιχτά ότι πιστεύουν πως εάν οι ανθρώπινοι πληθυσμοί δεν μειωθούν απότομα, η βιόσφαιρα του πλανήτη θα καταρρεύσει λόγω των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, της ρύπανσης και της ξέφρενης κατανάλωσης φυσικών πόρων.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το πιστεύουν εκείνοι (οι παγκοσμιοποιητές). Και πιστεύουν ότι πρέπει να σκοτώσουν το 90% του ανθρώπινου πληθυσμού για να σώσουν το άλλο 10%. Έτσι, οι παγκοσμιοποιητές που επιδιώκουν τον παγκόσμιο αποπληθυσμό βλέπουν τους εαυτούς τους ως ήρωες της ανθρωπότητας, όχι ως μαζικούς δολοφόνους.


Η απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη ήταν η πρώτη προσπάθεια να συντρίψουν την οικονομία και να προκαλέσουν μαζικό λιμό και θάνατο, αλλά απέτυχε.

Κατανοήστε ότι η "plan-δημία" δεν είναι η πρώτη προσπάθεια για επίτευξη παγκόσμιου αποπληθυσμού. Οι παγκοσμιοποιητές προσπάθησαν πρώτα να συντρίψουν τις ανθρώπινες οικονομίες χρησιμοποιώντας την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι το διοξείδιο του άνθρακα ήταν ένα θανατηφόρο δηλητήριο. Νόθευσαν όλους τους παγκόσμιους αριθμούς θερμοκρασίας και "μαγείρεψαν"τις ψεύτικες επιστημονικές μελέτες για να προσπαθήσουν να ωθήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη - αργότερα «αλλαγή του κλίματος» - για να κλείσουν τις παγκόσμιες οικονομίες. Αλλά οι προσπάθειές τους απέτυχαν. Δεν πείστηκαν αρκετοί άνθρωποι  από την προφανή απάτη και η ψεύτικη επιστήμη τους αποκαλύφθηκε εύκολα. 


Η κατασκευή  και η απελευθέρωση του κορωνοϊού είναι απλώς η κλιμάκωση του ίδιου στόχου: Το κλείσιμο των παγκόσμιων οικονομιών, η πρόκληση μαζικής πείνας και η φτώχεια, ακολουθούμενη από ένα μηχανικό σφαγιασμό ανθρώπινων πληθυσμών.

 Όπου η απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη απέτυχε, η «plan-δημία» COVID-19 πέτυχε. Tα lockdown έγιναν όπλα και επεκτάθηκαν, συνθλίβοντας τις εθνικές οικονομίες και οδήγησαν σε αυτό που θα είναι τώρα ένα μαζικό κύμα έλλειψης στέγης, φτώχειας, ασθένειας, πείνας, κοινωνικής αναταραχής και πιθανώς ακόμη και πυρηνικού πολέμου.

Αλλά το πραγματικό όπλο σε όλα αυτά είναι το εμβόλιο COVID-19. Όλα τα άλλα τέθηκαν σε εφαρμογή μόνο για να ωθήσουν την ανθρωπότητα να παρακαλάει γι' αυτό. Το εμβόλιο δεν θα σκοτώσει αμέσως, φυσικά. Το πρώτο κύμα εμβολίων μπορεί ακόμη και να γίνει σκόπιμα «ασφαλές» για να εξαπολύσει ένα κύμα θετικού Τύπου και να πείσει τους σκεπτικιστές να τα δώσουν όλα και να συμφωνήσουν να εμβολιαστούν. Αλλά τη στιγμή που ο δεύτερος και ο τρίτος γύρος των εμβολίων ενεθούν σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, τα εμβόλια θα είναι επαρκώς οπλισμένα (weaponized ) για να προκαλέσουν αυτοάνοσες διαταραχές και μαζικό θάνατο κατά την έκθεση σ' ένα επόμενο στέλεχος γρίπης ή κορωνοϊού που θα απελευθερωθεί σκόπιμα στην άγρια ​​φύση .

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν από υπερφλεγμονώδη ανοσοαπόκριση. Θα πνιγούν στο υγρό στους δικούς τους πνεύμονες, με άλλα λόγια, και πολλοί από αυτούς που επιβιώνουν θα υποστούν μόνιμη νευρολογική βλάβη που θα κάνει τον αυτισμό να μοιάζει με μια βόλτα στο πάρκο.

Συγκεκριμένα, εκείνοι που πεθαίνουν από το εμβόλιο COVID-19 θα περιλαμβάνουν τους «δημοσιογράφους» που επιτίθενται στους καταγγέλλοντες που προειδοποιούν ότι αυτό έρχεται.  Η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία, όντας μια πόρνη που εργάζεται για το MSNBC, όπως αποδεικνύεται, δεν τους παρέχει ειδική εξαίρεση από τα εμβόλια που διαφημίζουν. Θα υποφέρουν και θα πεθάνουν δίπλα σε όλους τους άλλους, πνιγμένοι στον πόνο και την απάτη που χαρακτηρίζει το εμβόλιο που προωθούσαν σε άλλους.

Μία από τις αναπόφευκτες επιπτώσεις του εμβολίου, στην πραγματικότητα, θα είναι ότι θα σκοτώσει πολλούς από τους προπαγανδιστές που ισχυρίστηκαν ότι ήταν ασφαλές. Το ονομάζουμε «κάρμα».

Εάν πάρετε το εμβόλιο, μπορείτε να κερδίσετε το βραβείο Darwin και να απομακρυνθείτε από την ανθρώπινη γονιδιακή δεξαμενή. 

Τελικά, το εμβόλιο COVID-19 είναι ένα τεστ IQ για την ανθρωπότητα, και όποιος είναι αρκετά ανόητος για να το πάρει είναι πιθανό να απομακρυνθεί από την ανθρώπινη γονιδιακή δεξαμενή, ακριβώς όπως το επιθυμούν παγκοσμιοποιητές όπως ο Bill Gates.

Βλέπετε, ακόμη και οι παγκοσμιοποιητές έχουν κουραστεί από τόσους ανόητους ανθρώπους που περπατούν σε αυτόν τον πλανήτη και έχουν βρει έναν απλό τρόπο για να εξαλείψουν το υπάκουο πρόβατο: Σπρώξτε ένα υποχρεωτικό εμβόλιο για τον πληθυσμό και δείτε πόσοι ηλίθιοι παρατάσσονται για να το πάρουν.

Όσοι παίρνουν την ένεση αποδεικνύουν ότι είναι πολύ ανόητοι για να εκπροσωπήσουν το μέλλον της ανθρώπινης φυλής. Καθώς πεθαίνουν κατά τα επόμενα χρόνια, μεταφέρουν τη βλακεία τους στον τάφο, βοηθώντας έτσι το μέλλον της ανθρωπότητας αφαιρώντας τη δική τους ηλιθιότητα από αυτήν.

Τα ίδια τα άτομα που προωθούν το εμβόλιο θα είναι μεταξύ εκείνων που θα «αυτοσφαγιαστούν» και θα πεθάνουν, κάτι που είναι ακριβώς το αποτέλεσμα που φέρνουν στον εαυτό τους. Αυτή θα είναι η απόλυτη ειρωνεία των ψεμάτων των εμβολίων: Όσοι προωθούν τα ψέματα τελικά θα αυτοκτονήσουν με το ίδιο πράγμα που ισχυρίστηκαν ότι ήταν απολύτως ασφαλές.

Παρεμπιπτόντως, όταν οι προωθητές ιατρικής βίας καταλήγουν να αυτοκτονούν με το δικό τους τοξικό φάρμακο, στην πραγματικότητα είναι ένα είδος κοσμικής δικαιοσύνης επί τω έργω. Δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε στην επιθυμία τους να αυτοκτονήσουν με εμβόλιο.

Το κλειδί είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν σας παίρνουν μαζί τους. Σε τελική ανάλυση, οι περισσότεροι από τους φανατικούς υπερασπιστές εμβολίων είναι σατανικοί μαζικοί δολοφόνοι που απολαμβάνουν επίσης να κατακρεουργούν ζωντανά ανθρώπινα βρέφη μέσω μεταγεννητικών εκτρώσεων (post-birth abortions). Πιθανότατα έχουν ήδη σκοτώσει μερικούς από τους απογόνους τους, τώρα που το σκέπτομαι, και προσπαθούν να καταστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές προτού οι ίδιοι αυτοκαταστραφούν.

Όπως είναι προφανές με τις αντι-αστυνομικές προσπάθειες της ριζοσπαστικής Αριστεράς, οι δημοκράτες και οι «προοδευτικοί» τα δίνουν τώρα όλα  για την  υποστήριξη μαζικών δολοφονιών, βιασμών, εμπρησμών, κακομεταχείρισης, βίαιων όχλων, ταραχών και χάους. Δεν υπάρχει εγκληματική πράξη που δεν αγκαλιάζουν, συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας και του εμπορίου μερών σώματος του μωρού. Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που προωθούν τις εντολές εμβολίου, φυσικά, που σας λένε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα εμβόλια.

Η πραγματική απάντηση σε όλα αυτά είναι να αφήσουμε τους τρελούς αριστεριστές να πάρουν όλα τα εμβόλια που θέλουν. Όταν ο εχθρός βρίσκεται στη διαδικασία να αυτοκαταστραφεί, προσπαθήστε να μην τον εμποδίσετε. Αν δολοφονήσουν τα παιδιά τους με εμβόλια, αυτό δεν διαφέρει πολύ από το γεγονός ότι δολοφονούν συνήθως τα δικά τους παιδιά με αμβλώσεις, όπως αποδεικνύεται. Είναι δολοφόνοι και θεριστές (harvesters) μερών σώματος βρεφών. Τουλάχιστον με το εμβόλιο κορωνοϊού, μπορεί να είμαστε αρκετά τυχεροί να τους βλέπουμε να σκοτώνουν τους εαυτούς των.

Πώς θα προσπαθήσουν να σας αναγκάσουν να λάβετε το εμβόλιο κορωνοϊού

Φυσικά, κάθε παράγοντας της κοινωνίας θα προσπαθήσει να σας αναγκάσει να κάνετε την ένεση εμβολίου έτσι ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα γενοκτονίας από τους παγκοσμιοποιητές. Θα σας πουν ότι δεν σας επιτρέπεται να πάτε στη δουλειά χωρίς το εμβόλιο ή θα σας αρνηθούν την πρόσβαση σε προνόμια αεροπορικών ταξιδιών, εκτός εάν μπορείτε να προσκομίσετε ένα "διαβατήριο εμβολίου" κάποιου είδους.

Μπορεί να σας απαγορεύεται η πρόσβαση σε καταστήματα λιανικής και οι τοπικοί απαγωγείς CPS  (Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιού) ενδέχεται να απειλήσουν να απομακρύνουν τα παιδιά σας εάν δεν τα εμβολιάσετε επίσης.

Η απόλυτη ιατρική τυραννία και η κρατική αστυνομική βία θα αναπτυχθούν εναντίον των «αντιβαξιστών» (“anti-vaxxers,”) και θα κατηγορηθούν για όλους τους μελλοντικούς θανάτους COVID-19. Το να μιλάτε εναντίον των εμβολίων θα γίνει εγκληματική πράξη και θα αποκλειστείτε από κάθε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, βιντεοϊστότοπο και μηχανή αναζήτησης, εκτός εάν συμφωνείτε να συμμορφωθείτε με την προπαγάνδα υπέρ του εμβολίου.

Θα σας κάνουν να πληρώσετε ένα τεράστιο τίμημα για την απόρριψη του εμβολίου. Θα σας κάνουν να υποφέρετε.

Αλλά αυτό συμβαίνει επειδή το παγκόσμιο σχέδιο γενοκτονίας απαιτεί υπακοή. Πρέπει να πείσουν τους ανθρώπους να συναινέσουν σε αυτοκτονία με εμβόλιο για να το κάνουν να λειτουργήσει. Εάν το πρόβατο ξυπνήσει και αρχίσει να δημιουργεί οποιαδήποτε πραγματική αντίσταση, δεν υπάρχουν αρκετές αστυνομικές δυνάμεις ή στρατιωτικές δυνάμεις σε οποιαδήποτε κοινωνία για να μαντρώσουν όλες τις μάζες και να τις σκοτώσουν προκάλυπτα όπως έκαναν οι Ναζί.

Όχι, αυτό το Ολοκαύτωμα θα πραγματοποιηθεί με τη συγκατάθεση όσων θα δολοφονηθούν μαζικά. Και αν αρνηθείτε να τους δώσετε τη συγκατάθεση να σας δολοφονήσουν με ένα θανατηφόρο εμβόλιο, θα κάνουν τη ζωή σας μια ζωντανή κόλαση.


Ή θα μπορούσατε να πιστέψετε την απάτη του παραμυθιού που ισχυρίζεται ότι η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία (Big Pharma) σας αγαπά και θέλει μόνο να βοηθήσει την ανθρωπότητα, ενώ ο Bill Gates αγαπά όλα τα μικρά μαύρα βρέφη στον κόσμο.

Αν όλα αυτά ακούγονται σαν κάτι πάρα πολύ για να καταπιείτε, θα μπορούσατε φυσικά να επιστρέψετε στο «επίσημο» παραμύθι που ισχυρίζεται ότι οι κατασκευαστές εμβολίων της Big Pharma αγαπούν την ανθρωπότητα και θέλουν μόνο να βοηθήσουν στη διάσωση ζωών, και ότι ο Bill Gates και άλλοι παγκοσμιοποιητές θέλουν να προστατέψουν  όλα τα μικρά μαύρα βρέφη στον κόσμο, και ότι η άμβλωση είναι μια πράξη μητρικής αγάπης, και ότι οι βίαιες αριστερές ταραχές είναι ένα «ειρηνικό πνευματικό κίνημα» και ούτω καθεξής.

Εάν καπνίζετε αρκετή κοκαΐνη, ίσως ακόμη και να πείσετε τον εαυτό σας ότι τα εμβόλια κορωνοϊού θα είναι μαγικά απόλυτα ασφαλή, ακόμη και χωρίς επαρκή μακροπρόθεσμη δοκιμή ασφάλειας. Με αρκετά φάρμακα στο σύστημά σας, θα μπορούσατε ακόμη και να πείτε στον εαυτό σας ότι η Big Pharma νοιάζεται για εσάς προσωπικά και ο μόνος στόχος τους είναι να βοηθήσουν στον τερματισμό του ανθρώπινου πόνου, γι 'αυτό όλοι συνωμότησαν κάπως να απαγορεύσουν οποιαδήποτε ομιλία σχετικά με την υδροξυχλωροκίνη.

Αλλά όσοι είναι διαυγείς και ξύπνιοι γνωρίζουν καλύτερα. Η Big Pharma έχει μηδενικό ενδιαφέρον να βοηθήσει οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους μετόχους της. Τα εμβόλια είναι σε μεγάλο βαθμό κομπογιαννίτικη επιστήμη, και σχεδόν κανένα από αυτά δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε αυστηρές μακροχρόνιες κλινικές δοκιμές. Η τρελή βιασύνη για να τα βγάλουν στην αγορά, σε συνδυασμό με την πλήρη νομική ασυλία από κάθε ευθύνη, είναι μια τέλεια καταιγίδα μαζικών τραυματισμών από εμβόλια που θα καλυφθούν απεγνωσμένα από τα συνένοχα Μέσα Ενημέρωσης και τους σατανικούς, ύπουλους γίγαντες της τεχνολογίας που είναι ολοκληρωτικά μαζί με τα εγκλήματα της Big Pharma κατά της ανθρωπότητας .

Εάν αποφασίσετε να πάρετε το εμβόλιο κορωνοϊού, κάνετε ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνετε οι παγκοσμιοποιητές: Συμμετοχή σε ιατρική αυτοκτονία για να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από τον πλανήτη Γη, παραδίδοντας το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού στην παγκοσμιοποιημένη ελίτ που γνώριζε όλο αυτό το διάστημα ότι τα lockdown και τα εμβόλια ήταν όλα μέρος ενός σχεδίου εξόντωσης δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Μην έχετε αμφιβολία ότι ο Μπιλ Γκέιτς δεν θα λάβει το ίδιο εμβόλιο που παίρνετε. Το εμβόλιό του θα δημιουργηθεί ώστε να λειτουργεί πραγματικά (και όχι να σκοτώνει τον ασθενή). Το εμβόλιο σας, από την άλλη πλευρά, είναι πραγματικά ένα είδος ευθανασίας συγκεκαλυμμένης ως εμβόλιο.

Έτσι, όταν έρθει η μέρα που το πρώτο εμβόλιο κορωνοϊού είναι διαθέσιμο στο κοινό, οδηγήστε δίπλα από τις μεγάλες ουρές αναμονής και παρακολουθήστε με δέος καθώς οι άνθρωποι παρατάσσονται για να εξολοθρευτούν μαζικά. Παρακολουθείτε το Ολοκαύτωμα του εμβολίου να παίζει  σε πραγματικό χρόνο, αλλά χωρίς όλους τους θαλάμους αερίων και τους κυβερνητικούς στρατιώτες. Τώρα, φαίνεται, οι παγκοσμιοποιητές έχουν βρει έναν τρόπο να κάνουν τους ανθρώπους να αυτοκτονήσουν με τη συγκατάθεσή τους.

Χωρίς αντίσταση. Χωρίς εξέγερση. Χωρίς "πόλεμο".  Μόνο δισεκατομμύρια άνθρωποι γλιστράνε ήσυχα στο θάνατο, συγχαίροντας την αυξανόμενη αξία των χαρτοφυλακίων των μετοχών της Big Pharma καθώς παίρνουν την τελευταία τους ανάσα και γλιστρούν στο θάνατο, αγνοώντας το γεγονός ότι οι «σωτήρες» τους ήταν στην πραγματικότητα οι εκτελεστές τους.

Η αποστολή ολοκληρώθηκε, έξυπνε απάνθρωπε Bill Gates...

πηγή

Διαβάστε εδώ για να είστε ενημερωμένοι.

Μετάφραση Μαρία Σεφέρου


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα