Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Περί Ορθής Χρήσης του Σεξ


Η μάγια ή η μεγάλη πλάνη και το σεξ δεν είναι παρά δύο όψεις τής ίδιας δύναμης, εκείνης τής έλξης : τής μίας καθώς εκδηλώνεται στο φυσικό πεδίο και τής άλλης καθώς εκφράζεται στο πεδίο τής συναισθηματικής - επιθυμητικής φύσης.
Ο ζηλωτής τής μαθητείας έχει στο σεξ ένα πραγματικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Η αυτοϊκανοποίηση και ο έλεγχος τού ανθρώπινου όντος από κάποιο τμήμα τού οργανισμού του, είναι αναπόφευκτα πάντα λάθος. Όταν ο όλος νους τού άνδρα ασχολείται με την σκέψη τών γυναικών ή αντίστροφα, όταν ζει κυρίως για να ικανοποιήσει έναν ζωώδη πόθο, όταν είναι ανίκανος να αντισταθεί στην σαγήνη τού πολικού αντιθέτου του, τότε είναι θύμα του και ελέγχεται από το κατώτατο τμήμα τής φύσης του, το ζωώδες.
Όταν ο άνθρωπος αναγνωρίζει ότι οι φυσικές λειτουργίες του είναι θεία κληρονομιά και ότι ο "εξοπλισμός" του τού δόθηκε για το καλό της ομάδας και πρέπει να χρησιμοποιείται ορθά για το καλό της ανθρώπινης οικογένειας, τότε θα δούμε μία νέα κινητήρια παρόρμηση να υπόκειται τής ανθρώπινης διαγωγής όσον αφορά το σεξ. Θα δούμε την εξάλειψη τής ασυδοσίας με το επακόλουθο κακό της, την ασθένεια. 
Με τον ορθό έλεγχο τής σεξουαλικής λειτουργίας και την τροπή της στον σκοπό για τον οποίο υπάρχει (την συνέχιση τής ανθρώπινης οικογένειας και την παροχή σωμάτων δια τών οποίων οι ψυχές μπορούν να αποκτήσουν εμπειρία), θα επέλθει η ορθή χρήση τού σεξ. Τότε το πάθος, η λαγνεία, η αυτοϊκανοποίηση, η αρρώστια και ο υπερπληθυσμός θα εξαφανιστούν από τον κόσμο. Η ύλη δεν θα εκπορνεύεται πια για ιδιοτελείς επιθυμίες και η σχέση μεταξύ τών φύλων θα διέπεται από την κατανόηση τού θείου σκοπού και την επιδεξιότητα στην δράση. 💜

Alice A. Baile


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα