Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ COVID-19: Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ(Βίντεο)




Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Κοσμική ερευνητική ομάδα σύγκλισης
Τι άλλο μπορεί να ειπωθεί για τον απαράμιλλο πόλεμο που μαίνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη το 2020.
Ποτέ δεν έχουν κλειδωθεί οι δυνάμεις του φωτός και οι δυνάμεις του σκότους σε μια τόσο σκληρή και εποχιακή μάχη.
Οι δυνάμεις του φωτός – ΠΑΝΤΑ – υφίστανται εξουθενωμένες επιθέσεις από τις δυνάμεις του σκότους.
Ωστόσο, οι δυνάμεις του σκότους βιώνουν ένα αδιάκοπο φραγμό επιθέσεων μέσω του πιο ισχυρού όπλου στο σύμπαν – ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
Το πραγματικό βάθος και το εύρος αυτού του βιβλικού πολέμου είναι πάρα πολύ μεγάλο για να το εξηγήσουμε σε αυτό το σύντομο μήνυμα. Αρκεί να πούμε ότι κάθε άνθρωπος βρίσκεται τώρα στο πεδίο της μάχης της δικής του δημιουργίας. Αυτό ονομάζεται επίσης πεπρωμένο που καθορίζεται από το μοναδικό κάρμα του κάθε ατόμου.
Πραγματικά, υπάρχει κάποιο μέρος στον πλανήτη Γη που δεν είναι επικίνδυνο πεδίο μάχης σήμερα;
Είναι σαφές ότι αυτή η «Τελική Μάχη» της Τρίτης Χιλιετίας έχει προ-προγραμματιστεί με εξαιρετικό εκούσιο σχεδιασμό.
How COVID-19 traveled and mutated
Θείο σχέδιο

Ωστόσο, αυτός ο «εκπληκτικός εκούσιος σχεδιασμός» δεν είναι ακριβώς αυτό που πιστεύει η συντριπτική πλειονότητα των ρεαλιστών συνωμοσίας.
Σχεδόν κάθε άτομο που αναζητά την αλήθεια COVID-19, ερευνητής πανδημίας, ιατρικός ερευνητής, μυστικός ντεντέκτιβ, γεωπολιτικός αναλυτής, θεωρητικός συνωμοσίας κ.λπ. πιστεύει ακράδαντα ότι η σκοτεινή πλευρά είναι απολύτως υπεύθυνη για αυτό το «Μεγαλύτερο Σόου στη Γη».



Γνωρίζουν επίσης ότι οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί, οι σεναριογράφοι και οι κινηματογράφοι, οι πραγματικοί αστέρες και οι ηθοποιοί κρίσης αυτού του παγκόσμιου μελοδράματος προέρχονται από τις τάξεις των δυνάμεων του σκότους. Σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, έχουν απόλυτο δίκιο.

Σε τελική ανάλυση, ποιος άλλος θα μπορούσε να έχει χρηματοδοτήσει και επενδύσει μια τόσο περίπλοκη και τεράστια θεατρική επιχείρηση όπως το OPERATION COVID-19 εκτός από το International Banking Cartel & Crime Syndicate;



Παρ ‘όλα αυτά, όποτε πραγματοποιείται μια τέτοια σειρά μνημειακών γεγονότων που αλλάζουν τη ζωή που επηρεάζουν βαθιά όλη την ανθρωπότητα, υπάρχει ένα κρυφό χέρι που τα θέτει όλα σε κίνηση.



Επομένως, οπουδήποτε έχει πραγματοποιηθεί το OPERATION COVID-19 στη Γη, είναι πάντα η ίδια πρωταρχική κίνηση.
Ενώ η σκοτεινή πλευρά έχει κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά, αυτή η ενορχηστρωμένη παγκόσμια πανδημία και χορογραφημένη επιχείρηση psyop προφανώς ήταν προρυθμισμένη από μια πολύ υψηλότερη δύναμη όπως στην Υψηλότερη Δύναμη.
Αυτό που λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν είναι ότι τίποτα δεν μπορεί ποτέ να συμβεί αυτό που συμβαίνει σύμφωνα με το θέλημα του Θεού – ΤΙΠΟΤΑ!
Αν περισσότεροι άνθρωποι καταλάβαιναν αυτό το πνευματικό και κοσμικό γεγονός της ζωής, θα υπήρχε πολύ λιγότερο άγχος για το μέλλον, λιγότερες μετάνοιες για το παρελθόν και ελάχιστη δυσαρέσκεια στο παρόν.
Ως εκ τούτου, όσο περισσότερο κάθε άτομο αγκαλιάζει την πραγματικότητα ότι κάθε στιγμή, κάθε γεγονός, κάθε εμπειρία, κάθε μέρος, κάθε στιγμή και κάθε άτομο διαπερνάται από τη Θεότητα, τόσο περισσότερο θα ρέει ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή με αυτήν τη θεϊκά καθορισμένη πρόκληση.
There is no America
Η Τελική Μάχη του Πολέμου στη Συνείδηση

Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή δεν συμμετέχει επί του παρόντος σε έναν πλήρη πόλεμο κατά της Συνείδησης.
Σε τελική ανάλυση, χρειάζονται δύο για ταγκό σε αυτό το παγκόσμιο reality show, έτσι δεν είναι;
Ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να κατανοήσετε αυτό το κοσμικό δράμα είναι το απόσπασμα του Victor Laszlo στο κλασικό Χόλιγουντ της Καζαμπλάνκα.
«Ο καθένας μας έχει ένα πεπρωμένο–για το καλό ή για το κακό. »
Με άλλα λόγια, μερικοί από εμάς επιλέξαμε να παίξουμε τους καλούς σε αυτήν την επική πανδημία και πανικό, ενώ άλλοι επέλεξαν να παίξουν τους κακούς.
Ακριβώς επειδή οι δυνάμεις του σκότους δεν ήταν ποτέ τόσο εξωφρενικές και αλαζονικές, ατρόμητες και απερίσκεπτες δεν σημαίνει ότι είναι τίποτα λιγότερο από πράκτορες που εκτελούν το θέλημα του Θείου.
Αυτή η σωστή κατανόηση σημαίνει ότι κάθε ψυχή είναι υπεύθυνη για το πώς διαχειρίζεται το μικρό (ή μεγάλο) πεδίο μάχης έναντι των επιθέσεων από τις δυνάμεις του σκότους.
Ανεξάρτητα από το πώς εκδηλώνεται η σκοτεινή πλευρά προς τα εμπρός, ο καθένας θα προκαλέσει με αυτούς τους τρόπους που θα μας ωφελήσουν περισσότερο. Οι δυνάμεις του σκότους είναι απλώς εργαλεία της Υψηλότερης Δύναμης με τον ίδιο τρόπο που ο Σατανάς χρησιμοποιήθηκε από τον Θεό για να δοκιμάσει τον Ιώβ.
Πραγματικά, αυτός είναι ο πιο πνευματικά ώριμος τρόπος για να δείτε αυτή τη σταδιακή πανδημία και τη συνέχεια του πλανητικού κλειδώματος. Ενώ όλοι ζουν τώρα στον ίδιο πλανήτη φυλακών, πώς πραγματικά κάνουμε το χρόνο μας σε αυτό το σωφρονιστικό έργο εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον καθένα μας.
Οι ίδιοι οι σκοποί αυτού του προκαθορισμένου «ήταν στη συνείδηση» είναι να μας ενδυναμώσουν… να μας εκπαιδεύσουν… και να μας διαφωτίσουν. Τότε, πολλοί θα ενδυναμωθούν και θα ενθαρρυνθούν με το ξίφος της αλήθειας και την πανοπλία του θάρρους, αντίστοιχα.
Πραγματικά, όλα οφείλονται στην ενίσχυση της δύναμης του χαρακτήρα μας με ορισμένους τρόπους που μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο στο πλαίσιο του χωνευτηρίου που είναι γνωστό ως OPERATION COVID-19.
Αυτές οι ενάρετες βελτιώσεις της ψυχής είναι απαραίτητες κατά τη διάρκεια αυτής της συγκεκριμένης περιόδου της ανθρώπινης εξέλιξης, ειδικά για τους πνευματικούς υποψήφιους που είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στη Θεότητα.
Ορφέας Περίδης – «Βαλς του Covid-19»



Συμπέρασμα
Η αναμέτρηση του 2020 μεταξύ των Δυνάμεων του Φωτός και των Δυνάμεων του Σκότους θα συνεχίσει να είναι crescendo για το προβλέψιμο μέλλον.
Αυτή η τελική μάχη θα διεξαχθεί όχι μόνο σε κάθε ήπειρο, σε κάθε έθνος και σε όλες τις πόλεις της Γης, αλλά και στις καρδιές και στο μυαλό κάθε ανθρώπου.
Επομένως, ο καθένας από εμάς είναι υποχρεωμένος να κάνει τον καλό αγώνα για να υπερασπιστεί πρώτα τον εαυτό μας, ώστε να μπορούμε στη συνέχεια να βοηθήσουμε τους άλλους να σώσουν τον εαυτό τους. Με αυτόν τον τρόπο, τελικά, ολόκληρες οικογένειες θα χρησιμεύσουν για την προστασία των κοινοτήτων τους, οι οποίες στη συνέχεια θα ξαναχτίσουν τις κοινωνίες τους γύρω από την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.
Τα πραγματικά καλά νέα είναι ότι:



Το φως θα νικήσει το σκοτάδι



Είστε το φως του κόσμου



Είσαι το φως του κόσμου



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα