Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Η ενέργεια της ευλογίας

ΑΣΤΡΟ: H τελετουργία της ευλογίας

Η ευδαιμονία ή η ευλογία, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ροή της ενέργειας που έρχεται από τον Πυρήνα σας. Κάθε άνθρωπος έχει αυτήν την δεξαμενή ενέργειας που ονομάζουμε ευλογία επειδή ο καθένας μας είναι ένας Σπινθήρας του Θεού. Η ενέργεια του Παντοδύναμου που δημιούργησε ολόκληρο το Σύμπαν και τον Κόσμο βρίσκεται μέσα σε όλους μας.

Αυτή η ενέργεια της ευλογίας διατρέχει ορισμένους ανθρώπους περισσότερο από άλλους. Το μυστικό τους είναι ότι την χρησιμοποιούν ενώ οι άλλοι δεν την χρησιμοποιούν. Οι ενέργειες που χρησιμοποιείτε στο Σύμπαν αυξάνονται - ειδικά οι ευλογίες σας, η αγάπη, η ευγνωμοσύνη, η χάρη, η ταπεινότητα και η ομορφιά. Καθώς τις χρησιμοποιείτε τις αυξάνετε, γιατί αντλείτε περισσότερο από τον Πυρήνα σας. Καθώς ο Πυρήνας ανοίγει τη ροή της ενέργειας, το ρεύμα αυξάνεται στη ζωή σας.

Στην αρχαιότητα η ευλογία των παιδιών θεωρούνταν πολύ σημαντική, και τα παιδιά ακόμα τσακώνονταν μεταξύ τους για το ποιος θα λάμβανε την ευλογία του πατέρα. Και ένας γάμος που είναι ευλογημένος είναι ένας διαφορετικός γάμος από έναν που δεν είναι.



Μπορείτε να ευλογείτε τα ρούχα και το φαγητό σας. Πριν πιείτε ένα φλιτζάνι νερό, ευλογήστε το. Πριν χρησιμοποιήσετε ένα κρεβάτι, πριν πάρετε οποιοδήποτε έπιπλο στο σπίτι σας, μπορείτε να το ευλογήσετε. Και προτού σφίξετε τα χέρια σας με κάποιον, ευλογήστε τα χέρια του.

Μπορείτε να ευλογείτε τα λουλούδια σας, τα δέντρα, ακόμη και τα χρήματά σας. Ευλογήστε τα χρήματα που σας δίνονται είτε νοητικά είτε με τα χέρια σας, και θα δείτε τη διαφορά.

Γιατί να το κάνουμε αυτό; Οι άνθρωποι και τα πράγματα είναι γεμάτα με αρνητικά συναισθήματα και αρνητικό ηλεκτρισμό, ειδικά τα χρήματα! Τόσος εκνευρισμός, τόσο μίσος, εκδίκηση, αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις συνδέονται με τα χρήματα που δεν πρέπει να τα βάζετε στην τσέπη σας, εκτός αν είναι πρώτα ευλογημένα.


Ε: Πώς γίνονται οι ευλογίες;

Α: Εάν ευλογείτε με το χέρι σας, οραματίζεστε ένα φως στην παλάμη σας που φλέγεται στο κεφάλι αυτού του ατόμου. Το κέντρο της κεφαλής φορτίζεται. Αυτό είναι για να δώσει ενέργεια.

Μπορείτε να θεραπεύσετε μεταδίδοντας ενέργεια στο μέτωπο.

Εάν ευλογείτε με τη φωνή σας, ψιθυρίζετε και στέλνετε τις ευλογίες μέσω της φωνής σας.

Εάν ευλογείτε με τη σκέψη σας, φαντάζεστε το άτομο και τον περιβάλλετε με βιολετί ενέργεια.


Prayer


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα