Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΕΪΤΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ


Ο Robert F. Kennedy Jr, γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy και ανηψιός του πρώην Αμερικανού προέδρου και επίσης δολοφονημένου John F. Kennedy, παρενέβη με ανάρτησή του στο Instagram για το εμβόλιο που προτείνει ο Bill Gates με σκοπό την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον κορωνοϊό. 


Στην ανάρτησή του αυτή στο Instagram αναφέρει, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά:


«Τα εμβόλια για τον Bill Gates είναι υποτίθεται μία στρατηγική «φιλανθρωπίας», αλλά στην ουσία έχει καθαρά επιχειρηματικούς στόχους, που τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η φιλοδοξία της Microsoft να ελέγξει μία παγκόσμια επιχείρηση, που θα παρέχει εμβόλια-ψηφιακές ταυτότητες (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ), και η οποία θα της δώσει τον δικτατορικό έλεγχο πάνω στην παγκόσμια πολιτική Υγείας. Η εμμονή του Bill Gates με τα εμβόλια δείχνει να είναι γεμάτη από μία μεσσιανική βεβαιότητα πως θα σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και με μία θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τις ζωές ανθρώπων, τους οποίους θεωρεί λιγότερο σημαντικούς.»


Είδηση της τελευταίας στιγμής: Ευτυχώς, ως πρώτη αντίδραση μαζικής αφύπνισης, συντάχθηκε από πολίτες στις Η.Π.Α. μία αναφορά για τη διερεύνηση του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» και «κακή ιατρική πρακτική», η οποία συγκέντρωσε περισσότερες από 286.000 υπογραφές από ενδιαφερόμενους πολίτες, δηλαδή, σχεδόν τρεις φορές τον αριθμό που απαιτείται για να λάβει τη δέουσα απάντηση από τον Λευκό Οίκο (newspunch.com).

 

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

 


 

Επίσης, δείτε τι έχει δηλώσει κατά καιρούς ο Κέννεντυ για τα εμβόλια:




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα