Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Συμβαίνει ΤΩΡΑ!!!

μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Σχόλιο μτφρ. Μια πολύ χρήσιμη ανασκόπηση και ανάλυση του τι λαμβάνει χώρα τώρα και τι έχει προηγηθεί αυτού.
Για τους ανθρώπους που σκέφτονται πως το όλο θέμα του QAnon και των παγκόσμιων μαζικών συλλήψεων είναι μια πλήρης φάρσα, επιτρέψτε μου να εξηγήσω τη νομική αιτιολόγηση σε αυτό που σύντομα θα συμβεί.
Τα τελευταία 19 χρόνια, το έθνος μας υφίσταται έναν ΣΙΩΠΗΡΟ ΠΟΛΕΜΟ μεταξύ των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών και της Cabal (Νέα Παγκόσμια Τάξη).
Αν και δεν μπορώ να μπω σε όλες τις λεπτομέρειες, η Αμερική δεν βρισκόταν μόνο σε «Πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία», αλλά και ενάντια στους Ριζωμένους Λουσιφεριανούς Τρομοκράτες που Επιχειρούν μέσα στην Ίδια μας τη Χώρα.
Αυτό που είμαι έτοιμος να μοιραστώ είναι απλώς μια ιστορική κατανομή των νομικών ελιγμών που μας οδήγησαν σε αυτό το λεπτό σημείο της αμερικανικής και παγκόσμιας ιστορίας.
Γνωρίζατε ότι η Αμερική βρίσκεται σε «κατάσταση κήρυξης πολέμου» από τις 11/09/01;
Η κατάσταση αυτή ΔΕΝ έχει σταματήσει ποτέ. Είναι σε διαρκή ισχύ τα τελευταία 19 χρόνια. Ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» διαρκεί από την εποχή του Τζορτζ Μπους και την πτώση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.
Στην πραγματικότητα, αυτή η συνεχιζόμενη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ δεν στρέφεται ενάντια σε κάποιο συγκεκριμένο εχθρικό έθνος. Πρόκειται για έναν πολύ ασαφή και γενικό «ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».
Αυτή η μη συγκεκριμένη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» χρησιμοποιήθηκε προφανώς από τους Illuminati και τις μαριονέτες των Rothschild (Μπους και Ομπάμα) για να λεηλατήσουν τη Μέση Ανατολή, να σκοτώσουν εκατοντάδες χιλιάδες αθώων Αφγανών, Ιρακινών, Συρίων και Λίβυων, προκειμένου να βάλουν χέρι στους πόρους αυτών των χωρών αλλά και να ιδρύσουν Κεντρικές Τράπεζες των Ρότσιλντ σε αυτές.
Σύμφωνα με το https://constitutioncenter.org/blog/when-congress-once-used-its-powers-to-declare-war?fbclid=IwAR1XB3DwPVXZjhv6FxOiuLWmvHaxHqZaI3JwK8BgqcLRi54y487Ve65OgCk , «Η ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ θέτει αυτόματα σε εφαρμογή ένα αριθμό καταστατικών που αναθέτουν ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ και τον Εκτελεστικό Τομέα, ειδικά για τα μέτρα που έχουν εγχώρια επίδραση», λέει, « αυτά περιλαμβάνουν την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΞΕΝΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ και να χρησιμοποιεί φυσικούς πόρους σε δημόσιες εκτάσεις.»
Αυτό το έξυπνο κομμάτι ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗΣ για να λεηλατηθούν πολλά έθνη και να εκπληρωθούν οι επιθυμίες των Rothschilds, όλα σε ένα, έμοιαζε φανταστικό υπό την ηγεσία μαριονεττών των Illuminati όπως ο Μπους και ο Ομπάμα. Έστησαν εμπορικές ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο, κλέβοντας πετρέλαιο από το Ιράκ, λεηλατώντας τον λιβυκό χρυσό του Καντάφι, παίρνοντας τον έλεγχο των χωραφιών παπαρούνας στο Αφγανιστάν για το εμπόριο ναρκωτικών της CIA, ενώ συγχρόνως προμήθευαν με παιδιά - σκλάβους τις ίδιες αυτές χώρες για τις μυστικές/φονικές επιχειρήσεις τους Delta 6 .
Αλλά τι θα συνέβαινε αν κάποιος, μη-Ιλουμινάτι ΠΡΟΕΔΡΟΣ όπως ο Ντόναλντ Τράμπ, ερχόταν στην εξουσία σε αυτό το έθνος; Δεν θα μπορούσε να εξαγοραστεί από ομάδες ειδικών συμφερόντων επειδή είναι ήδη πλούσιος άνθρωπος. Οι δωροδοκίες και τα σεξουαλικά σκάνδαλα, ήταν πάντα τα σημεία αιχμής ώστε να καθίστανται οι πολιτικοί εκβιάσιμοι. Όμως τι συμβαίνει όταν ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο δεν εξαγοράζεται;
Με έναν πρόεδρο που δεν ανήκει στη ΝΤΠ στην εξουσία, οι Illuminati κατάλαβαν πως την είχαν άσχημα. Εκτέθηκαν. Ήξεραν ότι ο Trump θα μπορούσε να αναστρέψει έξυπνα ολόκληρη τη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ που ξεκίνησε υπό τον Πρόεδρο Μπους. Γνώριζαν ότι ο Trump θα μπορούσε να στρέψει τα πάντα εναντίον της ΝΤΠ, των προδοτών του Βαθέως Κράτους στη χώρα μας, της ελίτ των κεντρικών τραπεζών, των υπόλοιπων ομάδων μέσα στις μυστικές υπηρεσίες , ομάδων που εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών και λευκής σαρκός, εναντίον, των μεγάλων εταιριών πληροφορικής, των διεθνών ομίλων ΜΜΕ και των Σατανικών επιστημόνων των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών. Θα μπορούσε κατ 'ουσίαν να κηρύξει κάθε προδότη εξαγορασμένο από τους Illuminati, εχθρό του κράτους και το πιο σημαντικό, με νομικούς όρους, ΜΑΧΙΜΟ ΕΧΘΡΟ.
Εάν ενεργοποιηθεί σωστά, με τις κατάλληλες νομικές παραμέτρους, αυτή η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, μπορεί να στραφεί εναντίον ολόκληρης της CABAL και να οδηγήσει στις μαζικές συλλήψεις όλων των ατόμων αλλά και των διεθνών ομίλων που επωφελήθηκαν από αυτή τη σχεδόν 20ετή ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να μετατραπεί η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ σε πράξη AUMF (Εξουσιοδότηση Χρήσης των Ενόπλων Δυνάμεων) είναι η ΚΗΡΥΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Έπραξε Ο Τραμπ κάτι τέτοιο; ΝΑΙ!!!
Τον Δεκέμβριο του 2017, ο Πρόεδρος Trump εξέδωσε ένα εκτελεστικό διάταγμα κηρύσσοντας τη χώρα σε κατάσταση εθνικής έκτακτης ανάγκης.
Σε εκείνο το εκτελεστικό διάταγμα περιγράφει τα εγκλήματα των Μπαράκ Ομπάμα, Τζέιμς Κόμεϊ και Ρόμπερτ Μούλερ, στην ενότητα με τίτλο «διαφθορά». Αυτό το διάταγμα κάνει επίσης νύξη και για διάφορα άλλα σκάνδαλα όπως το ξέπλυμα δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Ομπάμα που έδωσε πυρηνικά όπλα στο Ιράν καθώς και το σκάνδαλο της εταιρίας Uranium One που είναι μπλεγμένη η Χίλαρυ Κλίντον.
Αυτό το συγκεκριμένο εκτελεστικό διάταγμα του Trump στοχεύει: "κάθε ξένο πρόσωπο που ορίζεται από τον Υπουργό Οικονομικών (MNUCHIN), σε συνεννόηση με τον Υπουργό Εξωτερικών (POMPEO) και τον Γενικό Εισαγγελέα (BARR) ... ως ΤΡΕΧΩΝ Ή ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ή ένα πρόσωπο που ενεργεί για λογαριασμό ή εξ ονόματος ενός τέτοιου υπαλλήλου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για ή συνεργάζεται ή έχει εμπλακεί άμεσα ή έμμεσα σε ΔΙΑΦΘΟΡΑ, συμπεριλαμβανομένων της ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ή ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ…
Αυτή είναι μια ακριβής διευκρίνιση για το τι υλοποιούσαν οι Ομπάμα, Clinton, Comey, Mueller, Brennan, McCabe και άλλοι προδότες κατά τη διάρκεια της διοίκησης Ομπάμα και κάτω από την ομπρέλα μιας ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΔΙΕΠΡΑΤΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, κάτι που νομικά τους κατατάσσει στην κατηγορία των προδοτών.
Αυτή η εκτελεστική εντολή (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ) νόμιμα επέτρεψε στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να κατάσχει τα περιουσιακά στοιχεία οποιουδήποτε προσώπου ή εταιρείας εμπλέκεται σε καταστρατήγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή σε διαφθορά.
Αυτά τα εγκλήματα δεν συνιστούν μόνο ομοσπονδιακά κακουργήματα, αλλά είναι επίσης ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΙΣΧΥ Η «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΟΥΣ).
Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για την Κήρυξη Έκτακτης Ανάγκης από τον Τραμπ με την ακόλουθη εντολή:
"Ως εκ τούτου, αποφασίζω ότι η σοβαρή κατάχρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η διαφθορά σε όλο τον κόσμο αποτελούν μια ασυνήθιστη και έκτακτη απειλή για την εθνική ασφάλεια, την εξωτερική πολιτική και την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών και κηρύσσω εδώ μια ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής».
Αλλά πώς το Trump πρόκειται να εκθέσει τα εγκλήματα αυτών των ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ELITE και να εκτελέσει αυτές τις μαζικές συλλήψεις αν οι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ της Αμερικής ελέγχονται από τα προδοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης του Βαθέως Κράτους; Είναι πραγματικά πολύ απλό. Ο Ομπάμα, με την παράνομη αλαζονεία του, αποφάσισε να υπογράψει μία εκτελεστική εντολή στις 6 Ιουλίου του 2012, που δημιουργεί ένα δεδικασμένο γι αυτό που πρόκειται να συμβεί . https://www.federalregister.gov/documents/2012/07/11/2012-17022/assignment-of-national-security-and-emergency-preparedness-communications-functions?fbclid=IwAR0XTF9jOlQOKncfgFrkIfekiyqfVWsrqXRvvrnTd76uuwxNYdgS5U-ClkE
Ο Ομπάμα χρησιμοποίησε αυτήν την εκτελεστική εντολή για να εκτελέσει μια σειρά από στημένα τρομοκρατικά χτυπήματα (False Flag Operations) με σκοπό να αφαιρεθούν σταδιακά τα δικαιώματα που προκύπτουν από τη Δεύτερη Τροπολογία (Second Amedment). Αυτές οι ψεύτικες επιχειρήσεις πλαισιώθηκαν από «ηθοποιούς κρίσης» (κάποιες φορές μάλιστα χρησιμοποίησαν τους ίδιους ηθοποιούς για 3 και 4 τέτοια ψεύτικα χτυπήματα) και τα ΜΜΕ έκαναν τη συνήθη δουλειά τους, το να παραπληροφορούν δηλαδή, και να προκαλούν δραματικές καταστάσεις και υστερία ώστε να οδηγήσουν τους αμερικανούς στο να απεμπολίσουν το συνταγματικό τους δικαίωμα στην οπλοκατοχή.
Ο Ομπάμα ούτε στα πιο άγρια όνειρά του δεν περίμενε να έχει έναν πρόεδρο αντίθετο στη ΝΤΠ να τον διαδέχεται. Το Σχέδιο ήταν να τον διαδεχθεί η Χίλαρυ Κλίντον ώστε να δοθεί η χαριστική βολή στην Αμερική…. Αλλά προφανώς αυτό δε δούλεψε.
Αυτή η συγκεκριμένη εκτελεστική εντολή του Ομπάμα δίνει στον Πρόεδρο Trump ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , συμπεριλαμβανομένων και των γιγάντων της τεχνολογίας του Διαδικτύου όπως τη Google, το Facebook, το Twitter, το Youtube, συμπεριλαμβανομένων των δικτύων ειδήσεων και των διαδικτυακών ιστοτόπων ενημέρωσης.
Ακολουθούν κάποια σημεία αυτής της εντολής:
... επικοινωνίες που υποστηρίζουν τη συνέχεια της κυβέρνησης. Ομοσπονδιακή, κρατική, τοπική, εδαφική και φυλετική ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης και επικοινωνίες έκτακτης ανάγκης, μη στρατιωτικά εκτελεστικά συστήματα κλάδου επικοινωνιών, δίκτυα προστασίας υποδομών ζωτικής σημασίας και μη στρατιωτικά δίκτυα επικοινωνιών, κυρίως με σεβασμό στην ιεράρχηση και στην αποκατάσταση.
Αυτό σημαίνει ότι ο Trump, μέσω της εκτελεστικής εντολής του Ομπάμα, μπορεί νόμιμα να αναλάβει τον έλεγχο των ΜΜΕ, των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας και των Social Media και NA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙHΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΏΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ.
Αλλά τι συμβαίνει με τις ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ;
Τι λέει το νομικό καθεστώς γι αυτό;
Χαίρομαι που αναρωτιέστε!
Την 1η Μαρτίου 2018, ο Πρόεδρος Trump υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα σχετικά με τροπολογίες που αφορούν στη λειτουργία των στρατοδικείων (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ..... GITMO). https://www.federalregister.gov/documents/2018/03/08/2018-04860/2018-amendments-to-the-manual-for-courts-martial-united-states?fbclid=IwAR0N1EJFaZTG0FNokaK3KzpuQdDJEl_HqUqXcQRYNj8vhXlvZsosbfyXML8
Αυτή η εκτελεστική εντολή θεσπίζει το δικαίωμα της κυβέρνησης να ασκεί διώξεις για εγκλήματα ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ εναντίον της Αμερικής. Όλα αυτά τα εγκλήματα μπορούν να διωχθούν από τα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ σύμφωνα με το νόμο των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ μπορούν να συλληφθούν μαζικά από τη στρατονομία και να δικαστούν σε δικαστήρια που λειτουργούν υπό το Πεντάγωνο, παρακάμπτοντας το διεφθαρμένο ομοσπονδιακό δικαστικό σύστημα που προφανώς απαρτίζεται από προδοτικούς δικαστές διορισμένους από το Βαθύ Κράτος και τον Ομπάμα.
Βρισκόμαστε τώρα σε ένα σημείο όπου όλες οι νομικές παράμετροι έχουν ενεργοποιηθεί μέσω εξουσιών που ορίζονται για μία Κατάσταση Εθνικής Έκτακτης Ανάγκης. (Δεκέμβριος 2017). Με αυτή τη συνεχιζόμενη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ (που δεν έληξε ποτέ) έχουμε τώρα το τέλειο πλαίσιο όχι μόνο για να εκθέσουμε νόμιμα τα εγκλήματα της ελίτ, αλλά και να πραγματοποιήσουμε μαζικές συλλήψεις και να τους στείλουμε στο Γκουαντάναμο!!!
Έτσι, όταν κάποιος σας λέει ότι οι μαζικές συλλήψεις είναι ανέφικτες ... ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν θα στείλει ποτέ τη Λουσιφεριανή Ελίτ στο Θεό για μια γρήγορη συνάντηση απονομής δικαιοσύνης, σιγουρευτείτε ότι θα τους ενημερώσετε για αυτές τις συγκεκριμένες εκτελεστικές εντολές, που ο Πρόεδρος Τραμπ δημιούργησε για να πατάξει τη διαφθορά.
ΡΟΥΑ ΜΑΤ !!!…
  • Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα