Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ … «ΠΡΟΦΗΤΗΣ» ; ; ; Ισραηλινή συγγραφέας έγραψε πριν από 23 χρόνια βιβλίο για μια πανδημία που θα ερχόταν το 2020!



Με τον τίτλο «Υπάρχουν εβραϊκές προφητείες για τον κοροναϊό;» η Israel Today (ανάλογο άρθρο ανέβασε και η ισραηλινή εφημερίδα ‘Haaretz‘) γράφει για κάποιους άγνωστους Εβραίους «προφήτες» (!) που προείπαν την έκρηξη μιας παγκόσμιας πανδημίας.




Η Hamutal Shabtai, ψυχίατρος και κόρη του φημισμένου Ισραηλινού συγγραφέα Ya’akov Shabtai, έγραψε ένα μυθιστόρημα φαντασίας το 1986-87 για έναν ιό που θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.  Το 1994, το σενάριό της δημοσιεύθηκε σε ένα βιβλίο 600 σελίδων.

Το έτος 2020 (αυτός είναι και ο τίτλος του βιβλίου) ορίστηκε από την Shabtai ως η εποχή κατά την οποία ο κόσμος θα υποστεί αυτή την πανώλη.  Εκείνη την εποχή φαινόταν σαν το μακρινό μέλλον.


Η συγγραφέας προσπάθησε να ανακουφίσει τους αναγνώστες της ότι ο ιός θα επιτεθεί, αλλά το 2020 είναι πολύ μακριά.



Στο βιβλίο γράφει ότι ο κόσμος θα χωριστεί σε δύο, τους υγιείς ανθρώπους και τους άρρωστους ή τα άτομα που είναι σε κίνδυνο. Θα υπάρχει ένας κατάλογος όσων βρίσκονται σε κίνδυνο ή είναι ήδη άρρωστοι και θα παραμείνουν απομονωμένοι.

Η Σαμπτάι περιγράφει περαιτέρω στο βιβλίο της πως ο κόσμος θα διοικείται από ένα ολοκληρωτικό σύστημα, μια παγκόσμια δικτατορία για την υγεία. Οι άνθρωποι θα πρέπει να εξετάζονται καθημερινά σε σχολεία, νηπιαγωγεία, σούπερ μάρκετ, επιχειρήσεις, παντού. Η είσοδος σε όλους τους δημόσιους χώρους θα γίνεται μέσω βιομετρικών θυρών. Αν οι άνθρωποι εμφανιστούν μπλε στην οθόνη, θα μεταφερθούν αμέσως σε κλειστά κέντρα απομόνωσης.


Το βιβλίο προβλέπει επίσης ότι οι άνθρωποι δεν δίνουν το χέρι σε κανέναν και ότι κάθε επαφή μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο. Θα υπάρξει επίσης μια παγκόσμια συνθήκη για την υγεία, που θα απαιτεί από όλους να συμμορφώνονται με τους νόμους της.


Υπάρχει ένας άλλος συγγραφέας, ο Shlomit Miron, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο πριν από 5 χρόνια που ονομάζεται «Μορατόριουμ», στο οποίο περιγράφει έναν ιό που προέρχεται από νυχτερίδες και που θα έλθει από την Ασία και θα καταστρέψει την ανθρωπότητα.


Στο διαδίκτυο επίσης υπάρχουν αναφορές για Τον Γαλλοεβραίο «προφήτη», αστρολόγο και ποιητή Νοστράδαμο ο οποίος «προέβλεψε» τον 16ο αιώνα ότι «πολλές πόλεις στην Ιταλία και στη Γαλλία θα πληγούν από μια θανατηφόρα επιδημία».


ΚΟ / από εδώ http://redskywarning.blogspot.com/2020/04/23-2020.html
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα