Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! Ο καθένας πρέπει να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο …(Βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Εικονική πραγματικότητα τρανσουμανιστές(transhuman) άνθρωποι που εργάζονται στο σπίτι. Ας δούμε πώς προετοιμάζουν τις μάζες για 30 χρόνια πιέζοντας αυτόν τον εικονικό κόσμο με την ανάμειξη ανθρώπου και μηχανής. Ορισμένοι άνθρωποι σε άλλες χώρες βγαίνουν ραντεβού με ρομπότ που ζουν στην εικονική πραγματικότητα. Μας πιέζουν γι ‘αυτό και γι’ αυτό ετοιμάζονται για τη διατήρηση απόστασης και επιτέλους δεν θα χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον γιατί όλα θα προσφερθούν σε εμάς σε αυτόν τον μανιακό εικονικό κόσμο, από την υγειονομική περίθαλψη έως την τεχνητή αγάπη.
Άνθρωποι που δεν ήταν άνετοι να δουλεύουν στο σπίτι τώρα βρίσκονται σε στενή επαφή με αυτό, πριν από μήνες δεν μπορούσαμε να φανταστούμε να μιλάμε με τους γιατρούς μας σε απόσταση και να λαμβάνουμε συμβουλές υγείας, ενώ τώρα νομίζουμε ότι είναι φυσιολογικό. Γιατί πρέπει να πληρώσω ασφάλιση υγείας αν μπορώ να δω τον γιατρό μου, όχι εσάς, αλλά λένε εικονικά.
Κανονικοποιώντας τον μετανθρωπισμό (transhumanism) και στη συνέχεια να πάρoυν την τελική δόση με το 5G, RFID τσιπ, μέχρι και στο νόμισμα που καταστρέφεται για να γίνει το ηλεκτρονικό νόμισμα. Όλα τα δικαιώματά σας θα αφαιρεθούν επειδή θα μπορούν να σας παρακολουθήσουν και να σας αποδείξουν εάν κάνετε ό, τι λέει ο μεγάλος αδερφός, ενδεχομένως να καταλάβετε με τον στρατιωτικό νόμο. Οι άνθρωποι θα ωθούνται σε στρατόπεδα fema αν δεν τους υπακούουν, δεν αυτοκλειδωθούν, την κοινωνική μηχανική, αυτή είναι η πιο σημαντική ατζέντα που πρέπει να πραγματοποιήσετε.
Τι είναι η εικονική πραγματικότητα, που θολώνουν τα πράγματα σε ό, τι είναι η πραγματικότητα ή όχι. Διαχωρίζοντας τον άνθρωπο από τον άλλο και κάνοντας τον άνθρωπο μηχανή. Όλες οι ταινίες σας προετοιμάζαν για όλα αυτά. Η ταινία εισβολής Alien είναι να σας φέρει εξωγήινους με το έργο blue beam. Βλέπετε ακόμη και με τον κοροναϊό ήταν η ταινία »Outbreak‘‘ (Το ξέσπασμα) που σας προετοίμαζε για όλα αυτά. Δοκίμασαν ακόμη και την τύχη του παιδικού κόσμου αλλάζοντας τα παραμύθια σαν Σταχτοπούτα σε δαιμονικά πράγματα. Ο Σπίλμπεργκ και η ταινία του είναι μέρος της γενετικής ανθρωπότητας MK Ultra. Είναι μια λειτουργία ελέγχου μυαλού. Αυτός είναι ο εικονικός κόσμος που ζούμε. Σας αρέσει;
WARNING FOR THE FUTURE! EVERYONE NEEDS TO WATCH THIS VIDEO…


Όλοι οι διάσημοι είναι εδώ για να σας μεταμορφώσουν και να σας κάνουν να αποδεχτείτε το κλείσιμο, την απομάκρυνση κλπ. Κοροϊδεύουν τα πρόβατα για να τα κάνουν να ζουν εικονικά. Όλοι οι δημοσιογράφοι, πολιτικοί και ηθοποιοί είναι εδώ για να επηρεάσουν τις μάζες. Δεν νοιάζονται καθόλου για την ψυχική σας υγεία, θέλουν να ακολουθήσετε τις παραγγελίες και να μην ρωτήσετε και να αμφισβητήσετε τίποτα. Όλα είναι εντάξει, γιατί αυτή και η άλλη διασημότητα λέει έτσι.
Καταλαβαίνετε ότι σας ξεγελάνε και σιγά-σιγά σας μετατρέψουν σε σκλάβους. Κοιτάξτε στο βίντεο πόσα παραδείγματα των ηθοποιών βρίσκονται στο παιχνίδι του μετασχηματισμού των ανθρώπων στην αποδοχή των κοινωνικών αποστάσεων και στην δέσμευση από την εικονική πραγματικότητα, θέλουν μόνο να πετύχουν καθιστώντας σας να αποδεχτείτε τη διαμονή στο σπίτι και ακόμη και τον στρατιωτικό νόμο.
NEED MORE PROOF? LOOK AT HOW CELEBRITIES ARE CONDITIONING THE PUBLIC RIGHT NOW…


Και να ξέρετε ότι φτάσαμε στο αρρωστημένο σημείο με την σύγχρονη τεχνολογία να επιδιώκουν να παρακολουθούν κάθε μας κίνηση.
Tracking Us Globally! They Are Now Publishing Location Data to Monitor Social Distancing


Συμβουλή:
Αγοράστε ένα Καλάσνικοφ, θα το χρειαστείτε πολύ σύντομα.
Spetsnaz Special: The Legendary Kalashnikov


TOP 10 Assault Rifles in The World


The Glock Pistol: Why So Popular?


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα