Σάββατο 7 Απριλίου 2018

ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ….

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΧΑ

Το τι με ενοχλεί εμένα προσωπικά… αλλά και ότι αφορά τον κόσμο ολόκληρο… σίγουρα αφορά εμένα και μόνον εμένα. 
Οφείλω μέσα μου να δω ξεκάθαρα και χωρίς υποκρισία… τι είναι αυτό που μπορώ να διορθώσω και να κάνω κάτι το σωστό, αφού η ευθύνη είναι 100% τοις 100% δική μου.
 Ότι παθαίνω έχει να κάμει με τη Συνειδητή μου κατάσταση ή το Υποσυνείδητό μου ή ακόμη πιο βαθιά με το Μορφογεννητικό μου πεδίο… που καν δεν το αντιλαμβάνομαι. 
Ότι μου συμβαίνει και με ενοχλεί… εγώ ο ίδιος το έχω επιλέξει, εγώ ο ίδιος το έχω δημιουργήσει, είτε αυτό είναι καλό… είτε αυτό είναι κακό. 
Αυτά που παθαίνουμε έχουν να κάνουν με το παρελθόν μας, αναλόγως τι πεποιθήσεις είχαμε, τι συναισθήματα βιώσαμε, τι επιλογές κάναμε, τι σκεπτομορφές δημιουργήσαμε. 
Μπορεί επίσης να πηγάζουν και από το παρόν, με όποιους φόβους έχουμε ή δημιουργούμε και τους έλκουμε προς εμάς, με ότι προσδοκίες έχουμε για τη ζωή μας, με ότι συναισθήματα βιώνουμε καθημερινά, αλλά και με ότι προκαταλήψεις που έχουμε γενικά στη ζωή μας. 
Όλα αυτά που συμβαίνουν τα έλκουμε… διότι αντικατοπτρίζουν το εγώ μας και είναι ο καθρέπτης του Εαυτού μας. 
Ναι… εγώ έχω αποφασίσει να περάσω αυτές τις στιγμές… για να εξελιχθώ ως Οντότητα.

Σε ότι μου συμβαίνει έχει σημασία… το τι ερμηνεία δίνω εγώ στα πράγματα και το τι πιστεύω ο ίδιος προσωπικά για αυτά. 


Ακόμη έχει να κάμει με τις προηγούμενες πεποιθήσεις μου, αλλά και με τις τωρινές μου συμπεριφορές, είτε αυτές είναι σκέψεις, είτε είναι πράξεις. 

Διότι στην ουσία έχω επιλέξει να πάρω τα μαθήματα μου… και πρέπει να αποφασίσω γι’ αυτά εγώ ό ίδιος.

Εάν κάποιος με βλάπτει ή με κάνει κακό και το Σύμπαν το επιτρέπει να με βλάπτει… σημαίνει ότι κάτι έχω κάμει στραβά και η αιτία δεν είναι ο άλλος… αλλά εγώ ο ίδιος. 
Ότι μου συμβαίνει καθρεπτίζει κάτι μέσα μου. 
Το ίδιο μπορούμε να φανταστούμε και γενικότερα ως χώρα… με ότι μας συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Υπαίτιοι είμαστε εμείς οι ίδιοι… στο βαθμό που μας αναλογεί. 
Όταν λέω όλοι… εννοώ όλοι μας. 

Σε προσωπικό επίπεδο ζητάω μέσα μου και νοερά από τους τωρινούς, αλλά και από τους προγόνους μου μία ΣΥΓΝΩΜΗ για ότι έχω κάνει κι έχω βλάψει ως γενιά. 
Από το ΘΕΙΟΝ ΕΝ ζητάω ως παράκληση να σταματήσει και να εξαφανίσει αυτό που μου συμβαίνει… είτε σε ατομικό επίπεδο, είτε ακόμη και για τους εχθρούς μας, είτε και σε Κρατικό επίπεδο, όπου όλοι μας εάν το κάνουμε αυτό ως ΣΚΕΨΗ και το πιστέψουμε πράγματι… σε κάποια στιγμή αυτό θα υλοποιηθεί. 
Όταν ακούω κάποιους να λένε σηκωθείτε από τους καναπέδες… από μόνο του αυτό δεν λέει κάτι… διότι καλά και σηκώθηκες… ξέρεις τι πρέπει να κάμεις; 
Εάν ο ίδιος δεν πολεμήσεις τα «τέρατα» που κρύβεις μέσα σου… πως θα σηκώσεις κεφάλι και θα σταθείς ΑΞΙΟΣ και ΙΚΑΝΟΣ… για να ορθοποδήσεις; 
Εάν ο καθένας μας προσωπικά δεν το κάμει πρώτα για τον Εαυτό του και μετά κατ’ επέκταση για την Πατρίδα του… ποιος θα το κάμει; 
Σταματήστε να λέτε σηκωθείτε από τους καναπέδες κι ας αρχίσουμε ΟΛΟΙ μας να ζητήσουμε μία μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους δικούς μας Προγόνους… για όσα μας συμβαίνουν σήμερα και ανήκουν στο παρελθόν, αλλά και μία συγνώμη στους επόμενους… στα παιδιά μας… για τις τωρινές πράξεις κι ενέργειες που έκανε ο καθένας μας προσωπικά… αλλά με ειλικρίνεια. 
Να ευχαριστήσουμε επιτέλους τον Εαυτό μας… διότι αυτό που έχουμε μέσα μας… πρέπει να καθαριστεί και να εξαγνιστεί τώρα. 
Είναι καλό να ευχαριστήσουμε την Θεία Οντότητα… χωρίς να μαλώνουμε ποιος κατέχει τη καλύτερη θρησκεία… διότι όλες μπάζουν από πολλές μεριές… και να κάνουμε μία επίκληση στο ΘΕΙΟΝ ΕΝ… όποιο είναι αυτό… ώστε να διαλύσει ότι κακό υπάρχει πρώτα σε μένα… μέσα μου… και μετά και σε ομαδικό επίπεδο… είτε ως χώρα… είτε ως Γαία.

Όλα ξεκινούν από εμάς τους ίδιους. 
Εγώ είναι η ΔΥΝΑΜΗ, εσύ είσαι η ΔΥΝΑΜΗ… ΟΛΟΙ μας είμαστε η ΔΥΝΑΜΗ… κι αυτό φοβούνται τόσο πολύ αυτοί που αντιπαλεύουν… αλλά όμως εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα, εμείς φταίμε… δεν μας φταίει κανείς άλλος.

Εάν δεν αλλάξουμε ΟΛΟΙ μας… δεν θα έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα… σε ότι μας αφορά είτε προσωπικά, είτε γενικά σαν χώρα, είτε συνολικά ως Γαία.
Όποιος δεν ζεστάνει τα δικά του αβγά… και δεν αλλάξει τον Εαυτό του… ας μην περιμένει αυτό να γίνει από τους άλλους.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ… ΚΑΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ… ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ.
(ΓΕΝΟΙΤΟ-ΓΕΝΟΙΤΟ-ΓΕΝΟΙΤΟ).
ΕΓΚΑΡ-ΔΙΑ… ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ… ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα