Σάββατο 7 Απριλίου 2018

To ΝΕΜΕΣΙΣ μόλις Φάνηκε κάτω από τον Ήλιο


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μία εκπληκτική καταγραφή, φέρνει τα πάνω-κάτω σχετικά με κάποιον άγνωστο πλανήτη που λέγεται ότι μπορεί να υπάρχει στο ηλιακό μας σύστημα.
Το παράδοξο με αυτόν τον Πλανήτη Χ, όπως έχει γενικότερα ονομαστεί, είναι ότι
ενώ αναφέρεται σε αρκετές λαϊκές παραδόσεις και μύθους, οι επίσημες διαστημικές αρχές ανά τον κόσμο, δεν παραδέχθηκαν ποτέ την ύπαρξή του.
Μόνο τα τελευταία πρόσφατα χρόνια τείνουν να αναγνωρίσουν την ύπαρξη ενός πλανήτη που ενδεχομένως υπάρχει σε τροχιά στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος. Τον ονομάζουν 9ο Πλανήτη.
Όμως, ήδη ο περισσότερος κόσμος τον έχει μάθει ή τον έχει ταυτίσει με τον πλανήτη Νιμπίρου όπως αναφέρεται από στους Σουμερικούς μύθους, με βάση και τον Ζαχαρία Σίτσιν. Δεν είναι και λίγοι, όμως, που τον ονομάζουν Νέμεσις και διαφωνούν αρκετά με τους φιλικά διακείμενους στον Νιμπίρου, αναφέροντας ότι είναι ήδη μέσα στο ηλιακό μας σύστημα και, μάλιστα, πολύ κοντά στην Γη.

Αυτή η θεωρία βασίζεται σε εκτατοντάδες παρατηρήσεις στον ουρανό, ενός άγνωστου σφαιρικού αντικειμένου που περιπλανάται κάπου πέρα από τον ορίζοντα. Οι καταγραφές σε αυτή την περίπτωση είναι και πάλι αρκετές. Μία από αυτές είναι και αυτή στο video που ακολουθεί παρακάτω.
Δεν έχει νόημα να αρνούμαστε ότι κάτι υπάρχει πολύ κοντά μας. Δεν είναι το φεγγάρι, ισχυρίζονται οι θεωρητικοί της Νεμέσεως. Μοιάζει να έχει το ίδιο μέγεθος, αλλά δεν είναι η Σελήνη. Ίσως, είναι κάποια κοσμοσφαίρα που παρατηρεί και σημειώνει αυτά που βλέπει στην Γη, ή απλά περιπολεί.
Είναι πολύ περίεργο που η NASA και άλλες Διαστημικές Υπηρεσίες κάνουν ότι δεν βλέπουν. Αν δεν υπάρχει, ας μας εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτό; Επιμένουν όσοι αναζητούν επίσημες εξηγήσεις.
Ένα άγνωστο κοσμικό σώμα; Μία τεράστια τεχνητή σφαίρα που δημιουργήθηκε από άγνωστα νοήμονα όντα;
Είναι η Νέμεσις, υποστηρίζουν πολλοί. Και αυτό σημαίνει ότι ο καιρός της δικαίωσης πλησιάζει.
Δείτε το βίντεο και γράψτε μας την γνώμη σας, στην συνέχεια παρακάτω:
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Large ROGUE object moving under the Sun – Planetary Body or Binary Star
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα