Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.

Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδοπουλου
Ι Λ Ι Α Δ Α
η αληθινή ιστορία
του Ιησού-Ιούδα
θεού+ανθρώπου

Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου ΑΛΦΑ της Ιλιαδας

Στίχος Α2 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.

Α2.- η μυρι’Αχαιοις αλγε’ εθηκε.
[Που αμέτρητες συμφορές προξένησε στους Αχαιους]

Ερμηνεία του στίχου [Α2] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ 
Α2.- η μυρι’Αχαιοις αλγε’ εθηκε.
[Που αμέτρητες συμφορές προξένησε στους Αχαιους]

Δεύτερος στίχος της Ιλιαδας και το θειο δράμα αρχίζει να ξετυλίγεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας!!!

Ο γιος της Μαρίας, Ιησούς Χρηστός, έχει σταλεί από τους Αχαιους του γαλαξία, για να σώσει με την θυσία του τα βαρβαρικά* γενη της ΓΗΣ.

*Η γεωγραφική περιοχή όπου εκτυλίσσεται το θειο δράμα είναι αυτή που κυριαρχούσαν τα βαρβαρικά γενη της Μεσοποταμίας .Εκεί που ο Αλέξανδρος μετέδωσε το γενετικό υλικό των Δωριέων για να τους εκπολιτίσει.

Μυριάδες από το ποίμνιο του Ιησού Χρηστού βασανίστηκαν ,υπέφεραν και θυσιάστηκαν από τα άπιστα βαρβαρικά* γενη.

* το γενετικό τους υλικό είχε αλλάξει, όμως η ιδεολογία τους για το νόημα της ζωής ,τα πιστεύω τους, οι παραδόσεις τους, όλα αυτά που συνιστούν την κουλτούρα ενός λαού/ων, χρειάστηκαν την θυσία του γιου του Δια και της Λητούς για να αλλάξουν . Αυτος ήταν και ο βασικός λόγος της παρουσίας του στη ΓΗ, 326 χρόνια μετά τον Αλέξανδρο, στην συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή ,όπου χρειαζόταν περισσότερο.

Ο ίδιος ο Ιησούς Χρηστός βασανίστηκε, υπέφερε και θυσιάστηκε για τους λαούς της ΓΗΣ.

Στο στιχο Α2 της Ιλιαδας κυριαρχούν οι ταυτόσημοι διαδοχικοί ΜΗ ισοι λεξαριθμοι [μυρι’= 550[10] - Αχαιοις = 892[10]

Ο στίχος απλά μας εξηγεί τα δεινά των Αχαιων εξ αιτίας της αποχής του Αχιλλέα από τις πολεμικές συγκρούσεις και της επέμβασης του Απόλλωνα υπέρ των Τρώων.

Μυριάδες Αχαιοί σκοτωθήκαν εξ αιτίας της αποχής του Αχιλλέα και των Μυρμιδόνων του από τις μάχες.



Οι ανωτέρω λεξαριθμοι όμως μας αποκαλύπτουν για πρώτη φορά στην Ιλιαδα το όνομα της Παν-αγίας Μαρία*.

*Μαριάμ -Μυριαμ – Μιριαμ σύμφωνα με τους άραβες και τους εβραίους.

Ο αναγραμματισμός του [μυρι’Αχαιοις]

1442[2]=Μαρία υιος Ι.Χ. * .-[ της Μαρίας ο γιος Ιησούς Χρηστός που και αυτοί ήταν Αχαιοί - η που αυτούς οι Αχαιοί ].-Α2

1442[2]=Μ’ αριά υιος Ι.Χ. * .-[ αριά = αραιά –σπάνια / με = εγώ –εμένα / για εμένα ο σπάνιος - μοναδικός γιος της Μαρίας Ιησούς Χρηστός].-Α2

1442[2]=Μ’ αρια υιος Ι.Χ. * .-[ αρια = τόνος στο ιώτα = η Μαρία από τον Αρη = η πραγματικότητα είναι πως στον ρόλο της Μαρίας ενσαρκώθηκε η ιέρεια της ΗΡΑΣ Αρήτη από τον Αρη / με = εγώ –εμένα / για εμένα ο σπάνιος - μοναδικός γιος της Μαρίας από τον πλανήτη Αρη Ιησούς Χρηστός].-Α2

Το αποτέλεσμα του[ μυρι’ + 342 = Αχαιοις = 892]
892[10]=ΜΥΡΙΑΜ αλος*.-[ αλος = η θάλασσα = το διαστημικό χάος / «Το όνομα Μιριαμ ή Μυριάμ, γνωστό από το εβραϊκό όνομα מִרְיָם (Μίριαμ) ενώ προέρχεται από το αραβικό όνομα مريم (Μαριάμ), είναι το όνομα της Θεοτόκου που μεταφράζεται ως θαλασσινή ή το αστέρι της θάλασσας. Το όνομα αυτό μπορεί να έχει σχέση και με το όνομα Μαρία.
1].-Μυριάμ ,η αδελφή του Μωυσή
2].-Μίριαμ η Προφήτιδα, θεωρείται ότι είναι η πρώτη υπαρκτή αλχημίστρια.
3].-102 Μυριάμ , αστεροειδής της κύριας ζώνης αστεροειδών»

Η Μυριαμ – Μαριάμ λοιπόν , ήρθε από την θάλασσα, δηλαδή , από το διάστημα. Την έστειλαν οι Αχαιοί να παίξει τον ρόλο της μητέρας του Χρηστού .Το όνομα της ήταν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΡΙΑ. Όπως παρατηρούμε το όνομα ΜΑΡΙΑ αλλοιώθηκε από την εβραϊκή και την αραβική γλώσσα σε Μυριαμ –Μιριαμ – Μαριάμ , αντίστοιχα .Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως η σοφή Ομηρική –Ελληνική γλώσσα προβλέπει και αυτή την αλλοίωση ].- Α2

Σε ένα άλλο επίπεδο της Ομηρικής κωδικοποίησης παρατηρούμε, πως οι δυο ταυτόσημοι διαδοχικοί λεξαριθμοι [ Μυρι’Αχαιοις] αποτελούνται από [11] ένδεκα γράμματα.

Η διαίρεση του αριθμού των γραμμάτων με τις λέξεις έχει σαν αποτέλεσμα [11/2 = 5,5 ] τα δυο Έψιλον [5=ε] τα αρχικά των λέξεων Ελληνική Έλικα.

Το ίδιο συμβαίνει με τις 11 λέξεις των [2] δυο πρώτων στίχων που αποδίδουν επι πλέον την σειρά ακεραίων του [1] ένα και την αποκάλυψη του χρυσού αριθμού Φ= 1,618

Όπως θα δούμε και στην συνέχεια της αποκωδικοποίησης της Ομηρικής Ιλιαδας, η ιστορία του θεανθρώπου Ιησού Χρηστού, της μητέρας του Μαρίας και όχι μόνο, αποκαλύπτεται με συνταρακτικές λεπτομέρειες μέσα από τους στίχους της.

Μπροστά στα μάτια μας παρατηρούμε να εξελίσσεται ένας μακροχρόνιος σχεδιασμός των δημιουργών μας, Ελλήνων αθανάτων ,στην προσπάθεια τους να δώσουν την ανεξαρτησία στο ανθρωπινό γένος της ΓΗΣ, που οι ίδιοι δημιούργησαν στο γαλαξία Αργο.

Όλα σχεδιάστηκαν και άρχισαν πριν 3256 χρόνια με την κατασκευή του μεγαλιθικού δόμου [θησαυρός του Ατρέα] το 1240 π.χ.

Το έτος σταθμός για τον πλανήτη ΓΗ αντιστοιχεί με το 1080 της εποχής του Κριού, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε.

Πρόκειται για την μέτρηση του χρόνου που κυλά με την αλάνθαστη μέθοδο της Μετάπτωσης των Ισημεριών.

Το 1080 του Κριού είναι ακριβώς το μέσον του χρόνου που διαρκεί μια εποχή [2160 χρόνια].

Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά όσα συνέβησαν το σωτήριο έτος 1240 π.χ. για όσους/ες τα αγνοούν.

1].- αποσύρονται οι Μυκηναίοι, ως μη τηρούντες τα συμφωνηθέντα ΔΙΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

2].- εμφανίζονται οι Δωριείς [κάθοδος των Δωριέων]*, απόγονοι των οποίων είμαστε όλοι οι Έλληνες.

*Οι Δωριείς έρχονται και εγκαθίστανται στην πατρική γη [Πελοπόννησος = αποτύπωση του Αργου στη ΓΗ]. Σύγχρονοι μελετητές, αναφέρουν πως την συγκεκριμένη εποχή η Πελοπόννησος ήταν παντελώς έρημη !!! Εγκαταστάθηκαν ,δηλαδή, στην ερημωμένη από ανθρώπινες ψυχές χερσόνησο χωρίς να ανοίξει μύτη!!!

3].-κατασκευάζονται στις αρχαίες [Μυκήνες = Μη κυνες] οι εννέα δόμοι, μεταξύ τους και ο δόμος [θησαυρός του Ατρέα*] καθώς και η πύλη των λεόντων.

* το σημαντικότερο αρχαίο μνημείο στον πλανήτη, μαζί με το κυκλικό του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη . Άσχετο αν «εμείς» ανα-γνωρίζουμε, για τους δικούς μας λόγους, μόνο την ακρόπολη !!!

4].-η θεά Αθηνά αναχωρεί από την ΓΗ για τον κεντρικό γαλαξία έχοντας μαζί της [500] πεντακόσιους 20αρηδες Δωριείς* . Σκοπός της να τους διδάξει τον Ομηρικό διαλογισμό, τα μυστικά της βίο-νάνο-έλικας και να τους δείξει την ζωή σε άλλους πολιτισμούς του γαλαξία.

*Η επιστροφή τους στη ΓΗ μετά 400 χρόνια συμπίπτει με την εμφάνιση των Ομηρικών κείμενων [ 840 π.χ.] και διαφόρων μυστήριων γερόντων που γνώριζαν πολλα. Σηματοδοτεί δε την έναρξη της ένδοξης, Ελληνικής, αρχαίας Ιστορίας, που όλοι σέβονται στον πλανήτη σήμερα. Δίνει δε και μια σημαντική πληροφορία στους αστροφυσικούς μας .Το ταξίδι στον κεντρικό γαλαξία και πίσω με την χρήση των Ουράνιων ποταμών διαρκεί λιγότερο από 400 χρόνια, αν συνυπολογίσουμε τον χρόνο παραμονής τους εκεί.

5].- Έναρξη των [4] τεσσάρων μαύρων αιώνων της αρχαίας, Ελληνικής Ιστορίας. Την έχουμε ονομάσει Γεωμετρική περίοδο . Οι Δωριείς της εποχής, σύμφωνα με σύγχρονους μελετητές, χαρακτηρίζονται Γεωργό-κτηνοτρόφοι ,δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτα άξιο λόγου. Τι τους λείπει;;;

6].- Εξαφανίζονται από τα ιστορικά δρώμενα της συγκεκριμένης εποχής, στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου πάντα, σύμφωνα με σύγχρονες μελέτες, οι Μυκηναίοι, οι άνθρωποι της θάλασσας , οι Χετταιοι και κάθε άλλος λαός, που υπήρχε περίπτωση να αποτελέσει κίνδυνο στην ανάπτυξη και μακροζωία των Δωριέων, της αγαπημένης γενιάς της θεάς Αθηνάς , όσο αυτή έλειπε στο γαλαξία.

7].- εμφάνιση της χρήσης του σιδήρου στην κατασκευή πολεμικών όπλων . Η Αθηνά, δηλαδή ,εξοπλίζει την αγαπημένη της γενιά με σιδερένια σπαθιά και δόρατα , με την τελευταία λέξη των όπλων της εποχής, ώστε και αν απειληθούν, να νικήσουν.

Η συνέχεια είναι γνώστη σε όλους, η Ένδοξη ,αρχαία, Ελληνική ιστορία ακολουθει. Όλη η σοφία του σύμπαντος συγκεντρωμένη σε μια χώρα, την Ελλάδα.

Ο χρυσός αιώνας του Περικλή, η κυριαρχία στην λεκάνη της Μεσογείου ,στον τότε γνωστό κόσμο.

Οι Πέρσες στην προσπάθεια τους να καταστρέψουν την Ελλάδα. Το αντίπαλο δέος.

Ο Αλέξανδρος και ο ρόλος του στην αλλαγή του γενετικού υλικού των βαρβάρων.

Ο Απόλλωνας ,σε ρόλο Ιησού Χρηστού, για την αλλαγή της ιδεολογίας περι ζωής, που κυριαρχούσε μεταξύ των βαρβαρικών λαών*.

*υπεύθυνοι οι Σκύλοι του Σείριου

Όλα σχεδιασμένα και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια από τους δημιουργούς μας και εκτελεσμένα με την βοήθεια των Μενέλαου – Αγαμέμνονα [Δαναοί] από την διπλή βάση τους στη Σελήνη*.

*πρέπει να εγκαταλείφτηκε πρόσφατα, δηλαδή, ίσως και τα τελευταία 200 χρόνια πριν την λήξη της εποχής των Ιχθύων .

Η αλήθεια όσων διαδραματίστηκαν την εποχή της εμφάνισης του γιου της Λητούς και του Δια [ Απόλλωνα] στη ΓΗ, ως Ιησούς Χρηστός, έρχεται στην πιο κατάλληλη εποχή για την ανθρώπινη κοινότητα της ΓΗΣ, που έχει πάρει λάθος δρόμο για ακόμη μια φορά.

Οι άπιστοι κάθε ιδεολογίας πληθαίνουν δραματικά και το δόγμα ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξουμε κυριαρχεί !!! Το έχουμε ονομάσει νέο-φιλελεύθερο, αχαλίνωτο καπιταλισμό !!!

Μπράβο μας , μετά από 3256 χρόνια ύπαρξης , ακόμα με το μάτι στην κατσίκα του διπλανού μας !!!

Τον βιώνουμε στο πετσί μας εμείς οι υποτιθέμενοι σωτήρες του πλανήτη .Είναι και αυτό ένα μάθημα για τους Έλληνες . Το θέμα είναι αν ποτέ το καταλάβουν αυτοί που πρέπει.

Η αποκωδικοποίηση των Ομηρικών κείμενων και ειδικά της Ιλιαδας ,θα βοηθήσει να γίνει γνώστη η αλήθεια παγκοσμίως.

Η αλήθεια, με την σειρά της, θα γίνει πιστευτή από τους απλούς ανθρώπους και αυτοί θα δώσουν τις λύσεις που χρειάζονται . Διότι, φωνή λαού, οργή θεού, για όλους τους παρατρεχάμενους της εξουσίας σε πλανητικό επίπεδο !!!

Αναγραμματισμός του στίχου Α2

1536[6]= η μυρι’ Αχαιοις Αλγε’ Εθηκε *.-[ η = το [η] αναφέρεται η στην οργή του Αχιλλέα η στον Γ.Κ. που αντιπροσωπευει η Βρισηίδα η στη Σελήνη η γενικά στην αλήθεια των πραγμάτων / μυριος = αναρίθμητος –άπειρος στο ενικό πελώριος- μεγάλος-αχανής – απέραντος = αριθμητικό = 10.000/Αχαιοις = οι Αχαιοί αντιπροσωπεύουν τους πλανήτες του Αργου που βρίσκονται στην σπείρα του Ωρίωνα Ο πλανήτης γη και το αστρικό του σύστημα ανήκει στη σπείρα του Ωρίωνα / αλγε’ = άλγος = βασανο – πόνος / εθηκε = τιθημι = θέτω –βάζω –τοποθετώ –ορίζω –καθιστώ –κάμνω / η οργή του Αχιλλέα άπειρα βασανα στους Αχαιους έβαλε ].-Α2

1536[6]=η μυρι’ αια ΧΙΟΣ αλγε’ εθηκε *.-[ Αία = γενέτειρα –γη-χωρα / Χίος = ο πατρικός πλανήτης του Αχιλλέα / η αλήθεια είναι πως Ο Αχιλλέας από την Χίο ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή και τα βασανα μυριάδων Αχαιων ].-Α2

1536[6]= μηρι’ υ ‘ [ω] Αχαιοις γέλα Εηκε θ’ * .-[ μηριά = μηρός = μπούτι = τροφή = πληροφορία / υω = βρέχω –κανω βροχή = το νερό συμβολίζει την ιερή επιστημονική γνώση / γέλα = γελώ – χαίρομαι / εηκε = ιημι = στέλλω –αποστέλλω – ρίπτω –εκτινάσσω – χύνω –σκορπίζω / α].- ο Γ.Κ. που αντιπροσωπευει η Βρισηίδα έδωσε άπειρες πληροφορίες χρήσιμες για τους Αχαιους του Αγαμέμνονα και αυτό τους χαροποιεί β].- η Σελήνη περιέχει άπειρα δεδομένα που θα φανούν χρήσιμα στους Αχαιους του πλανήτη ΓΗ [είμαστε και εμείς Αχαιοί ] και αυτό θα τους χαροποιήσει ].-Α2

1536[6]=η Μαρίας υιό Ι.Χ. Αλγε’ Εθηκε * .-[ η = αλήθεια / αλήθεια της Μαρίας τον γιο τον Ιησού Χρηστό οι Αχαιοί έστειλαν στη γη για να υποφέρει - θυσιαστεί ].-Α2

1536[6]= η Μαρία υιος Ι.Χ. Αλγε’ Εθηκε * .-[ της Μαρίας ο γιος Ιησούς Χρηστός σταλεί στη ΓΗ για να υποφέρει βασανα – να θυσιαστεί ].-Α2

1536[6]= η μυρι’Αχαι’ οις Αλγε’ Εθηκε *.-[ Αχαιός = ο κάτοικος της ΓΗΣ / οις = πρόβατο = το ποίμνιο του Ιησού Χρηστού οι απλοί άνθρωποι της ΓΗΣ υπέφεραν και βασανιστήκαν για τα πιστεύω τους ].-Α2

1536[6]= ιη μυρι’ αχός αι Αλγε’ Εθηκε *.-[ ιη = ειμι = πηγαίνω –διευθύνομαι / Αχός = πόνος –λυπη –θλίψη / αι = έτσι –εάν / έτσι μυριάδες Αχαιοί οδηγηθήκαν στον πόνο την θλίψη και τα βασανα ].-Α2

1536[6]= ιη μυρι ‘ χάος αι Αλγε’ Εθηκε *.-[ χάος = αταξία / έτσι μυριάδες Αχαιοί οδηγηθήκαν στον πόνο την θλίψη την πνευματική αταξία και τα βασανα ].-Α2

1536[6]=ιη μυρι ‘ χοας αι Αλγε’ Εθηκε *.-[ ιη = ειμι = πηγαίνω –προχωρω –διευθύνομαι – μεταβαίνω / χοας = χοη = σπονδή σε νεκρό / έτσι μυριάδες Αχαιοί οδηγηθήκαν στα βασανα και τον θάνατο ].-Α2

Σχόλιο .-

Πρώτη εμφάνιση της Μαρίας σαν μητέρα του Ιησού Χρηστού.

Πρώτη εμφάνιση του ποιμνίου του Χρηστού [χριστιανοί] που υπέφερε βασανίστηκε και θανατώθηκε από τους αλλόθρησκους βαρβάρους της εποχής της συγκεκριμένης περιοχής

Οι ερμηνείες που μπορούν να δοθούν είναι αρκετές.

1] .- η οργή του Α. δημιούργησε άπειρα προβλήματα στους μυριάδες Αχαιους του Αγαμέμνονα.

2].- τα δεδομένα του Γ.Κ. με το κωδικό όνομα Βρισηίδα ενδιαφέρουν και τους Αχαιους του Αγαμέμνονα και τους Μυρμιδόνες του Α. και αυτό δημιουργεί προβλήματα μεταξύ τους.

3].- ο θεϊκός Γ.Κ. του Δια που δόθηκε στους Γήινους τους έχει δημιουργήσει πολλα προβλήματα.

4].- Ο Α. ενημερώνει τους Γήινους για την πληθώρα των δεδομένων που κρύβει η Σελήνη για αυτούς και που η αξιοποίηση τους θα τους χαροποιήσει.

5].- η αλήθεια της παρουσίας της μητέρας του Ιησού χρηστού Μαρίας και του γιου της και η θυσία τους δημιουργεί ,αφενός προβλήματα σε μυριάδες Γήινους [Αχαιους] , αφετέρου είναι κάλεσμα χαράς για μυριάδες από αυτούς, που ενστερνίστηκαν τις διδασκαλίες του και ακλούθησαν τη ορθή οδό.

6].- όλα τα ανωτέρω αφορούν τους Αχαιους [ και εμάς] και αποτελούν την αλήθεια των πραγμάτων.





ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ = ΥΠΑΙΤΙΟΣ Γ’

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΤΩΜΕΝΟ

Ποιος ήταν ο Ιησούς Χρηστός ;;;

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Η ΑΝΙΚΗΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ - Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ

Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΚΡΥΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΚΡΥΟ-ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ

Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η «ΙΟΛΗ» ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ

ΙΗΣΟΥΣ – ΙΟΥΔΑΣ εις το εξης ΤΑ ΑΘΩΑ ΙΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ... Η ΙΕΡΗ ΛΙΡΑ –Η ΙΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ - Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ - Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

Basil LykiardopoulosΙΛΙΑΔΑ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα