Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΟΡΓΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΙΗΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.

Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ 

Ο πόλεμος των γαλαξιών για την γνώση
Η αληθινή ιστορία του Ιησού Χρηστού

Στίχος Α10 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Στιχος Α10 .- Ο γαρ βασιληι χολωθείς νουσον ανα στρατον ωρσε κακήν ,
[Αυτος Ο Απόλλωνας δηλαδή αγανακτισμένος από τις αποφάσεις του βασιλέα [Αγαμέμνονα] κακιά αρρώστια έριξε στο στρατό του ]

Ερμηνεία του στίχου [Α10] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΟΡΓΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΙΗΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ
Στίχος Α10 .- Ο γαρ βασιληι χολωθείς νουσον ανα στρατον ωρσε κακήν ,
[Αυτος αγανακτισμένος από τις αποφάσεις του βασιλέα κακιά αρρώστια έριξε στο στρατό]
Ο στίχος 10 της Ιλιαδας έχει την ίδια βαρύτητα με τον στιχο α10 της Οδύσσειας. Στην Οδύσσεια ο Όμηρος μας παρέδωσε την επιταγή [αμοθεν = εμαθον = θεον αμ’], δηλαδή, το εργαλείο που λύνει τα χέρια κάθε ερευνητή των Ομηρικών κειμένων και όχι μόνο.
Στον Α10 της Ιλιαδας, ο Όμηρος ,μας κάνει γνωστό πως αυτή αναφέρεται σε δυο πολύ σημαντικές ιστορίες.Αυτή του πολέμου των γαλαξιών για την γνώση και αυτή της ενσάρκωσης του γιου της Λητούς και του Δια ,Απόλλωνα, ως Ιησού Χρηστού στη ΓΗ, με μοναδικό σκοπό την αλλαγή τρόπου ζωής των ανθρώπων για την σωτηρία τους.
Σήμερα, κοιτάζοντας πίσω μας, κατανοούμε πως το πείραμα στον πλανήτη μας είχε μερική επιτυχία. Ναι, όλος ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος είμαστε Χριστιανοί ,αλλα αδυνατούμε να αφανίσουμε την βία, τους πολέμους ,την φτώχεια ,την πείνα και την δυστυχία, από τον πλανήτη μας .Η αλήθεια είναι ,πως όχι μόνο δεν αφανίζουμε όλα τα κακά από τις ζωές μας, αλλα είμαστε εμείς οι ίδιοι που τα δημιουργούμε, με τον τρόπο που έχουμε επιλέξει να ζούμε.
Έτσι η βία κάθε είδους και οι πόλεμοι αποτελούν την καθημερινότητα μας.
Είμαστε πίσω, δηλαδή, στα ίδια αίτια που οδήγησαν στην οργή του Απόλλωνα, με αυτά που συνέβαιναν τότε στη ΓΗ και την προσπάθεια του να μας συνετίσει.
Μόνο που έχουν περάσει από τότε 2000 χρόνια .
Τα παθήματα μαθήματα λέμε.
Συμπέρασμα, δεν μάθαμε τίποτα απολύτως από όσα έγιναν για εμάς από τους δημιουργούς μας. Σήμερα η υποκρισία περισσεύει από τους κυβερνόντες .
Πίσω στον Απόλλωνα όμως και τον στιχο Α10
Ο στίχος έχει διπλή ερμηνεία. Η πρώτη έχει να κάνει με τον Απόλλωνα- Ιησού .
Τα νέα συγκλονιστικά δεδομένα που παραθέτει ο στίχος και έχουν άμεση σχεση με το μαρτύριο του Απόλλωνα –Ιησού στη ΓΗ είναι τα εξής.

1].- Αβίαστη αναφορά στην εποχή που το σχέδιο για αλλαγή συνειδητοτητας των βαρβαρικών λαών έλαβε χώρα .Η εποχή των ΙΧΘΥΩΝ.
2ον.-Τον κυρίαρχο λόγο της επέμβασης των δημιουργών μας .Η ΒΙΑ και ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ των ανθρώπων στη ΓΗ.
3ον.- Αβίαστη αναφορά στο νοητικό όπλο ΙΟΛΗ, των Ελλήνων Αθανάτων, που έκανε χρήση ο Απόλλωνας – Ιησούς, για την αλλαγή συνειδητοτητας του «στρατού» των πρώτων πιστών του.
4ον.- Αβίαστη αναφορά στις θεές ΩΡΕΣ , αναγραμματισμός του [ωρσε= εξαπολύω] ΕΥΝΟΜΙΑ- ΔΙΚΗ –θεά ΕΙΡΗΝΗ .Το ελάχιστο ζητούμενο, δηλαδή ,από τους λαούς της ΓΗΣ για να μπορέσουν να σωθούν.
5ον.-Η αβίαστη χρήση του ορού [ΛΙΣ = λιοντάρι] και για τις τρεις εξωγήινες μεγάλες προσωπικότητες που συμμετέχουν στα δρώμενα [Απόλλων - Αγαμέμνονας –Αχιλλέας]. Επαναφέρει στο μυαλό μας ,την μοναδική χρήση του λιονταριού, στο ταφικό μνημείο του Αλέξανδρου, υποχρεώνοντας μας να κατανοήσουμε επακριβώς την σημασία της έννοιας βασιλέας των ζωών.
6ον.- Η έννοια [νουσον κακήν ]της κακιάς αρρώστιας ,ερμηνεύεται ως εξής. Ο Απόλλωνας –Ιησούς ,καταθέτει στους λαούς της ΓΗΣ ένα νέο θεραπευτικό της κατάστασης τους συμβόλαιο ζωής .Ένα νέο ΣΥΝΤΑΓΜΑ θα λέγαμε σήμερα. Αυτό τονίζει τρία πράγματα ΕΥΝΟΜΙΑ-ΔΙΚΗ-ΕΙΡΗΝΗ . Το θεραπευτικό αυτό πακέτο , αποτελεί «κακιά αρρώστια» στα μυαλά των ανθρώπων της εποχής, που ζούσαν με ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΒΙΑ –ΠΟΛΕΜΟΥΣ – και ΑΔΙΚΙΑ.
7ον.- Αβίαστη αναφορά στο λιθοβολισμό, που υπέστη ο Απόλλωνας –Ιησούς, από τους άπιστους τις τελευταίες ήμερες του μαρτυρίου του και αυτή η πράξη αποτελούσε μέρος του σχεδιασμού της εμφάνισης του στα Γήινα δρώμενα.
Τα συγκλονιστικά δεδομένα ,που αναφέρεται ο στίχος Α10 , σε ότι αφορά την οργή του Απόλλωνα εναντίον του αρχηγού της εκστρατείας κατά του Τριγωνικού γαλαξία Αγαμέμνονα ,έχουν ως εξής .
1ον.- Ο Απόλλωνας είναι οργισμένος για την Υπέρμετρη βία που ο Αγαμέμνονας, βασιλέας του ενάστρου ουρανού, εξασκεί επάνω στον Αχιλλέα από τον πλανήτη ΧΙΟΣ, του νεφελώματος των ΠΛΕΙΑΔΩΝ, για να του κλέψει μυστική βίο-νάνο-τεχνολογία [Βρισηίδα]
Η διπλή ερμηνεία του αναγραμματισμού του [χολωθείς = ΧΙΟΣ θέλω ] είναι α] .- ο Απόλλων είναι οργισμένος επειδή ο Αγαμέμνονας θέλει κάτι από τον άρχοντα της ΧΙΟΥ και β].- είναι οργισμένος επειδή ο Αγαμέμνονας θέλει τον πλανήτη ΧΙΟ, δηλαδή,το νεφέλωμα των Πλειάδων, που όλα δείχνουν πως είναι ανεξάρτητο από τον υπόλοιπο Αργο, στον οποίο ο Ατρειδης είναι βασιλέας.
Σε κάθε περίπτωση η συνέχεια της αποκωδικοποίησης θα μας ξεδιαλύνει την κατάσταση.
2ον.-η επίθεση του Απόλλωνα εναντίον του στρατού του Αγαμέμνονα εκδηλώνεται με το νοητικό, ηλεκτρομαγνητικό όπλο ΙΟΛΗ . Η λειτουργία αυτού του νοητικού όπλου, επιτρέπει στον χρήστη να αντικαταστήσει το λογισμικό των μυαλών θνητών και αθάνατων ανδρων, με νέο, που υπαγορεύει στο «θύμα» νέα προγράμματα αντιμετώπισης της καθημερινότητας του. Όταν αλλάζει τα δεδομένα ενός αιμοδιψούς πολεμιστή, με τα δεδομένα ενός ειρηνόφιλου στρατιώτη ,που πιστεύει στην ευνομία, την δικαιοσύνη και την ειρήνη ,τον καθιστά έρμαιο του αντιπάλου του.
3ον.- Μας γίνεται γνωστό ,από τον αναγραμματισμό των δεδομένων, πως ο ΙΧΩΡ, δηλαδή, η φυσιολογία του γενετικου κωδικα της οντότητας Απόλλων, είναι αυτός που εξαπολύει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα από το μυαλό του, εναντίον των μυαλών ανδρων-ηρώων και τα καθιστά υποχείρια της θέλησης του.
Μην φαντάζεστε λοιπόν, κάποιο υπέρ-όπλο στημένο κάπου σαν κανόνι να εξαπολύει ηλεκτρομαγνητικά κύματα.
Όλα γίνονται ήσυχα και απλά, από ένα μυαλό που κατέχει την δυνατότητα και την βίο-τεχνολογία να το κάνει, προς αλλα μυαλά που αδυνατούν να αμυνθούν εξ αίτιας της φυσιολογίας τους.
Τα γενικά του στίχου.
Ο Απόλλωνας γιος της Λητούς και του Δια εναντίον του βασιλέα του γαλαξία Αργου [ο γαρ = Αργου] Αγαμέμνονα θεού «λιοντάρι» που βιαιοπραγεί [βασιληι = α λις Βίη] εις βάρος του βασιλέα του πλανήτη ΧΙΟΣ του νεφελώματος των Πλειάδων Αχιλλέα, εξαπολύει ολέθρια επίθεση με το νοητικό υπέρ-όπλο ΙΟΛΗ *
* «Στην ελληνική μυθολογία η Ιόλη ήταν κόρη του Ευρύτου, βασιλιά της Οιχαλίας, και της Αντιόπης ή Αντιόχης, κόρης του Πύλα. Η Ιόλη είναι γνωστή ως αντικείμενο του πόθου του μέγιστου των ηρώων, του Ηρακλή, που προκάλεσε έμμεσα τον θάνατό του.
Ο Ηρακλής ερωτεύθηκε την Ιόλη και τη ζήτησε, αλλά ο Εύρυτος προκήρυξε πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας με την Ιόλη ως έπαθλο για όποιον τον νικούσε. Ο Εύρυτος ήταν εγγονός του θεού Απόλλωνα και γι' αυτό ήταν δεινός τοξότης ως χρήστης του θεϊκού του τόξου. Ωστόσο, ο Ηρακλής νίκησε τον Εύρυτο, αλλά ο βασιλιάς δεν ήθελε να του δώσει την Ιόλη. Ο Εύρυτος και οι γιοί του προφασίσθηκαν φόβο μήπως ο ήρωας καταληφθεί και πάλι από μανία και σκοτώσει τα παιδιά του. Αυτό σημαίνει ότι γνώριζαν, και άρα ήταν ευρύτερα γνωστό, πως ο Ηρακλής έκανε τους 12 άθλους του για να εξαγνισθεί από τον φόνο των παιδιών του. Από τα παιδιά του Ευρύτου μόνο ο Ίφιτος πήρε το μέρος του Ηρακλή και υπεστήριζε ότι έπρεπε να του δώσουν την Ιόλη».
Ο Αγαμέμνονας, θεός λιοντάρι, βασιλέας του γαλαξία Αργου, άρχοντας του έναστρου ουρανού, στον εννιάχρονο του πόλεμο εναντίον του Τριγωνικού γαλαξία , προφανώς κουρασμένος και από το αποτέλεσμα του έως εκείνη την χρονική στιγμή, προβαίνει σε μια υβριστική προς τους Έλληνες , Αθάνατους θεούς, πράξη.
Κλέβει τον Γ.Κ. της Χρυσηίδας από τον ιερέα του Απόλλωνα Χρυση, προφανώς για να επιταχύνει την λήξη του πολέμου.
Κλέβει ,δηλαδή, δεδομένα νάνο-τεχνολογίας που κατέχουν μόνο οι Έλληνες αθάνατοι. Ο κάτοχος αυτών των δεδομένων – πληροφοριών, αποκτά πρόσβαση σε νοητικά όπλα ικανά να νικήσουν οποιοδήποτε στρατό ανδρων- ηρώων .
Μιλάμε ,δηλαδή, για νοητικά όπλα που επηρεάζουν τα μυαλά εξωγήινων ανδρων - ηρώων και όχι απλών ανθρώπων σαν εμάς.
Όταν ο Απόλλων στέλνει τον Χρυση και του παίρνει πίσω τα δεδομένα της Χρυσηίδας ,αυτος παίρνει από τον Αχιλλέα δια της βίας την Βρισηίδα.
Ο Απόλλωνας οργίζεται με τον Αγαμέμνονα, όταν μαθαίνει από τον ίδιο, ότι επιτίθεται τον άρχοντα των Πλειάδων, Αχιλλέα από τον πλανήτη ΧΙΟΣ και έτσι αποφασίζει να τιμωρήσει τον στρατό των Αργειων.
Ο θεός- λιοντάρι Απόλλων όταν εξοργίζεται ωθεί, με την βοήθεια του ιχωρ, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα της φυσιολογίας του, εκτοξεύοντας ηλεκτρομαγνητικά «βέλη», που όπως ηδη γνωρίζουμε από τον στιχο Α3, αφαιρούν από τους εχθρούς την ικανότητα να κυβερνούν τα αστρικά τους σκάφη και όπλα. Στην πραγματικότητα, ο ηλεκτρομαγνητικός αυτος παλμός του Απόλλωνα, αχρηστεύει κάθε τι που η λειτουργία του βασίζεται στον ηλεκτρομαγνητισμό, συμπεριλαμβανομένης και της σκέψης .Το ηλεκτρομαγνητικό νοητικό αυτό όπλο ονομάσαμε ΙΟΛΗ.
Σύμφωνα με τον στιχο Α3, το εν λογω ηλεκτρομαγνητικό όπλο, αντικαθιστά τις μνήμες- σκέψη σου- τα νοητικά σου δεδομένα –λογισμικό του μυαλού σου με νέες μνήμες-εντολές , που σου υπαγορεύουν να μην πολεμήσεις – αντισταθείς με κανένα τρόπο και όλα αυτά απορρέουν μέσα από το μυαλό σου ως δικες σου, απόλυτα δικαιολογημένες, σκέψεις .
Αυτό που πραγματικά έγινε, στην προκειμένη περίπτωση, ήταν η αντικατάσταση των εντολών που είχαν μέσα στα μυαλά τους, οι στρατιώτες του Αργου, με άλλες που μιλούσαν για ευνομία –δίκη και ειρήνη [θεές ώρες από το ωρσε]. Με δυο λόγια τους υπαγόρευε να μην πολεμήσουν, πράγμα που έγινε.
Ο όρος [νοον κατελεξεν Αχαιων] δε, μας ενημερώνει, πως η αλλαγή του λογισμικού τους έγινε και στην παραμικρή λεπτομέρεια.
2178[9]= ανα στρατον ωρσε*.- [ ανα = επάνω-άνω-προς τα πάνω / στρατός = το στράτευμα – ο στρατός / ωρσε = ορνυμι = κινώ –εξεγείρω –διεγείρω –κινούμαι- σηκώνομαι-σπεύδω / εναντίον του στρατού κίνησε ].-α365-Α10
2178[9]= νοον κατελεξεν Αχαιων.-[ νοον = το μυαλό / κατελεξεν = καταλέγω = απαριθμώ –εκθέτω κατά σειράν – διηγούμαι –λέγω /Αχαιων = στο στρατό των Αχαιων / στα μυαλά των Αχαιων κατέδειξε πώς να πολεμήσουν ].- δ256-μ
Ανα στρατον ωρσε = 2178[9] = νοον κατελεξεν Αχαιων
Ερμηνεία .-
Κινήθηκε εναντίον του μυαλού των Αχαιων με το νοητικό όπλο ΙΟΛΗ και τους είπε τι ακριβώς πρέπει να κάνουν και με ποια σειρά .
Οι 25 αναγραμματισμοί του στίχου Α10
5276[2]=Ο γαρ βασιληι χολωθείς νουσον ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ Ο = κύκλος /μηδέν/ το σχήμα του κυττάρου [ οίκος της εε] είναι κύκλος το ίδιο και ο ιπτάμενος δίσκος / όμικρον = ο μικρόν = νάνο / το σύμβολο του οξυγόνου / σύμβολο του αίματος / οπη / ασπίδα/ τροχός/ νησι / είσοδος ουράνιου ποταμού / το γράμμα όμικρον με αριθμητική απόδοση [70] / το [70] παρανομαστής του κλάσματος 220/70 = 3,1428 = όπου 220 = οίκον = το κύτταρο είναι ο οίκος της εε / το κυκλικό ταφικό μνημείο της Μυκήνης και της Αμφιπολης σε μικρογραφία / λογω σχήματος επίσης πλανήτης / στο στιχο α382 το [ο] αντιπροσωπευει τον Ελληνικό λαό διαχειριστή των ευρημάτων του κυκλικου ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου με την μαρμάρινη λευκή περίμετρο και το λιοντάρι στην κορυφή του / στο στιχο α387 το [Ο] αντιπροσωπευει τον πλανήτη Ιθάκη 33 –α443 = ο αστροναύτης –το αστρικό όχημα / στο Α10 = ο θεός Απόλλωνας / βασιλέας[1] = εδώ ο βασιλέας Αγαμέμνονας αρχιστράτηγος των δυνάμεων του Αργου στον πόλεμο της Τροίας / χολωθείς = χολοω = εξοργίζομαι –θυμώνω / νουσον = νόσος = αρρώστια / ανα = επάνω –προς τα επάνω / στρατον = το στράτευμα / ωρσε = ορνυμι = κινώ –εξεγείρω –διεγείρω –κινούμαι- σηκώνομαι-σπεύδω/κακήν = ολέθρια –κακή / διότι αυτος δηλαδή ο γιος της Λητούς Απόλλωνας –Ιησούς εξοργισμένος με τον βασιλέα Αγαμέμνονα ολέθρια αρρώστια έστειλε στο στρατό του ].-Α10 –μ
5276[2]=Ο γαρ βασιληι χολωθείς νουσον ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[βασιληι [2] = Ο βασιλέας Απόλλων – Ιησούς / στρατον [2] = σαν στρατός μπορεί να θεωρηθούν και όσοι πίστεψαν και ακλούθησαν τον Ιησού στην περιπέτεια του στη ΓΗ- οι άνθρωποι στους οποίους απεύθυνε το μήνυμα του / ο γιος της Λητούς και του Δια βασιλέας Απόλλων – Ιησούς οργισμένος από την βίαια συμπεριφορά των ανθρώπων της εποχής των Ιχθύων και τον άσχημο τρόπο ζωής τους κακιά πνευματική αρρώστια έστειλε στα μυαλά τους για να τους θεραπευσει].-Α10
5276[2]= Ο γαρ βασιληι χολωθείς συ νοον Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ βασιλέας [2] = ο Απόλλων - Ιησούς/ συ = εσύ / νοον = από το μυαλό σου – από τον τρόπο που σκέπτεσαι είτε γιατί θέλει να σε τιμωρήσει επειδή είσαι στρατιώτης των Αργειων που επιχειρούν εναντίον του Τριγωνικού γαλαξία είτε επειδή είσαι κάτοικος των βαρβαρικών περιοχών που ζεις με υπερβολική βία αγνοώντας το μέτρο σε όλα / διότι ο γιος της Λητούς και του ΔΙΑ βασιλέας Απόλλων –Ιησούς οργισμένος από το τρόπο που σκέπτεσαι είτε σαν στρατιώτης των Αργειων είτε σαν κάτοικος της ανατολικής λεκάνης της Μεσόγειου την εποχή των Ιχθύων στέλνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα στο μυαλό σου [ΙΟΛΗ] για να σε θεραπευσει ].-Α10
5276[2]= ο γαρ αλις Βίη Χολωθείς νουσον Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ αλις = άφθονα –αρκετά /Βίη = η βία –βιαιοπραγία/από την υπέρμετρη βία που επικρατούσε στη ΓΗ την εποχή των Ιχθύων εξοργίστηκε ο Απόλλωνας και κατέβηκε στη Γη ως Ιησούς στέλνοντας αρρώστια του μυαλού για να τους θεραπευσει Να αλλάξει δηλαδή τον τρόπο σκέψεως που ηδη είχαν για την ζωή ].-Α10
5276[2]= ο γαρ αλις Βίη Χολωθείς συ νοον Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ αλις = άφθονα –αρκετά /Βίη = η βία –βιαιοπραγία/από την υπέρμετρη βία που επικρατούσε στη ΓΗ την εποχή των Ιχθύων εξοργίστηκε ο Απόλλωνας και κατέβηκε στέλνοντας αρρώστια του μυαλού για να τους θεραπευσει ].-Α10
5276[2]= Ω βη ΑΡΓΟ Ιχθείς λαό λις νοον συ Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ ω = επιφώνημα θαυμασμού –λύπης / βη = βαίνω = πηγαίνω –προχωρω –ξεκινώ- μεταβαίνω κ.α./ λαό = ο λαός της συγκεκριμένης περιοχής / λις = ο βασιλέας των ζώων το λιοντάρι / ω κατέβηκε στο λαό της ΓΗΣ την εποχή των Ιχθύων από τον γαλαξία Αργο ο εξωγήινος βασιλέας των ζώων Απόλλωνας οργισμένος από την απέραντη βία που κυριαρχούσε στον πλανήτη και στο μυαλό σου τοποθέτησε «αρρώστια» για να σε θεραπευσει.].-Α10
5276[2]= ο γαρ ΙΧΘΕΙΣ ολω βασιλη νοον συ Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ κατά την διάρκεια της εποχής των Ιχθύων ο Βασιλέας Απόλλωνας –Ιησούς κατέβηκε στη ΓΗ προσκομίζοντας στα μυαλά των ανθρώπων μια νέα «αρρώστια» για να τους θεραπευσει Ένα νέο συμβόλαιο ζωής για τα βαρβαρικά έθνη της ΓΗΣ ].-Α10
5276[2]= ο γαρ ΙΟΛΗ βάλω σ’ Ιχθείς νοον συ Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ΙΟΛΗ = το νοητικό όπλο του Απόλλωνα / βάλω = βάλλω = ρίπτω –ρίχνω –πετώ –εξακοντίζω-χτυπώ ως ενέργεια πολεμική -βάζω-θέτω-φορώ –εκβάλλω κ.α. /ιχθείς = η εποχή των Ιχθύων η εποχή της εμφάνισης του Ιησού στη ΓΗ/ διότι ο Απόλλωνας –Ιησούς με την ΙΟΛΗ την εποχή των Ιχθύων εξακόντισε ηλεκτρομαγνητικά κύματα επηρεασμού του μυαλού των ανθρώπων για να τους θεραπευσει από την βία και την χωρίς μέτρο ζωή που απολάμβαναν ].-Α10
5276[2]= ΑΡΓΟ Ιησούς ΙΧΘΕΙΣ βάλω νοον Λ Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ αργό =ο γαλαξίας Αργος / Ιησούς = η ενσάρκωση του Απόλλωνα στη ΓΗ ως Ιησούς Χρηστός / Ιχθείς = η εποχή των Ιχθύων / βάλω = βάλλω =ρίπτω –ρίχνω πετώ –αφήνω κάτι να πέσει – εξακοντίζω –βάζω –θέτω –φορώ –εκβάλλω – κινώ / νοον = το μυαλό του άνθρωπου / Λ = τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα με τα όποια το όπλο ΙΟΛΗ καταδυναστεύει τα μυαλά θνητών και αθανάτων / η ενσάρκωση του Απόλλωνα στη ΓΗ Ιησούς κατέβηκε στη ΓΗ την εποχή των Ιχθύων από το γαλαξία Αργο οργισμένος από την άφθονη βία που επικρατούσε την συγκεκριμένη εποχή για να τοποθετήσει στα μυαλά των ανθρώπων της εποχής με το νοητικό όπλο ΙΟΛΗ ένα νέο συμβόλαιο ζωής- μια νέα «αρρώστια» του νου].-Α10
5276[2]= ΑΡΓΟΣ ΙΟΛΗ βάλω ΙΧΘΕΙΣ συ νοον Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ ΙΟΛΗ = το ηλεκτρομαγνητικό όπλο αλλαγής συνειδήσεων θνητών και αθανάτων ανδρων /ιχθείς = την εποχή των Ιχθύων / ο Απόλλων την εποχή των Ιχθύων κατεβαίνει από τον γαλαξία Αργο σαν Ιησούς χρηστός με το ηλεκτρομαγνητικό του όπλο ΙΟΛΗ ανα χείρας για να αλλάξει την συνείδηση σου κάτοικε της ΓΗΣ που ζεις σε ένα περιβάλλον υπέρμετρης βίας Σου προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο ζωής ].-Α10
5276[2]= Λίθος ον ΑΡΓΟ Ιησουν χέω β’αλις Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ λίθος = πετρά / ον = το ον με το όνομα Ιησούς / χέω = ρίπτω –χύνω –σκορπίζω κ.α./ αλις = αφθονία /βη = βαίνω = πηγαίνω / πηγαίνω και πετροβολώ Υπερβολικά την οντότητα Ιησούς που κατέβηκε από τον γαλαξία ΑΡΓΟ για να μου προσφέρει μια νέα ποιότητα ζωής αλλάζοντας τον τρόπο που σκεπτόμουν ].- Α10
5276[2]=Αργο Βασιληι χολωθείς νουσον ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ αργό = ο γαλαξίας Αργος / διότι ο Απόλλωνας –Ιησούς με τον βασιλέα του Αργου Αγαμέμνονα εξοργισμένος ολέθρια αρρώστια έστειλε στο στρατό του ].-Α10
5276[2]=Ο γαρ βασιληι χολωθείς νοος νυ ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ νοος = μυαλό / ο Απόλλωνας –Ιησούς εξοργισμένος τωρα με τον βασιληα Αγαμέμνονα αρρώστια του μυαλού ολέθρια έστειλε στο στρατό του ].-Α10
5276[2]= Ο γαρ βασιληι χολωθείς νουσον ανα στρατον ώρες κακ ην *.- [ Ώρες = Στην Αθήνα αναφέρονταν ως Θαλλώ, Αυξώ και Καρπώ. Στον Ησίοδο αναφέρονται ως Ευνομία, Δίκη, και θεά Ειρήνη Έργο τους ήταν να παρακολουθούν τα έργα των ανθρώπων. /κακ = κατά = εναντίον / ην = ίνα / στο στρατό του Βασιληα έστειλε την Ευνομία την δίκη και την θεά ειρήνη, ο γιος της Λητούς, Απόλλωνας –Ιησούς, καθιστώντας τον ανίκανο να πολεμήσει ].-α365-Α10
5276[2]= Αργο Βασιληι χολωθείς νουσον ανα τ’αστρον ώρες κακήν *.- [ αστρον = Ήλιος = φως = Α.Ε. = γνώση = αστρο λαμπρό τους οδηγεί = αστρικό σύστημα = Αργος γαλαξίας / ο γαλαξιακός στρατός χρειάζεται πληροφόρηση για να είναι νικηφόρος = γνώση οδηγεί τον γαλαξιακό στρατό στη νίκη / στα μυαλά των στρατιωτών του γαλαξιακού στρατού έστειλε κωδικοποιημένη εντολή να τηρηθεί η ευνομία να δικαστούν για τυχόν παρανομίες τους και για ειρήνη όπως καταλαβαίνετε ότι χειρότερο για ένα στρατό που κάνει πλιάτσικο Επιπλεον μας ενημερώνει για την δυνατότητα των Ελλήνων αθανάτων να επιβάλλουν την θέληση τους στα μυαλά ανδρων –ηρώων εξ αποστάσεως Αυτος είναι έλεγχος του νου ].-Α10
5276[2]=Ο γαρ βασιληι χολωθείς νοος νυ ανα στ’αρτον ωρσε κακήν *.- [στη = ιστημι = τοποθετώ / άρτο = ψωμί = τροφή = πληροφορία / διπλή ερμηνεία ο στρατός χρειάζεται ψωμί για να τραφεί β].- στα μυαλά του στρατεύματος του Βασιληα έστειλε κωδικοποιημένη εντολή να σταματήσουν να πολεμούν ].-Α10
5276[2]=Ο γαρ βασιληι χολωθείς νουσον ανα αρσον τ τ ώρες κακ ην *.- [ αρσον = αραρισκω = συνδέω – συνάπτω –προσαρμόζω –συνδέω παρασκευάζω κάτι – εφοδιάζω –είμαι εφοδιασμένος / τα δυο ταυ αντιπροσωπεύουν τον αριθμό 33 [ τ= 300 = 3+0+0 = 3] δηλαδή την εε /κακ = κατά = εναντίον / ην = ίνα / προσαρμόζω τα μυαλά των ανδρων του στρατού [μέσω της [εε] στο να δεχτούν και να προσαρμόσουν τις πράξεις τους με τις έννοιες Ευνομία – Δίκη – θεά Ειρήνη Τους ωθώ δηλαδή να κάνουν αυτοκριτική και να σταματήσουν να πολεμούν ζητώντας ειρήνη Ότι χειρότερο δηλαδή για τον Αγαμέμνονα / ο Απόλλωνας θυμωμένος με τον βασιλέα Αγαμέμνονα προσάρμοσε στα μυαλά των στρατιωτών του ειδική οδηγία να σταματήσουν να πολεμούν σκεπτόμενοι την ευνομία την δικαιοσύνη και την ειρήνη ].-Α10
5276[2]=ΑΡΓΟ βασιληι ΧΙΟΣ θέλω νουσον Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ Χίος = γνωρίζουμε ηδη από τον στιχο Α1Πως αντιπροσωπευει πλανήτη του νεφελώματος των πλειάδων και αποτελεί τόπο καταγωγής του Αχιλλέα / αυτος εξοργίστηκε διότι ο βασιλέας του Αργου απαιτούσε από τον άρχοντα του πλανήτη ΧΙΟΣ κάτι Η Ιλιαδα μας λέει πως ο Αγαμέμνονας απαίτησε από τον Αχιλλέα την Βρισηίδα και για αυτό αρρώστια έστειλε στο στρατό Μια δεύτερη σκέψη είναι πως επιθυμούσε να γίνει βασιλέας και των Πλειάδων Θα δείξει στην συνέχεια τι ισχύει ].-Α10
5276[2]=ΑΡΓΟ βασιληι ΧΙΟΣ θ’ελω νουσον Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ ελω = ελαω = εκδιώκω –αποδιώκω –κινώ –φέρω –σύρω –επιφέρω –κάμνω –διαπερνώ / τον πλανήτη ΧΙΟ εκδιώκω η τον άρχοντα του πλανήτη ΧΙΟΣ εκδιώκω / οργιστείς από τον βασιλέα του γαλαξία ΑΡΓΟΥ που ήταν εναντίον του άρχοντα του πλανήτη ΧΙΟΣ αρρώστια του μυαλού έστειλε στον στρατό του καταστρέφοντας τον ].-Α10
5276[2]=ΑΡΓΟ βασιληι Χολ’ ωθείς νουσον Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ χόλος = οργή / ωθώ = ωθεω = σπρώχνω/ την οργή μου ωθώ εναντίον του στρατού του βασιλέα Ατρειδη από τον γαλαξία Αργο καταστρέφοντας τον ].-Α10
5276[2]=ΑΡΓΟ βασιληι Χ’ολ’ ωθείς νουσον Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ χ’ = και / όλη = όλη /και όλη την οργή ωθώ εναντίον του βασιλέα του Αργου με κακή αρρώστια του νου καταστρέφοντας τον ].-Α10
5276[2]=ΑΡΓΟ βασιληι θεός ιχω Λ νουσον Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ ιχω = Ιχωρ = το «αίμα» των θεών / Λ = τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / ο θεός με δύναμη του ιχωρ και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα ωθεί την οργή του εναντίον του στρατού του βασιλέα του γαλαξία Αργου καταστρέφοντας τον ].-Α10
5276[2]= ΑΡΓΟ βασιληι Χοές θλω ι’[α] νουσον Ανα στρατον ωρσε κακήν *.- [ χοη = σπονδή σε νεκρό / θλω = θλαω = σπάω/ ια = ιος = βέλος/ σπάω το αμυντικό τοίχος με τα ηλεκτρομαγνητικά βέλη μου αφαιρώντας ζωές από πολλούς μαχητές του βασιλέα ].-Α10
5276[2]=ΑΡΓΟ βασιληι Χέω θ’ιος Λ νουσον Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ Λ = ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / ρίχνω ηλεκτρομαγνητικά βέλη εναντίον των μαχητών του βασιλέα – υψώνω ηλεκτρομαγνητικά τείχη εναντίον των μαχητών του βασιλέα του γαλαξία ΑΡΓΟΥ καταστρέφοντας τους ].- Α10
5276[2]=ΑΡΓΟ βασιληι έχω Θ’ιος Λ νουσον Ανα στρατον ωρσε κακήν *.-[ έχω = έχω – διαθέτω – κρατώ –κατέχω την τεχνολογία –εμποδίζω -/ κατέχω την τεχνολογία των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων λάμδα και με αυτήν επιτίθεμαι στους μαχητές του βασιλέα του γαλαξία Αργου όταν οργίζομαι καταστρέφοντας τους ].-Α10-μ
Διπλή ερμηνεία 1].- Ο κατακτητικός στρατός του Αγαμέμνονα, πλιατσικολογεί στους πλανήτες του Τριγωνικού γαλαξία .Οι αντίπαλοι του αμύνονται τα πάτρια εδάφη .
Ποια ήταν η ολέθρια αρρώστια που έστειλε ο Απόλλωνας στο στρατό του Αγαμέμνονα ;;;
Μας το αποκαλύπτει ο αναγραμματισμός του Ωρσε = Ώρες .
Στην Αθήνα αναφέρονταν ως Θαλλώ, Αυξώ και Καρπώ.
Στον Ησίοδο αναφέρονται ως Ευνομία, Δίκη, και θεά Ειρήνη.
Ο Απόλλωνας στέλνοντας εντολή στα μυαλά των στρατιωτών του Αγαμέμνονα, για ευνομία –Δίκη και ειρήνη ,τους καθιστά ανίκανους να πολεμήσουν. Αφαιρει μέσα από το μυαλό τους το πνεύμα του πολεμιστή –κατακτητή – πλιατσικολόγου, τους κάνει ευάλωτους στην ευνομία και την ειρήνη. Εύκολα θύματα, δηλαδή, για τους αντίπαλους τους που αμύνονται εναντίον ενός κατακτητή.
Χρησιμοποιεί για αυτό τον σκοπό το νοητικό όπλο ΙΟΛΗ, το συναντήσαμε στο στιχο Α3 της Ιλιαδας.
2].- Ο βασιλέας, Απόλλων – Ιησούς, γιος της Λητούς και του ΔΙΑ, οργισμένος από την υπέρμετρη βία που κυριαρχούσε στον πλανήτη ΓΗ την εποχή των Ιχθύων *και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων ,κατέρχεται από τον γαλαξία Αργο, μεταφέροντας στους λαούς του κόσμου ένα νέο συμβόλαιο ζωής .Το επιβάλλει στα μυαλά των ανθρώπων της εποχής με επιτυχία. Απόδειξη η επικράτηση του Χριστιανισμού σε ολόκληρο τον τότε γνωστό κόσμο. Ο δυτικός πολιτισμός κτίστηκε με βάση τις αρχές του νέου αυτού συμβολαίου ζωής.
*η εποχή των Ιχθύων κρατά 2160 χρόνια. Άρχισε πριν 2160 χρόνια και τέλειωσε το 2000 μ.χ. Έτσι ,έχουμε τον Απόλλωνα –Ιησού ,να εμφανίζεται στη ΓΗ το 160 της εποχής των Ιχθύων. Σύμφωνα πάντα με την έγκυρη θεωρία της Μετάπτωσης των Ισημεριών, που πρέπει να μετράμε τον χρόνο που κυλά στον πλανήτη μας, αν πιστέψουμε τον Όμηρο και τους δημιουργούς μας.


ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ = ΥΠΑΙΤΙΟΣ Γ’

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΤΩΜΕΝΟ

Ποιος ήταν ο Ιησούς Χρηστός ;;;

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Η ΑΝΙΚΗΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ - Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ

Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΚΡΥΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΚΡΥΟ-ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ

Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η «ΙΟΛΗ» ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ

ΙΗΣΟΥΣ – ΙΟΥΔΑΣ εις το εξης ΤΑ ΑΘΩΑ ΙΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ... Η ΙΕΡΗ ΛΙΡΑ –Η ΙΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ - Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ - Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα