Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Τα απλά μυστικά επιτυχίας των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη



Δισεκατομμυριούχοι δεν υπάρχουν πολλοί στον κόσμο, όμως, τα μυστικά της επιτυχίας τους είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζετε.
Ακολούθησαν το πάθος τους: η πλειοψηφία των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη δεν ξεκίνησαν με την πρόθεση να γίνουν δισεκατομμυριούχοι. Απλά, βρήκαν κάτι με το οποίο ήταν τόσο παθιασμένοι, ώστε του αφιέρωσαν όλη τους τη ζωή. Επίσης, η χρονική στιγμή ήταν τέλεια και, έτσι, το πάθος τους μεταμορφώθηκε σε μια μηχανή που βγάζει χρήματα. Όμως, η αφετηρία τους ήταν το πάθος τους και όχι το κέρδος.
Είχαν τεράστια επιμονή: η επιμονή έπαιξε μεγάλο ρόλο στη επιτυχία των δισεκατομμυριούχων. Οι περισσότεροι απέτυχαν πολλές φορές, αλλά κάθε φορά έβρισκαν τη δύναμη να σηκωθούν και να ξαναπροσπαθήσουν. Πάλεψαν, ρίσκαραν, περιπλανήθηκαν έξω από την ασφάλεια που προσφέρει μια νορμάλ ζωή και στο τέλος τα κατάφεραν.
Δεν κυνηγούσαν το χρήμα: όλοι ανεξαιρέτως οι δισεκατομμυριούχοι δεν ξεκίνησαν κυνηγώντας τα χρήματα, αλλά ο στόχος τους ήταν να αλλάξουν τον κόσμο. Είτε βρίσκοντας μια πρωτοποριακή λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα, είτε εφευρίσκοντας μια νέα τεχνολογία που είχε ανάγκη ο κόσμος ή δημιουργώντας κάτι εντελώς νέο. Αυτό ήταν το αρχικό τους κίνητρο.
Πρόσεχαν πάντα την υγεία τους: οι περισσότεροι κάνουν το λάθος να πιστεύουν ότι οι δισεκατομμυριούχοι δούλευαν σκληρά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι μπορεί να δούλευαν σκληρά, αλλά πάντα έβαζαν την υγεία τους πάνω από όλα. Ξεκουράζονταν καλά, έτρωγαν υγιεινά, έκαναν διαλείμματα και φρόντιζαν πάντα να είναι σε φόρμα, ώστε να μπορούν να αποδίδουν καλύτερα. Αλλιώς, δεν μπορούσαν να ηγηθούν και να πάρουν σωστές αποφάσεις.

Σκέφτονταν μακροπρόθεσμα: πολλοί λίγοι δισεκατομμυριούχοι σκέφτονταν το άμεσο μέλλον. Οι περισσότεροι σκέφτονταν πώς η επιχείρησή τους θα επιβιώσει στο μακρινό μέλλον, ακόμα και μετά την αποχώρησή τους. Σκέφτονταν τις επόμενες γενιές, πώς θα προσαρμοστούν στις εξελίξεις και θα υιοθετήσουν τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται.
Έδιναν μεγάλη σημασία στην εκτέλεση: μια ιδέα είναι η αρχή των πάντων, αλλά δεν αρκεί. Πρέπει να έχεις την ικανότητα να πραγματοποιήσεις αυτή την ιδέα στην εντέλεια, για να επιτύχεις.
Αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες τους: όλοι οι δισεκατομμυριούχοι δηλώνουν ότι η επιτυχία τους, σε ένα μεγάλο ποσοστό, οφείλεται στις ομάδες των ανθρώπων τους. Η επιτυχία τους βασίστηκε σε μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι πίστεψαν στο όραμά τους και τους ακολούθησαν πιστά. Άρα, ήταν ηγέτες, ήξεραν να εμπνέουν τους ανθρώπους γύρω τους και, άρα, να είχαν υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη.
Ήταν ανοιχτόμυαλοι και είχαν κάποιο μέντορα: όλοι οι δισεκατομμυριούχοι είχαν εξαιρετικούς μέντορες. Κανείς δεν τα ξέρει όλα και το να έχεις κάποιον να σε καθοδηγεί, αλλά και να σε προκαλεί να εξελιχθείς, είναι πολύ σημαντικό.
Φωτό από: LotoLev.ru

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα