Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ - ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ





Θα σου πω περιληπτικά τι συμβαίνει..Φαντάσου ότι δεν είσαι ο άνθρωπος που είσαι τώρα με σώμα και αισθήσεις, αρνητικές και θετικές χαρά-λύπη, ζωή-θάνατος, όπου είτε το θετικό είτε το αρνητικό στην ζωή σου ανήκουν αποκλειστικά στην Ύλη, φωτιά, αέρας, γη, νερό. Και ότι όλα μα όλα ανήκουν στο ίδιο νόμισμα, απλά διαφέρει η δόνηση, δηλαδή η θέληση για να επιφέρουμε την δικαιοσύνη στην ζωή μας μέσα από την Αρμονία είτε να πάρουμε την εξουσία μέσα από την πονηριά και την κακία.

Η μεν Δικαιοσύνη (Αρμονία) (Νους και ψυχή - Φρόνηση, Αρετή, Σοφία, Ανδρεία) ανήκει στις ανώτερες δονήσεις της Αλήθειας της ζωής. Η δε πονηριά και κακία ανήκει στην άλογη φύση της Ύλης, στις κατώτερες δονήσεις, δηλαδή το αισθητό σώμα της σάρκας το οποίο δημιουργήθηκε από τα τέσσερα στοιχεία της Ύλης.

Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως είναι όμοιος με τον Πατέρα Όλων, Ζωή και Φως, αλλά και ο Άνθρωπος κατέχει επίσης όλες τις ιδιότητες και μορφές των κατώτερων δημιουργημάτων, και δόθηκε η εξουσία όλων των δημιουργημάτων στον Άνθρωπο δεύτερο θεό από τον Πατέρα του Φως και Ζωή..

Ο δε Πατέρας όλων Φως και Ζωή έξω από τον κόσμο του Φωτός δημιούργησε τον δεύτερο Νου δημιουργό του πυρός και πνεύματος που με την σειρά του εισέκλεισε μέσα του το δοχείο της Ύλης-σκότος που "εμφανίστηκε". 

Του έδωσε κίνηση και ζωή με τα σχήματα και τις μορφές που μπορεί να πάρει η Ύλη. Και δημιούργησε το σύμπαν των επτά ουρανών. Και η διοίκηση ονομάζεται Ειμαρμένη.

Ο Άνθρωπος εξουσιάζει τα πάντα, και θέλησε να ζήσει και κατανοήσει την κτιστή δημιουργία της Ύλης του αδερφού του, του δεύτερου Νου δημιουργού.

Εισερχόμενος ο Άνθρωπος στον Όγδοο Ουρανό αλλάζει ιδιότητα και από Φως γίνεται Νους σαν τον αδερφό του.

Και τα δημιουργήματα του αδερφού του οι Επτά Ουρανοί, οι Επτά Διοικητές εκστασιασμένοι από την θεϊκή του ομορφιά και δέος, του μετέδωσαν όλες τις γνώσεις λειτουργίας του κτιστού κόσμου.

Και ο Άνθρωπος διέρρηξε το ενεργειακό τείχος του καθαρού άϋλου πυρός, και εισήλθε μέσα στην φύση του πιο κατωφερή ουρανού της Ύλης. Τον υλικό κόσμο.

Η φύση (πνεύμα της φύσης) τον ερωτεύτηκε. Και ο Άνθρωπος ερωτεύτηκε την μορφή του στα ενεργειακά ύδατα, δηλαδή ερωτεύτηκε το ενεργειακό αρσενικοθήλυκο σώμα της φύσης δίχως φύλο.

Ενώθηκαν μαζί με την φύση και η φύση από την ένωση αυτή απέκτησε όλες τις ιδιότητες των Επτά Ουρανών που κατείχε ο Άνθρωπος.

Και η φύση δημιούργησε Επτά δικά της ανθρώπινα αισθητά σώματα, με σύνθεση ανάλογη των Επτά Ουρανών του κτιστού κόσμου.

Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός δημιούργησε τον δικό του Άνθρωπο τον άνθρωπο Νου και ψυχή.

Και από τότε ο Άνθρωπος, Νους και ψυχή, όταν ενώνεται με την φύση του κάθε Ουρανού ενσαρκώνεται το ανθρώπινο αισθητό σώμα αυτής της φύσης.

Ο Νους και Ψυχή δίνει την ζωή στον αέρα και την φωτιά, και γίνεται πνεύμα.

Και το πνεύμα συγκροτεί και δίνει την διανοητική κίνηση στην γη και τα νερά, και γεννιέται το σύνθετο αισθητό σώμα της σάρκας από τα Τέσσερα ανόμοια στοιχεία της Ύλης, γη, νερό, αέρα, φωτιά...ο κόσμος των αντιθέτων της πιο κατωφερής φύσης μέσα από την αντίθεση και διαμάχη σε όλα, όπου κάθετι έχει το αντίθετο του.

Στην αρχή όλα μα όλα ήταν συμβατά με τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός, και βρισκόταν σε πλήρη Αρμονία, τα αισθητά σώματα ήταν ΟΛΑ αρσενικοθήλυκα δίχως φύλο.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός όμως, διέσπασε τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ που ένωνε τα αισθητά (αρσενικοθήλυκα) δίχως φύλο σώματα και βρισκόταν σε πλήρη επαφή με το Νου της ψυχής. (Αρμονία).

Διασπάστηκαν τα πάντα σε αρσενικό και θηλυκό, σε δύο αντίθετα οπότε χάθηκε η Δόνηση της Αρμονίας της ψυχής.

Και από τότε έπεσε σε Λήθη ο ενσαρκωμένος άνθρωπος.
Και παγιδεύτηκε στην Άγνοια της Ύλης του πιο κατωφερή κόσμου
Και έγινε Δούλος του δεύτερου Νου δημιουργού.

Ενώ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! Αρκεί να το θυμηθεί.

Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές.


morfeas sky



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα