Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ… SURVIVOR ΚΑΙ ΤΟΝ.. ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (2 βίντεο)

Είναι πραγματικά ανεπανάληπτο αυτό που συμβαίνει στην σύγχρονη ελληνική ιστορία :
Με τιμές… εθνικού ήρωα, καθώς βραβεύτηκε κιόλας από τον δήμαρχο της Σκιάθου, επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο μεγάλος νικητής του «Survivor», Γιώργος Αγγελόπουλος.
Από την άφιξη του Ντάνου (όπως έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ) , κιόλας, στο λιμάνι, οι κάτοικοι του νησιού τον αποθέωσαν, καθώς τον περίμεναν με τιμές και πανηγυρισμούς πρωταθλητή, όπως μετέδωσε το peoplegreece.com.
Ο ίδιος, ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος, κρατούσε στην αγκαλιά του το έπαθλο και δεν σταμάτησε να συνομιλεί με όλους. Ανάμεσα στους δεκάδες Σκιαθίτες που βρέθηκαν εκεί, ήταν και η μητέρα του Ντάνου, η οποία περίμενε με ανυπομονησία τον γιο της.

Μάλιστα, διοργανώθηκε μια μεγάλη γιορτή στο Ανοιχτό Θέατρο της Σκιάθου. Τα πρώτα βίντεο από την επιστροφή του στο νησί αναρτήθηκαν στα social media από ανθρώπους που βρίσκονταν που βρίσκονταν στο λιμάνι.
Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι, μετά την περίφημη αφίσα από την «Επιτροπή Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Σκιάθου», όπου η… φάτσα του Ντάνου δεσπόζει κάτω από το σκίτσο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ήρθε και νέο χτύπημα.
Ζήτω μας και…Αλλοίμονο μας!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα