Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Πως θα καταλάβω ότι μ’ έχουν ματιάσει;

Πως θα καταλάβω ότι μ’ έχουν ματιάσει;

Εχω πονοκέφαλο, νιώθω να μου κόβεται η ανάσα, δεν μπορώ να πάρω βαθιά αναπνοή, χασμουριέμαι ακατάσχετα χωρίς να νυστάζω και γενικά «πνίγομαι». Αυτά είναι πάνω-κάτω τα συμπτώματα της συνηθισμένης - απλής, θα μπορούσαμε να πούμε - βασκανίας.

Υπάρχουν και χειρότερα: να πέσω να τσακιστώ χωρίς αιτία, να μου πηγαίνουν όλα από το κακό στο χειρότερο, να με πιάσει υψηλός πυρετός, που να μην μπορεί να τον αποδώσει ο γιατρός σε κάποια ίωση και που να μην ανταποκρίνεται ούτε σε αντιπυρετικά ούτε σε αντιβιοτικά, να καταστραφεί κάτι που αγαπούσα και θαύμαζα (και το θαύμαζαν και άλλοι) και ούτω καθ’ εξής μέχρι το χειρότερο.
Το φαινόμενο της βασκανίας οφείλεται σε ανεπαίσθητη δυναμική εκπομπή από το σώμα ορισμένων ψυχοραδιενεργών ατόμων, που συνειδητά ή υποσυνείδητα έχουν την ικανότητα του μέντιουμ.

 Η εκπομπή αυτή μπορεί να εξασκήσει δυσάρεστη επίδραση είτε σε έμψυχα είτε άψυχα, ιδιαιτέρως μάλιστα αν προσηλώνεται σε αυτά μια κάποια συγκινησιακή φόρτιση. Η επίδραση ποικίλλει από απλή διαταραχή της ψυχικής ισορροπίας του ατόμου μέχρι αδιαθεσίας και θανάτου. Η δυναμική αυτή εκπομπή ταυτίζεται με τα ψυχοδυναμικά κύματα που ανακάλυψε στο μέντιουμ ο Καζαμάλι, καθηγητής Νευρολογίας, και συνδέεται με τις λαϊκές παρατηρήσεις περί της δυνάμεως της ευχής, της κατάρας, των λεγόμενων «θεραπευτών» κ.τλ.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα