Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Περί Εγκράτειας ...


Μετά την μεγάλη απήχηση που είχαν οι αναρτήσεις με τίτλο: "Αν | Υψώσεις" και "Είστε έτοιμοι;", αλλά και καθώς παρακολουθώ την ραγδαία εξέλιξη των σχετικών γεγονότων που αυτές (οι δύο αναρτήσεις) περιγράφουν, τόσο στη ζωή μου όσο και στις ζωές των ανθρώπων γύρω μου, αποφάσισα να επεκταθώ λίγο περισσότερο και να απαντήσω σε ερωτήματα που έχουν ήδη προκύψει.


Η Αποστολή του καθένα μας, δεν θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή σε κάποιο αόριστο μέλλον, ξεκίνησε και συμβαίνει ήδη σ`εμένα και σε αρκετούς ανθρώπους που γνωρίζω.

Είναι σημαντικό όμως να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας κάποιους κανόνες που υπάρχουν, έτσι ώστε να μην κάνουμε λάθη σε αυτή την τόσο κρίσιμη για την Ψυχική μας εξέλιξη χρονική στιγμή.

Η Αποστολή που μου ανατέθηκε, αφορά σε μια δραστηριότητα / δράση η οποία είναι συμβατή με το Αγγελικό Ρέικι που ήδηπροσφέρω, όμως ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλότερα. 

Σε πρώτη ανάγνωση, για να καταφέρω ν`ανταπεξέλθω σε αυτή την πρόκληση, καλούμαι να σταματήσω σχεδόν οτιδήποτε άλλο κάνω, συμπεριλαμβανομένης της συγγραφής στο παρόν blog, και να αφοσιωθώ σε αυτό που μου ζητείται. 

Γνωρίζω όμως πολύ καλά πως για όσο ακόμη βρισκόμαστε σε 3-4διάστατη αντίληψη, το μυαλό μας χρειάζεται κάποιο χρόνο για ν`αφομοιώσει τις πληροφορίες στις οποίες εκτίθεται, κάτι που σημαίνει ότι πριν βγάλω οποιοδήποτε συμπέρασμα, θα πρέπει να περιμένω υπομονετικά μέχρι να βεβαιωθώ ότι έχω καταλάβει σωστά. 

Επίσης, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχω λάβει μόνο το πρώτο σκέλος/τμήμα της Αποστολής και όταν καταφέρω να το αφομοιώσω, τότε να δεχθώ και το επόμενο ή τα επόμενα.

Παραθέτω τον εαυτό μου ως παράδειγμα για να σταθώ στο πολύ σοβαρό θέμα της υπομονής, της ψυχραιμίας και της ορθής παρατήρησης, στοιχεία που νιώθω πως είναι απολύτως απαραίτητα, καθώς η αποκάλυψη της Αποστολής δεν έρχεται μόνη της. 

Αντίθετα, συνοδεύεται από μια παράλληλη ανάδυση αρχέγονης μνήμης με εικόνες του εαυτού μας που ούτε να διανοηθούμε δεν μπορούμε.

 Οι μνήμες αυτές, επιστρέφουν Δύναμη/Ικανότητες και Γνώση/Σοφία από προηγούμενες ενσαρκώσεις με σκοπό να μας βοηθήσουν ν`ανταπεξέλθουμε τώρα και να σταθούμε πάνοπλοι απέναντι στην πρόκληση, η οποία, ενώ αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που σου ζητείται δεν είναι καθόλου απλό, την ίδια στιγμή αναγνωρίζεις ότι σε αφορά 100%, σα να περίμενες αιώνες να την συναντήσεις για να σε οδηγήσει σε μια κορυφή προσωπικών αναζητήσεων που πάντα ήθελες να βρεθείς. 

Αυτά όλα μαζί, είναι πολύ φυσικό να σοκάρουν και εγείρουν πολλά ερωτήματα με αποτέλεσμα μια υπερφόρτωση του μυαλού αλλά και του νευρικού συστήματος. Για άλλη μια φορά, υπομονή και όχι βιασύνες κανενός είδους, στην ώρα τους όλα θα είναι ξεκάθαρα και κατανοητά.

 Απ`ό,τι μας ειπώθηκε και έχει ήδη γίνει αισθητό, οι ενέργειες θα κορυφωθούν στην Έκλειψη Ηλίου της 21ης Αυγούστου, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας και γι`αυτό δεν έχει νόημα καμία απογοήτευση στην περίπτωση που δεν έχει ήδη εμφανιστεί κάποιο μήνυμα ή κάποια εικόνα. 

Κράτα την Εμπιστοσύνη στο Ψυχικό σου πρόγραμμα, ό,τι κι αν συμβαίνει, όπως κι αν αυτό εμφανίζεται.

   
Μια άλλη υπόσχεση που μας είχε δοθεί, αφορά στο ομαδικό έργο που πρόκειται σιγά σιγά να ξεκινήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Για αρκετούς/ές, το κάλεσμα έχει ήδη γίνει αντιληπτό και η πρόκληση είναι αποδεκτή. Ο δρόμος στρώνεται και αργά αλλά σταθερά μορφοποιείται. Για άλλους/ες, μόλις που γίνεται αντιληπτό ένα κάλεσμα και στρέφονται για να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται.

Είναι καλό να θυμόμαστε ότι ο Νόμος της Έλξης, στην πλειοψηφία των ανθρώπων, εκφράζεται/εκδηλώνεται μέσα από το 2ο Κέντρο/Chakra της Δημιουργικότητας και της Σεξουαλικότητας. Αυτό σημαίνει ότι η έλξη γίνεται σαφώς αντιληπτή αλλά δημιουργείται πολύ γρήγορα παρερμηνεία καθώς πιστεύουν ότι πρόκειται για κλήση ζευγαρώματος. Ανάλογα την συνθήκη στην οποία βρίσκονται, θα αντιδράσουν και είναι πολύ πιθανό να μπλοκάρουν την ενέργεια που βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και επέκτασης, τοποθετώντας επάνω της το βαρύ φορτίο των επιθυμιών τους, ανεκπλήρωτων και εκπληρωμένων.

Αν το 5ο Κέντρο/Chakra όπου καταγράφεται και συνειδητοποιείται ο σκοπός της Ψυχής, έχει συνδεθεί με το 2ο, τότε η ροή των ιδεών που εξασφαλίζει και διοχετεύει ο Νόμος της Έλξης είναι ομαλή και όλα έχουν καλώς.

Ο φόβος, σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από πού πηγάζει και αν είναι δικαιολογημένος ή όχι, αποτελεί φραγμό για τις ενέργειες που τώρα αναβλύζουν από παντού, καθώς οι Ουρανοί είναι ορθάνοιχτοι και μοιράζουν τα δώρα τους απλόχερα, ενώ το πέπλο της ψευδαίσθησης φθίνει ολοένα. Το ομαδικό έργο, θα διανύσει αρκετό δρόμο μέχρι να γίνει κατανοητό και σαφές σε όλους τους εμπλεκόμενους, σε κάθε ξεχωριστή ομάδα. Οι ρόλοι που ο καθένας θ`αναλάβει και η συνεργασία που θα ζητηθεί με έναν απώτερο κάθε φορά σκοπό, ανάλογο των δυνάμεων που θα κληθούν να συνδυαστούν και να παράγουν αποτέλεσμα, αναγκαστικά θα χρειαστεί χρόνο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις και να παραμεριστούν τα όποια ανεπιθύμητα στοιχεία των προσωπικοτήτων που θα αμβλύνουν έτσι τις αιχμηρές τους γωνίες.

Όταν ο καθένας θα έχει συνειδητοποιήσει και αποδεχτεί την Αποστολή του, και μόνο τότε, το ομαδικό έργο θα προχωρήσει και η κάθε ομάδα θα βρεί την θέση της μέσα στις υπόλοιπες.


Η μεγάλη αλλαγή έχει ξεκινήσει και η Επανάσταση της Συνείδησης βρίσκεται σε εξέλιξη
καθώς αλλάζουμε, μεταμορφωνόμαστε και μετατοπιζόμαστε αδιάλειπτα. 


Προς το παρόν, προτείνω:

προχώρα αργά
και
ζύγιζε προσεκτικά τα βήματά σου

δώσε χρόνο να καταλαγιάσει η σκόνη
που θολώνει την αντίληψη
μετά από κάθε υπερβατική εμπειρία

μην εκ-βιάζεις κανένα συμπέρασμα

αφέσου να οδηγηθείς
με Πίστη και Εμπιστοσύνη

και να θυμάσαι
πως στο τιμόνι
γι`αυτό το χωρίς προηγούμενο ταξίδι
κάθεσαι Εσύ.


- artist: Can Buyukberber -


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα