Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Επίπεδη κοιλιά: Μυστικά υγείας για να την αποκτήσετε!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το λίπος που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή της κοιλιάς αποτελεί εφιάλτη για άντρες και γυναίκες.

Εκτός από τη γυμναστική και η διατροφή αλλά και κάποιες συνήθειες που ακολουθείται φαίνεται ότι παίζουν σημαντικό ρόλο για να «χτίσετε» το σώμα που ονειρεύεστε.
Σε πρώτη φάση προσθέστε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο τροφές που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη όπως είναι τα αβγά, το κοτόπουλο, ο σολομός και το γιαούρτι.
Καλό είναι αναφέρουν οι ειδικοί να αποφεύγετε τους απλούς υδατάνθρακες, όπως αυτοί που βρίσκονται στα λευκά ζυμαρικά και τα επεξεργασμένα τρόφιμα.
Επίσης, οι ειδικοί συμβουλεύουν να τρώμε πολλά και μικρά γεύματα έτσι ώστε να προλαμβάνουμε το αίσθημα της μεγάλης πείνας, που μπορεί να μας οδηγήσει σε μεγάλη κατανάλωση θερμίδων.
Για γλυκό;
Σύμφωνα με πρόσφατη αμερικανική έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Archives of Internal Medicine» τα αντιοξειδωτικά της σοκολάτας βελτιώνουν τη μυϊκή μάζα, που με τη σειρά της είναι απαραίτητη για την αύξηση των καύσεων του οργανισμού. Επομένως συμπεραίνουν οι ειδικοί είναι το καλύτερο σνακ αν έχετε λιγούρες.

Όχι μόνο κοιλιακούς
Όσον αφορά τη γυμναστική, μην εστιάζετε αποκλειστικά στους κοιλιακούς. Ειδικά αν δεν γίνονται σωστά, οι ασκήσεις αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμό στη μέση και τη σπονδυλική στήλη γενικότερα.
Μυστικά
Μην καταναλώνετε αλκοόλ, που είναι ιδιαίτερα θερμιδογόνο (7 θερμίδες/γραμμάριο).
Προτιμήστε να πίνετε νερό από τα αναψυκτικά,
Αποφεύγετε τρόφιμα που προκαλούν φούσκωμα όπως τα χόρτα ή το κουνουπίδι, τα τηγανητά, καθώς και τα πικάντικα τρόφιμα.
Πριν το φαγητό, κάντε έναν μικρό περίπατο.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα