Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Πάμε “κατά διαόλου” και κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους!

Albert-Einstein
Δυο ειδήσεις σήμερα που αφορούν σε ανηλίκους και εφήβους δείχνουν ότι η Ελληνική κοινωνία δεν κινδυνεύει από κανέναν άλλον, παρά μόνον από τον ίδιο της τον εαυτό.
Η μια αφορά σε σεξουαλική κακοποίηση 10χρονου από συμμαθητές του στο Βόλο, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, με αιχμηρό αντικείμενο. Είδηση αδιανόητη για τα ελληνικά δεδομένα, όπως τα γνωρίζαμε για δεκάδες, εκατοντάδες χρόνια, όταν η θρησκεία και η οικογένεια ήταν αυτά που κρατούσαν υγιή τον κοινωνικό ιστό, παρ’ όλες τις ανισότητες που υπήρχαν ανέκαθεν.
Σήμερα όμως συζητάμε όλη μέρα αν τα κανάλια θα είναι 4 ή 14 ή 24, όταν αυτά, έτσι όπως λειτουργούν, είναι τοξικά, είναι ο Δούρειος Ίππος μιας τσάμπα εκπαίδευσης του πως να μην είσαι πνευματικός άνθρωπος.
Αηδιαστικά αμερικάνικα σήριαλ, αλλά ΚΑΙ ελληνικά, σε απογευματινή ζώνη ή νωρίς το βραδάκι, βάζοντας απλά μια ανόητη σήμανση -πολλές φορές ούτε καν- εκπαιδεύουν τα παιδιά και τους εφήβους στη βία, τα ναρκωτικά, το σεξ, τις ίντριγκες, την απιστία, την απάτη. Ιδού το αποτέλεσμα: Χαμένη αθωότητα από τα 10, διαστροφή και βία.
Κατά τα άλλα το μέλημα κάποιων είναι να μην γίνεται “κατηχητικό” στα παιδιά μέσω των θρησκευτικών. Ποιο ΕΣΡ και ποιο υπουργείο Παιδείας νοιάστηκε τι βλέπουν τα ελληνόπουλα μέσα στο ίδιο το σπίτι τους; Κανένας! Μόνο η διαφημιστική πίτα τους νοιάζει κι όχι ποιος την πληρώνει και σε τι είδος.
Η δεύτερη είδηση είναι ότι τα δυο νέα παιδιά, ο Ιωακείμ και η Εύα, έβαλαν τέλος στη ζωή τους με διαφορά ενός μηνός, δεν συνδέονταν με φιλία μόνο ή έρωτα, αλλά με θρησκευτική άποψη. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογενείας του Ιωακείμ, πιθανή αιτία αυτοκτονίας του νεαρού ήταν η εμπλοκή του σε οργάνωση που διοργανώνει παγανιστικές τελετές. 

iwaksd1
ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΟΦΊΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK
Από τις έρευνες της οικογένειας, μέσω των δικηγόρων τους, αποκαλύπτεται η σχέση των δυο παιδιών με ανθρώπους που διοργανώνουν σατανιστικές τελετές στη Βόρειο Ελλάδα. Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν στοιχεία στο φιλικό περιβάλλον των δυο παιδιών, ενώ σημαντική θεωρείται και η εξέταση ενός 55 χρόνου άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε στενή σχέση ο Ιωακείμ.
Σύμφωνα με τον ένα δικηγόρο, «Στις 28 Σεπτεμβρίου, στην κηδεία του αδικοχαμένου Ιωακείμ ένα ανήλικο αγόρι έβγαλε τη ζώνη του, την πέταξε στο χώρο του ενταφιασμού και είπε: ‘σύντομα θα έρθω να σε βρω’». 
Κι όλα αυτά στο Πλατύ Ημαθίας. Εκεί που κατατέθηκαν οι δυο μηνύσεις σε βάρος των μπλόγκερ (η μια είναι η δικιά μας) για άρθρα που αφορούσαν στα εμβόλια. Θα με ρωτήσετε εύλογα, τι σχέση μπορεί να έχει; Τίποτα, έτσι το αναφέρω ως… “σατανική” σύμπτωση. Αλλά δεν είδα καμία καταγγελία σε βάρος του Αθεϊστικού Κινήματος που μάχεται μετά μανίας τον Χριστιανισμό στη χώρα μας, τον Χριστιανισμό που κράτησε τα μπόσικα επί πολλά χρόνια και δεινά της χώρας μας.
Θα μου πουν πάλι κάποιοι, μα οι Αθεϊστές δεν είναι και καλά σατανιστές. Ναι. Το άλλο με τον Τοτό; Ο απλός αδιάφορος που δηλώνει πως τελικά, επειδή δεν του έγιναν όλα όπως ήθελε, δεν πιστεύει στο Θεό, ναι αυτός δεν είναι απαραίτητα και σατανιστής. Αλλά το οργανωμένο γκρουπούσκουλο που έχει διεισδύσει στη νεολαία μας και κάνει δουλειά, είναι.
Όπως και να έχει, Η έλλειψη θρησκευτικότητας ανεβάζει τις πιθανότητες για απόπειρα αυτοκτονίας, πόσο μάλλον όταν δεν πρόκειται καν για “έλλειψη θρησκευτικότητας”, αλλά για θρησκείες και cult καταστάσεις που σπρώχνουν τα παιδιά σε απονενοημένες πράξεις τάζοντας τους μια άλλη αιώνια ζωή κι άλλου είδους δυνάμεις.
Η Μέρκελ πριν λίγες μέρες, στην προσπάθεια της να στηρίξει τη μεταναστευτική της ατζέντα, μιλώντας σε μια περιοχή που την χάνει λόγω των μεταναστών, επιχειρηματολόγησε λέγοντας μια αλήθεια.
Παραδέχτηκε ότι γνωρίζει για «τις ανησυχίες σχετικά με το Ισλάμ» στη Γερμανία και έδωσε μια εντελώς νέα ιδέα: οι Γερμανοί θα πρέπει να επιμείνουμε σε χριστιανικές παραδόσεις, όπως τα κάλαντα και το παίξιμο του φλάουτου (ή φλογέρας).
Ζήτησε από τους Γερμανούς να θυμηθούν τις παραδόσεις τους και να τις περάσουν στα παιδιά, μέσα από τα κάλαντα, θέλοντας να πει ότι οι λαοί που κρατούν ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα τους δεν κινδυνεύουν από καμία εισβολή – και μια από αυτές είναι και η καταραμένη η τηλεόραση, ή οι “πεφωτισμένες” ιδέες της παγκοσμιοποίησης!
Όσο κι αν πολιτικάντικο κι αν ήταν το επιχείρημά της, κανείς δεν μπορεί να της αρνηθεί ότι ήταν και ορθό.
Η απάθεια κι αδιαφορία που τείνουν να εξελιχθούν σε παγκόσμια επιδημία, είναι η αιτία όλων των δεινών μας. Η Ελληνική κοινωνία, όπως και κάθε κοινωνία, δεν κινδυνεύει από κανέναν άλλον, παρά μόνον από τον ίδιο της τον εαυτό.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα