Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Θεραπεύστε τον πόνο στις αρθρώσεις μέσα σε μια νύχτα με αυτή την σπιτική κομπρέσα!

joins



Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από πόνους στην πλάτη, τα γόνατα, τα πόδια και τους αστραγάλους τους, ιδίως οι ηλικιωμένοι. 
Αλλά, δυστυχώς, και οι νέοι άνθρωποι υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα υγείας. 
Πόνος στην πλάτη, στο πόδι και τον αστράγαλο... 
οι άνθρωποι που συνήθως κάνουν καθιστική ζωή ή ζουν χωρίς να ''γεύονται'' νέες εμπειρίες παρουσιάζουν αυτούς τους τύπους του πόνου. 
Και, πραγματικά πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα - το χειρότερο πράγμα για τον πόνο στην πλάτη είναι ότι οι άνθρωποι που τον βιώνουν θεωρούν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ζήσουν την καθημερινή τους ζωή και να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους. Το βρίσκουν δύσκολο να καθίσουν και να ξαπλώσουν. Είναι δύσκολο ακόμη και να στέκονται.
Ο διάσημος Ρώσος γιατρός και εμπειρογνώμονας, Genadiy Perovikj Malaxov, στο διάσημο βιβλίο του “The Home Remedy Manual”, δημοσίευσε μία σπουδαία συνταγή, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις επώδυνες αρθρώσεις εν μία νυκτί! 
Απλά πρέπει να κάνετε αυτή την κομπρέσα, να την εφαρμόσετε στις πονεμένες αρθρώσεις σας και στην πληγείσα περιοχή. Ναι, και πιστέψτε με - θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Αυτή η συνταγή είναι πολύ απλή και εύκολη να γίνει, και είναι φτιαγμένη από εύκολα διαθέσιμα υλικά (τα οποία πιθανώς να έχετε ήδη στο ντουλάπι της κουζίνας σας).
Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:  μέλι,  αλεύρι,  μηλόξυδο και βότκα. 
Απλά ρίξτε αυτά τα 4 υλικά σε ένα μπολ - σε ίσες ποσότητες. 
Θα χρειαστεί να κάνετε ένα μείγμα σε μορφή πάστας.
Σημείωση: μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο αλεύρι, εάν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εφαρμόσετε αυτό το μείγμα στην πληγείσα περιοχή. Μετά από αυτό, θα πρέπει να το τυλίξετε με ένα αλουμινόχαρτο και τέλος- να τοποθετήσετε μια βαμβακερή πετσέτα πάνω του! το αφήνετε για μία νύκτα και αφαιρείτε την κομπρέσα το πρωί. 
Αυτό το μείγμα το χρησιμοποιείτε μόνο μία φορά, και την επόμενη μέρα κάνετε ένα καινούργιο. 
Όπως είπαμε - θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.
 Πραγματικά ελπίζω να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο και μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα