Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ!


Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε και πολύ καραγκιόζηδες, ρε. Πρέπει να μας έχουν και πολύ στην πλάκα, όταν ο πρωθυπουργός επιλέγει για προσωπικό και ειδικό σύμβουλό του κάποιον Νίκο Καρανίκα. Έναν καπετάν-νούμερο! Αποφασισμένο να πάρει το έπαθλο, ότι αυτός είναι το πιο μεγάλο νούμερο.
Έχει περάσει στην Ιστορία της νεώτερης Ελλάδος αυτός ο Νίκος Καρανίκας, ο αριστερός, ο κομουνιστής, ο πολιτικοποιημένος, ο στρατευμένος στο όνομα του λαού, ως θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη. Όχι απλά αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος θαυμαστής, αλλά συνειδητός, ενεργός θαυμαστής της βασίλισσας της πρωϊνής ζώνης.
Προσοχή! Ο Καρανίκας Νίκος ως αληθινός αριστερός δεν αποκαλεί βασίλισσα την Μενεγάκη. Η βασιλεία είναι πολίτευμα εχθρικό για τον γνήσιο ιδεολόγο, τον μελετημένο μαρξιστή Καρανίκα Νίκο. Η Μενεγάκη είναι στρατηγός της τηλεόρασης.
Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Να είσαι προοδευτικός, να θέλεις να υπηρετήσεις μια χώρα προκειμένου να κάνει ένα βήμα ποιοτικό και να υποκλίνεσαι στην... Μενεγάκη που απευθύνεται στο πιο χαμηλό επίπεδο της ελληνικής κοινωνίας, σ' αυτούς που παρακολουθούν εκπομπές πρωινατζήδικου τύπου.
«Διαβάζω κινέζικη φιλοσοφία και κινέζικη στρατηγική» ισχυρίζεται ο Καρανίκας Νίκος και εξηγεί γιατί είναι στρατηγός η Μενεγάκη: «Επειδή κερδίζει τον πόλεμο των αριθμών» (εννοεί τα νούμερα στις θεαματικότητες).

Έχουμε πιάσει τρίτο υπόγειο κάτω από σκουπιδότοπο. Αυτό είναι το επιεικές σχόλιο όταν ο επιλεγμένος στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού λέει τα εξής:
«Η Μενεγάκη δεν είναι νούμερο. Θα μπορούσε να γίνει νούμερο προκειμένου να πιάσει νούμερα. Η Μενεγάκη είναι στρατηγός. Και αφού είναι στρατευμένη σ' αυτόν τον πόλεμο των θεαματικοτήτων, αναπτύσσει μια ευφυία. Την ευφυία του στρατηγού».
Ασφαλώς και δεν είναι νούμερο η Μενεγάκη. Ο Καρανίκας είναι ΤΟ νούμερο της αιωνιότητος. Χωρίς αντίπαλο. Όποιος τον ανταγωνιστεί σε νουμεράδα δεν αποκλείεται να τον διαβάσουμε κι αυτόν στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, όταν προσληφθεί από τον πρωθυπουργό ως βοηθός του ειδικού συμβούλου Καρανίκα Νίκου.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤ0Υ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα