Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ



Η απόλυτα προσωπική σου στιγμή που δεν είναι μόνον.. δική σου, αυτή είναι η σεξουαλική πράξη. Άλλος ο αυνανισμός, κι αυτός σεξουαλική πράξη, η οποία βέβαια δεν έχει ανάγκη την παρουσία δεύτερου προσώπου.
Προσωπική στιγμή, ας το πούμε αυστηρά διαπροσωπικό γεγονός, όταν συνουσιάζονται δύο άτομα. Δεν σε βλέπει κανένας άλλος, δεν σ' ακούει τρίτος. Άρα, όπως όλοι συμφωνούν, στο σμίξιμο δύο γυμνών σωμάτων, όλα επιτρέπονται. Όλα λέγονται.
Από την άλλη υπάρχουν κανόνες, λένε. Βεβαίως, υπάρχουν κανόνες. Το κάθε τι, όμως, που χαρίζει μεγαλύτερη ικανοποίηση σε δύο ανθρώπους, στην πολύ δική τους προσωπική στιγμή, «νομιμοποιείται» ηθικά και σεξουαλικά.
Όλα, λοιπόν, επιτρέπονται στο πως θα χαϊδευτούν, θα φιληθούν θα στήσουν τα κορμιά τους. Κι όλα λέγονται, επίσης, πολύ περισσότερο όταν κάποια αυτιά γουστάρουν με χίλια να ακούσουν λέξεις και ατάκες που θα τους ανεβάσουν τα ντεσιμπέλ της ηδονής. Όλα εκτός από ''κάτι'', σε ορισμένες περιπτώσεις.

Σενάριο. Για πρώτη ή τρίτη φορά βρίσκεσαι στο κρεβάτι με την συγκεκριμένη. Αν είναι μια παντρεμένη, μια χωρισμένη, μια γυναίκα γνωστή για τα χιλιόμετρά της στο σεξ, δεν θα ενοχληθεί να την ρωτήσεις «τι σε ερεθίζει περισσότερο;...». Κι εσύ στα προκαταρκτικά, να την χαϊδέψεις περισσότερο στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.
Μια τέτοια ερώτηση, θα την χαλάσει εκείνη που είναι σεμνή, εκείνη που θέλει να παραστήσει την πρωτάρα. Όταν, λοιπόν, την ρωτάς που καυλώνεις πιο πολύ, π.χ. στο στήθος, στο λαιμό πίσω από το αυτί, κάπου στην σπονδυλική στήλη, για να την φιλάς εκεί, να επιμένεις εκεί ακριβώς στα χάδια σου, είναι σα να της λες ότι έχει περάσει από επάνω της τουλάχιστον ένας λόχος. Ότι έχει πηδηχτεί αρκετές φορές, όχι μονάχα με δυο-τρεις, και γνωρίζει τα «ευαίσθητα», τα πιο ερωτογενή σημεία της.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. εΝΔΙΑΦΈΡΟΝ, Κ.ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ..
    ΕΣΥ ΌΜΩς
    ΜΕ ΠΟΣΕς ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα