Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Η νύχτα και το νερό



Το νερό (πόσιμο) είναι καλό να το πίνετε από την πηγή του και να είναι ελεγμένο. 

Τώρα το καλοκαίρι χρειάζεται πολύ προσοχή στα εμφιαλωμένα, διότι αυτά βρίσκονται σε ντάνες εκτεθειμένα στον ήλιο πολλές ώρες και έτσι αλλοιώνεται το νερό. 

Λοιπόν συνιστώ το βράδυ να πίνετε 1 ποτήρι νερό πριν πάτε για ύπνο διότι βοηθάει στη καρδιά (καρδιακή προσβολή) και τα εγκεφαλικά επεισόδια και ακόμη βοηθάει και για τις κράμπες. 

Το πρωί 2 ποτήρια μόλις ξυπνήσεις θα σε βοηθήσει να ενεργοποιήσεις τα εσωτερικά σου όργανα. 

Επίσης συνιστώ ζεστό-χλιαρό νερό με μισό λεμόνι για κάθαρση. 

Το μεσημέρι 30 λεπτά πριν το φαγητό βοηθάει στην πέψη. 


Ένα ποτήρι πριν το μπάνιο θα σε βοηθήσει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. 

Όταν λοιπόν το βράδυ πας για ύπνο και είσαι δυστυχώς φουλ σε φαγητό κι έχεις χλαπακιάσει τον αγλέορα....καλό είναι να κοιμηθείς από την αριστερή σου πλευρά. 

Επίσης εάν ξυπνήσεις για κατούρημα αυτό συμβαίνει διότι η βαρύτητα, όταν είμαστε ξαπλωμένοι και σε οριζόντια θέση , είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με τα νεφρά μας κι αυτά αναζητούν να απομακρύνουν το νερό, διότι είναι ευκολότερο. 

Όταν είμαστε όρθιοι η βαρύτητα κρατάει το νερό στο κάτω μέρος του σώματός μας, στα πόδια...για αυτό και τα πόδια μας πρήζονται, για αυτό να τα τοποθετείτε λίγο πιο ψηλά. 

Εάν όμως έχετε συχνοουρία και ειδικά το βράδυ, οι άντρες οφείλουν να κάνουν την εξέταση psa και εάν διαπιστώσουν οπτικά ότι η ούρηση τους σχηματίζει ποτιστήρι , ο προστάτης τους έχει μεγαλώσει κι οφείλουν αμέσως να επισκεφτούνε τον γιατρό. 

Άντε καλό μήνα και καλό υγιεινό καλοκαίρι....ρίξτε και μερικές βουτιές και να κυκλοφορείτε ξυπόλητοι για να γειώνεστε με τη γη για να συντονίζεστε αλλά και να σας φεύγουν οι πόνοι και οι όποιες φλεγμονές έχετε στο σώμα σας.

Ioannis Stogiannos

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα