Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Τι πρέπει να έχεις κάνει στη ζωή σου πριν παντρευτείς

Κάνε πράγματα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Ζήσε!

Ο γάμος, αν μη τι άλλο, είναι μια περιπετειώδης δέσμευση. Είναι μια σειρά από απρόβλεπτες και απροετοίμαστες καταστάσεις που δοκιμάζουν όρια, αντοχές και συναισθήματα των δύο συντρόφων. Γι΄αυτό πριν κάνεις το επόμενο βήμα και παντρευτείς θα πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένη. Και πως θα γίνει αυτό; Θα επικεντρωθείς σε όλα τα καλά και ευχάριστα πράγματα που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου. Δες τα 8 πιο σημαντικά!
Πρέπει να ζήσεις έστω μία φορά στη ζωή σου την τρέλα από ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο. Σίγουρη φαντασίωση κάθε γυναίκας.
Απόλαυσε τα ενδιαφέροντά σου από τα πιο απλά μέχρι τα πιο περίεργα! Κάνε χόμπι ότι σου κάνει κέφι! Κάποια στιγμή αυτός ο χρόνος θα σου φαίνεται πολύτιμος!
Να ταξιδέψεις! Με την αδερφή σου, με τις κολλητές σου, μόνη σου δεν έχει σημασία. Φτιάξε όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες για να έχεις να θυμάσαι.

Χώρισε! Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται είναι μια κίνηση αποφασιστική που σημαίνει ότι όταν δεν σε ικανοποιεί κάτι όπως πριν έχεις την δύναμη να το τελειώσεις. 
Γίνε ανεξάρτητη! Όχι, όχι με την ασφάλεια της μαμάς και του μπαμπά. Ούτε με συγκάτοικους. Και σίγουρα όχι με τον φίλο σου. Πέρασε ένα διάστημα, μένοντας εντελώς μόνη σου, μόνο έτσι θα τα βρεις με τον εαυτό σου, θα τον μάθεις και θα τον αγαπήσεις. Αν σχεδιάζεις να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά, σκέψου πως δεν θα ξαναέχεις ποτέ αυτή την ευκαιρία.
Βίωσε τη στενοχώρια ενός χωρισμού. Μέσα από τις εναλλαγές συναισθημάτων που σου προσφέρει αυτή η κατάσταση, θα μάθεις τον εαυτό σου σε βάθος και το βασικότερο θα βρεις τρόπους να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Γνωρίζοντας πώς είναι ο πραγματικός πόνος, θα γίνεις καλύτερη σύντροφος στο μέλλον.
Ζήσε αυθόρμητα! Μην τα έχεις όλα υπό έλεγχο και προγραμματισμό. Όσο δεν έχεις κάποιον στο σπίτι να ανησυχεί για εσένα, πιες λίγο παραπάνω, χόρεψε σαν να μην σε βλέπει κανείς, πάρε το τρένο και πήγαινε όπου σε βγάλει, ξενύχτησε με τις φίλες σου και γενικότερα ρίσκαρε!
Ξόδεψε χωρίς να σκέφτεσαι και πολύ, αν φυσικά μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά. Θα έχεις  πολύ χρόνο για να είσαι  λογική όταν θα παντρευτείς με πολλά πρέπει, μη, μήπως, οπότε εκμεταλεύσου την ελευθερία της επιλογής που έχεις να πάρεις ότι σου αρέσει ακόμα και αν δεν σου χρειάζεται.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα