Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΧΙΕΣ


Υπάρχει σχέδιο. Δεν χρειάζεται να στο πει κανένας. Φως φανάρι η δουλειά. Πλάνο μεθοδευμένο εδώ και χρόνια. Κανένας Έλληνας πολιτικός, πρωθυπουργός, αρχηγός κόμματος δεν θα με μπερδέψει. Να μου κρύψει την αλήθεια.
Και αφού το στήσανε το έργο με Παπανδρέου και Σαμαρά, σήμερα και με Τσίπρα, η Ελλάδα υποχρεώνεται να «προσαρμοστεί». Να σκύψει το κεφάλι μέχρι τους αστραγάλους.
Δεν βγαίνει το «πρόγραμμα», κι όμως αυτοί επιμένουν. Και σφίγγουν κι άλλο το σχοινί. Κι άλλο..., κι άλλο..., κι άλλο... Πόσο ακόμα, ρε; Δεν ξέρεις! Ίσως μέχρι να σε κρατάνε ζωντανό νεκρό, μόνον να αναπνέεις. Ίσως να σε τελειώσουν, οριστικά. Δεν ξέρεις!
Αυτό που ξέρεις είναι ο πόνος στο πετσί σου. Κι άλλοι φόροι.
Κι άλλες μειώσεις στις συντάξεις. Και οι κύριοι του Σύριζα πανηγυρίζουν. Ενθουσιασμένοι με την επιτυχία τους, που συμβάλλουν στο «σχέδιο».
Είναι πράκτορες οι κυβερνώντες; Σημερινοί και χθεσινοί. Σε καμμία περίπτωση. Είναι εκλεκτοί του λαού. Εκλέγονται από τον λαό. Πάσχουν για τα συμφέροντα του λαού.
Φοβερό. Πρώτα σε δένουν χειροπόδαρα, πριν σε ρίξουν στο λάκο με τα φίδια. Το βαθύ λάκο. Το μαύρο, το σκοτεινό λάκο. Για να σε ανασύρουν μετά ανανεωμένο, δυνατό, ελεύθερο. Α, να χαθείτε.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα