Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Υπάρχουν οι εξωγήινοι;




Αν το σύμπαν όπως μας λένε οι επιστήμονες είναι γεμάτο δισεκατομμύρια γαλαξίες, τότε υπάρχουν τρισεκατομμύρια ηλιακά συστήματα με πολλάκις τρις πλανήτες, και αν νομίζετε εσείς ότι είμαστε στον ένα και μοναδικό πλανήτη όπου υπάρχει ζωή τότε πλανιέστε οικτρά. Και αν όντως είναι έτσι, τότε το σύμπαν σφύζει από ζωή. Αλλά όλα όσα μας λένε και μας δείχνουν  οι επιστήμονες είναι αλήθεια; πήγαμε στην σελήνη; η ποτέ δεν μπορούμε να φύγουμε από την ατμόσφαιρα της Γης;


Αν τώρα όλα όσα βλέπουμε στον έναστρο ουρανό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ολόγραμμα, τότε κάποιος μας έχει βάλει εδώ μέσα, αλλά και πάλι υπάρχει ζωή κάπου αλλού, και αν είναι ολόγραμμα το ηλιακό μας σύστημα τότε κάτι άλλο υπάρχει έξω από αυτό, και δεν είναι ότι βλέπουμε και νομίζουμε πως είναι, διότι όλα ανήκουν στο ολόγραμμα, και πέραν αυτού όλα φαίνονται σε εμάς στρεβλωμένα. Αλλά και για να ζούμε μέσα στο ολόγραμμα θα πρέπει να έχουμε ένα σώμα ανάλογο του ολογράμματος και εικονικό.

Είμαστε εικόνα μας λένε οι θρησκείες, και εικόνα είναι το είδωλο, και είδωλο είναι οι οντότητες που συμμετέχουν σε ένα ολόγραμμα, και όσοι "ζουν" σε ένα ολόγραμμα είναι ήδη νεκροί διότι όλα είναι νοητά, και ότι είναι νοητό είναι όνειρο. 
Το ίδιο λένε και οι επιστήμονες, πως είμαστε ενέργεια, άρα είμαστε Νους νοητές οντότητες, κοινώς ενδυόμαστε το είδωλο μέσα στην ενέργεια  ως σώμα μέσα στον εικονικό ενεργειακό χώρο.

Και ότι σκεφτόμαστε αυτό βλέπουμε μπροστά μας αυτό πιστεύουμε και αυτό ζούμε.
Διότι ενώ αν έχουμε ελάχιστη αληθινή πίστη μπορούμε για παράδειγμα να διατάξουμε  μια μουριά να φυτρώσει αμέσως μέσα στην θάλασσα και θα συμβεί αμέσως  όπως μας έχει πει ο Χριστός, εμείς πιστεύουμε πως είμαστε ένα τίποτα και γι'αυτό ζούμε το τίποτα.

Αν όνειρο είναι η ζωή τότε γι'αυτό και υπάρχει ο θάνατος, διότι πρέπει κάποτε να ξυπνήσουμε, και αν εικονική πραγματικότητα είναι το ολόγραμμα, μια δεύτερη εικονική πραγματικότητα ζούμε μέσα στην καθημερινότητα μας, γεμάτη άγχος φόβο και αγωνία, διότι καθημερινά όλη την ζωή μας κάνουμε κύκλους στον ίδιο χώρο του πλανήτη και μάλιστα τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας στην πόλη μας στα σύνορα και όρια που βάζουμε όταν ταξιδεύουμε πέραν από τα προηγούμενα. 

Ως συμπέρασμα με τον ένα η τον άλλο τρόπο είμαστε φυλακισμένοι στον πλανήτη Γη και δεν το ξέρουμε, διότι αναλωνόμαστε καθημερινά στην καθημερινότητα της βλακείας το πως θα φάμε θα πιούμε θα απολαύσουμε τις ηδονές του έρωτα και τίποτα περισσότερο, κοινώς λειτουργούμε ως ανεγκέφαλα ζώα, αφού τίποτα περισσότερο δεν μας νοιάζει, διότι ο αρχαίος φόβος που είναι φυτεμένος μέσα μας ορίζει τα όρια και τα σύνορα μας μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.

Καλό ταξίδι στο τίποτα λοιπόν! ζούμε ως ζώα και αν  συνεχίσουμε έτσι πάντα μα πάντα θα είμαστε ζώα και ως ζώα θα μας συμπεριφέρεται ο ιδιοκτήτης του matrix.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα