Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Προσοχη: τι βλέπετε,τι ακούτε,τι μεταδίδεται.....

Όλη η δημιουργία (σε όλο το συν παν) βασίζεται στην θεϊκή ενέργεια-πνευματικό φως- στον ήχο και στο φως!!! Ήχος=ενέργεια δόνηση, Φως = ενέργεια,πληροφορία!!!
Να προσέχετε τι βλέπετε,τι ακούτε και τι μεταδίδεται. Ταινίες, ντοκιμαντέρ, σειρες με δράμα κατάθλιψη και πόνο σας μεταφέρουν άμεσα τις αρνητικές δονήσεις των αρνητικών συναισθημάτων που εκπέμπουν. Μουσική με καψουροτράγουδα, θλιψη , πόνο σας μεταφέρουν επίσης τις αρνητικές τους δονήσεις.Αυτά αυτομάτως τα μεταφέρετε στο οικείο περιβάλλον (οικογένεια,φίλους,δουλειά) με αποτέλεσμα να κυριαρχεί το αρνητικό και να επεκτείνεται. Θα παρατηρήσετε ότι: όταν μπαίνει μία αρνητική πληροφορία στον εγκέφαλο σας πόσο σας σφίγγει το στομάχι ,το κεφάλι, δημιουργώντας έναν κόμπο στον λαιμό.
Η συνέπεια όλων των παραπάνω είναι η καύση χιλιάδων εγκεφαλικών κυττάρων με αποτέλεσμα την μακροχρόνια εξασθένιση του ανισσοποιητικου συστήματος και την εμφάνιση ανίατων ασθενειών καθώς επίσης και την μη νηφάλια λογική αντίδραση σε κάποια αντιξοότητα. Οπότε δεν φθάνει να γυμνάζεται μόνο το σώμα σας αλλά και την ψυχή και το πνεύμα σας!!! Καθένας είναι υπεύθυνος για την ζωή του , τύχη δεν υπάρχει-τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Τα πάντα προκαλούνται και έλκονται απο τον ίδιο τον άνθρωπο. Η μιζέρια, η θλίψη, ο πόνος βρίσκονται εκεί, όπως εκεί βρίσκονται η χαρά η ευημερία η αφθονία τα οποία οδηγούν στην ευτυχισμένη ζωή!!! Μόνο με την αγάπη μπορεις να αναγνωρίσεις την αγάπη.Μόνο το φως μπορεί να μείνει στο φως!!!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα