Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Πως να παρασκευάσετε δροσιστικό Αλκαλικό Νερό που θα βελτιώσει την Υγεία σας!

αλκαλικό νερό


Αν είστε μεταξύ εκείνων των ανθρώπων που έχουν εμμονή με τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, εκθέτετε το σώμα σας σε σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. 
Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πάρετε κάτι που να σας βοηθήσει να ξεπλύνετε τις τοξίνες που επέφερε η εν λόγω κατανάλωση τροφών, πριν να είναι πολύ αργά. 
Το αλκαλικό νερό μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια.
Τι είναι αλκαλικό νερό;
Είναι κανονικό νερό, αλλά με ενισχυμένο ρΗ μέσω προσθήκης ορισμένων συστατικών. Πίνοντας αλκαλικό νερό θα αποκατασταθεί η κανονική κατάσταση του σώματός σας, καθώς και η ισορροπία του.
Εδώ είναι οι 3 καλύτερες συνταγές για αλκαλικό νερό:

  1. Προσθέστε λεμόνι στο νερό - Κόψτε ένα λεμόνι σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια προσθέστε τα σε ένα μπουκάλι με 1,5 λίτρα νερού. Αφήστε τα να μουλιάσουν στο νερό για περίπου 10 ώρες.
  2. Μαγειρική σόδα και νερό - Διαλύστε 1/8 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα σε 230 γρ νερού.
  3. Αγγούρι - Κόψτε σε φέτες μισό αγγούρι και στη συνέχεια κόψτε ένα οργανικό λεμόνι σε κύβους. Προσθέστε τα σε 1,5 λίτρα νερού. Τα αφήνουμε να μείνουν μέχρι το επόμενο πρωί.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα