Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Το Μανιφέστο των Αφυπνισμένων: Γνωρίζουμε!

Προς όσους αυτό αφορά.
 
Η σκόπιμη υποδούλωση των ανθρώπων και του πλανήτη.
 
Ενώ συνεχίζετε να κατηγορείτε υποκριτικά την ανθρωπότητα για τα δεινά του κόσμου μας, με την παρούσα σας ανακοινώνουμε πως γνωρίζουμε καλά ότι είστε εσείς, οι οικονομικοί, οι εταιρικοί, οι στρατιωτικοί, οι επιστημονικοί και οι κυβερνητικοί παράγοντες και, πάνω απ 'όλα, οι σκοτεινές σκιώδεις δυνάμεις πίσω σας, που και αυτές τις γνωρίζουμε πολύ καλά και γνωρίζουμε ότι ενδυναμώνουν το καταστροφικό Παγκόσμιο Πλέγμα, και είναι υπεύθυνες για τις τρέχουσες οργανωμένες κρίσεις και τη συνολική κοινωνική κατάσταση.
 
Έχετε φέρει εμάς και τον πλανήτη μας στο χείλος του γκρεμού. Αν δεν σταματήσετε και δεν απέχετε, ότι είναι να έρθει σύντομα, θα είναι αίμα στα χέρια σας, που θα προκαλέσει ανείπωτο πόνο, και όλα αυτά για το τίποτα, εφόσον τα σχέδιά σας δεν θα πραγματοποιηθούν έτσι κι αλλιώς. Κι εσείς επίσης, θα σαπίσετε στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας, όπως ακριβώς ένα παράσιτο που δεν μπορεί να πετύχει την αυτοεξυπηρέτησή του παρ’ όλες τις προσπάθειές του.
 
Αυτό να το γνωρίζετε πολύ καλά.
 
Με την παρούσα γνωστοποιούμε επισήμως σε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτό το τεράστιο πρόγραμμα ελέγχου ότι:
 
Έχουμε επίγνωση των προσπαθειών σας να αποβλακώσετε, να αναισθητοποιήσετε και να ελέγξετε τους πληθυσμούς του κόσμου.
Έχουμε επίγνωση των καταστροφικών προγραμμάτων σας να προξενήσετε ασθένειες και να αλλάξετε την ανθρωπότητα μέσα από την χημική, ηλεκτρομαγνητική, και γενετική τροποποίηση των τροφίμων μας, των φυτών, των ζώων και των εαυτών μας.
Είμαστε ενήμεροι για την απρόκλητη καταστροφή της γης, του ουρανού και των ωκεανών μας μέσω της αξιοποίησης των πόρων, της γεωμηχανικής και της τροποποίησης του καιρού.
Είμαστε ενήμεροι για τα πολλά σκηνοθετημένα γεγονότα σας και την συγκεκαλυμμένη ‘’στρατηγική της έντασης’’, μέθοδοι που έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα για να κρατήσουν τον κόσμο σε διαρκή φόβο και συνεχείς πολέμους εναντίον κατασκευασμένων εξωτερικών εχθρών με σκοπό τον έλεγχο και το κέρδος.
 
Έχουμε επίγνωση των φασιστικών ιατρικών σχεδίων σας για την αποστράγγιση και καταστροφή της ανθρωπότητας μέσω του υπέργηρου αλλοπαθητικού ιατρικού συστήματος που βασίζεται στο κέρδος και την κακή υγεία σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης της διάδοσης των φαρμακευτικών προϊόντων, τις επεμβατικές και εξουθενωτικές θεραπείες και τα σκοπίμως καταστροφικά εμβόλια.
Είμαστε ενήμεροι για τις κινήσεις σας προς ένα Παγκόσμιο Αστυνομικό Κράτος με βάση τον υπερβολικά μεγεθυμένο φόβο και την παραπληροφόρηση ώστε να χειραγωγήσετε την ανθρωπότητα, και έτσι να πάρετε την σιωπηλή επίσημη έγκριση των λαών για να εκτελέσετε το πρόγραμμά σας του ελέγχου και της υποταγής.
 
Γνωρίζουμε ότι το πολιτικό κατεστημένο, ο ‘’παλιόφιλος’’ σας, είναι σκηνοθετημένο και έχει σχεδιαστεί για να αποσπάσει την προσοχή μας από τα πραγματικά προβλήματα και να κρατήσει τον λαό απασχολημένο δίνοντάς του την ψευδαίσθηση ότι συμμετέχει, ενώ εσείς δουλεύετε το φαύλο πρόγραμμα σας.
Έχουμε επίγνωση του ψευδούς επιβεβλημένου βρυκολακίστικου φορολογικού συστήματος, για να μπορείτε να χρηματοδοτείτε περαιτέρω γραφειοκρατικές φούσκες, ώστε να είστε σε θέση να εκτελείτε ένα ευρύτερο πρόγραμμα γενοκτονίας με πολέμους εναντίον αθώων λαών, και γνωρίζουμε το ότι μας κρύβετε πως είναι κυρίαρχη επιλογή μας το να μην συμμετέχουμε άλλο σε αυτό το ‘’παιχνίδι’’.
 
Γνωρίζουμε ότι λίγες επιλεγμένες μεγάλες εταιρείες με συμφέροντα σε αυτήν την παγκόσμια ατζέντα ελέγχουν τώρα σχεδόν όλα τα ΜΜΕ και ότι αυτά τα μέσα δεν είναι τίποτα περισσότερο από φερέφωνα της προπαγάνδας για τους σκοπούς σας.
Γνωρίζουμε ότι η βιομηχανία της "ψυχαγωγίας" είναι απλά για να παρασύρει προς την προσωπική και κοινωνική διάσπαση της προσοχής, το χάος και την υποβάθμιση 
 
Έχουμε επίγνωση της ύπαρξης της Τεχνητής Νοημοσύνης, των ηλεκτρομαγνητικών πλεγμάτων και του χειρισμού του μυαλού, των σχεδίων και των τεχνολογιών που επιβάλλονται για την περαιτέρω επέκταση του ψυχοπαθητικού σας προγράμματος ελέγχου.
 
Γνωρίζουμε ότι καταστέλλετε τις αναδυόμενες τεχνολογίες που απειλούν τις υπάρχουσες παρασιτικές κερδοφόρες, όπως τις επικίνδυνες πετρελαϊκές και πυρηνικές βιομηχανίες, όταν έχουν εφευρεθεί εναλλακτικές πηγές ενέργειας και άλλες λύσεις εδώ και πολλές δεκαετίες τις οποίες εσείς έχετε καταστείλει.
 
Γνωρίζουμε ότι έχετε απομονώσει την γνώση και την πληροφορία σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων για να κρατήσετε το γενικό πληθυσμό στο σκοτάδι και έτσι να είναι ανίσχυρος ως προς το πραγματικό του ιστορικό πλαίσιο, ενώ καλύπτετε μυστικές πληροφορίες και κάνετε προηγμένη συγκεκαλυμμένη έρευνα για τους δικούς σας σκοπούς.
 
Γνωρίζουμε ότι έχετε στιγματίσει, περιθωριοποιήσει και έχετε επιδιώξει να θέσετε εκτός νόμου κάθε μορφής κριτική, αμφισβήτηση ή διαφωνία χρησιμοποιώντας ό, τι δικαιολογία μπορείτε να κατασκευάσετε.
 
Έχουμε επίγνωση της καταπιεστικής, της υποδουλωτικής νομισματικής και νομικής απάτης ελέγχου, την ιδιωτική αποσπασματική τραπεζική λεηλασία, τους διεστραμμένους πόθους για χρήμα και εξουσία στο σύστημα ελέγχου που έχει επιβληθεί και που ποτέ δεν χρειαζόταν να υπάρχει έτσι κι αλλιώς.
 
Έχουμε επίγνωση των ψευδών και παραπλανητικών ιδρυμάτων. Ιδρύματα, ινστιτούτα, φιλανθρωπικές οργανώσεις διεθνείς οργανισμοί, όπως ο λεγόμενος των Ηνωμένων Εθνών και πολλοί άλλοι φορείς και ατζέντες που χρησιμοποιούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη των παγκοσμίων σχεδίων σας ελέγχου.
 
Έχουμε επίγνωση των μυστικών κοινωνιών σας, τις συμμαχίες γραμμών αίματος και σατανισμού, τις Τεκτονικές στοές Βαβυλωνιακών και εξωκοσμικών ριζών που κινούν την κακία των αυτοδιορισμένων αρχηγών σας. Έχουμε επίγνωση των τελετουργικών θυσιών σας, την παιδοφιλία την κτηνοβασία και άλλες άθλιες πρακτικές, όλες οι οποίες είναι ανάθεμα για την ανθρώπινη φυλή.
 
Αυτά δεν είναι πλέον ανεκτά.
 
Επί πλέον…
 
Γνωρίζουμε ότι ξέρετε πως είμαστε στο κατόπι σας. Στεκόμαστε άφοβοι, πλήρως δεσμευμένοι για την ευημερία της ανθρωπότητας. Είστε ρηχοί, ιδιοτελείς και έχετε σοβαρά παραπλανήσει τα όπλα προς ενοικίαση που εργάζονται για ένα σύστημα ελέγχου το οποίο κατασκευάστηκε από δυνάμεις πέρα από τις γνώσεις σας και που θα σας καταβροχθίσει, όπως ακριβώς εσείς προσπαθείτε να καταβροχθίσετε εμάς.
 
Γνωρίζουμε ποιοι είστε. Οι μέρες σας είναι μετρημένες. Τα σχέδιά σας σύντομα θα πέσουν πάνω στα κεφάλια σας, αν δεν αλλάξετε τους τρόπους σας δραστικά. Ο Καθολικός Νόμος το υπαγορεύει. Το ξέρετε και το ξέρουμε. Ως εκ τούτου η χαρακτηριζόμενη από προχειρότητα, αγύρτικη συμπεριφορά σας θα εκτεθεί τόσο πολύ για το ποια είναι, όσο και αν προσπαθείτε με μανία να την αρνηθείτε ή να την καταστείλετε. Αυτό το μάταιο μαστίγωμα λειτουργεί μόνο προς την κατεύθυνση της έκθεσης της ανοικτής αλήθειας και για το ξύπνημά της.
Αν υπάρχει μια ουγγιά ανθρωπιάς σε κάποιους από εσάς, λιποτακτήστε και βοηθήστε να εκτεθούν και να μειωθούν αυτές οι δυνάμεις που είναι ενάντιες στην ίδια την ζωή. Εσείς, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας και οτιδήποτε μπορεί να σας είναι αγαπητό ήδη υποφέρει και θα χαθεί επίσης στην καταστροφή προς την οποία πηγαίνουμε αν δεν ανταποκριθείτε.
 
Τώρα.
 
Είναι η τελευταία προειδοποίηση.
 
Είμαστε ενήμεροι. Είμαστε ξύπνιοι και ενεργοποιημένοι. Θα κάνουμε τα πάντα που περνούν ή δεν περνούν από το χέρι μας για να δούμε την ανθρώπινη φυλή και τον πλανήτη μας να επιβιώνει και να ταρακουνάει αυτήν την παρασιτική εισβολή. Ο πλανήτης μας ο ίδιος δεν θα ανεχτεί αυτήν την απόπειρα ανατροπής. Να το ξέρετε, και να αναμένετε αντιδράσεις από αυτόν, καθώς και από εμάς. Υπάρχει μια συσσωρευόμενη θύελλα ιερής αλήθειας που δεν μπορείτε ενδεχομένως να καταλάβετε.
 
Η αντίδρασή σας, η αντοχή σας και οι άθλιες, κοντόφθαλμες προσπάθειες σας επισκιάζονται από ό, τι σας περιμένει.
 
Θα βρείτε την ανθρωπιά σας έγκαιρα; Πιστεύουμε ότι πολλοί θα μπορούσατε, και όσοι από εσάς αλλάξετε θα είστε ευπρόσδεκτοι μεταξύ των αφυπνισμένων. 
 
Ωστόσο, αντιλαμβανόμαστε ότι πολλοί από εσάς είναι πέραν της όποιας λύτρωσης.
 
Αλλά μην προσπαθείσετε να μας ξεγελάσετε. Σας έχουμε περισσότερο στο χέρι από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.
 
Προσέξτε καλά και θα δείτε. Σας επιφυλάσσουμε εκπλήξεις, όπως ακριβώς όπως φοβάστε.
 
Είμαστε εδώ. Ζούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουμε ούτε να ματαιώσουμε επ’ ουδενί, παρά τις σαθρές προσπάθειές σας.
 
Η αλήθεια και η αγάπη που έχουμε έρχονται εναντίον σας. Η Αλήθεια και ο Κοσμικός συντονισμός δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και κάθε εκτροπή από αυτόν θα ελαχιστοποιηθεί.
 
Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
 
Σκεφτείτε το. Αν τολμάτε.
 
Υπεγράφη,
 
Η Αιώνια ΑΦΥΠΝΙΣΗ
 
 
Μτφρ: Γ. Βουδούρης
 
 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα