Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Έκθεση των Λευκών Καπέλων #50 ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ!

 
 
Μετά από πολύ ψάξιμο ψυχής, αποφασίστηκε να επανεκκινήσουμε τον διαδικτυακό τόπο «Η Έκθεση των Λευκών Καπέλων» (The White Hats Report), σε μια προσπάθεια να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια και 47 εκθέσεις πριν. Εκείνη την περίοδο, αναστείλαμε την υποβολή εκθέσεων μας καθώς άλλα θέματα έπρεπε να προηγηθούν. Εν τω μεταξύ, η Kerry Cassidy μου πρόσφερε ευγενικά χώρο στην ιστοσελίδα του έργου της Camelot, όπου πρόσφερα περιοδικά αναρτήσεις και ορισμένες τοποθεσίες συνδέονταν σε αυτό το blog, συμπεριλαμβανομένου του One World of Nations.
 
Επιπλέον, ο σάλος σχετικά με την αποτυχία μας να δημοσιεύσουμε την νούμερο 48 έκθεση απαντήθηκε με το άρθρο μου με τίτλο «Σχετικά με το 48». Αυτό γράφτηκε για το blog μου στην ιστοσελίδα Project Camelot πέρα από την δημοσίευση του εδώ. 
 
Σε αυτό το άρθρο, προσπάθησα να αποσαφηνίσω (1) Γιατί η έκθεση #48 δεν είχε δημοσιευθεί όπως είχα υποσχεθεί; (2) Ο αρχικός σκοπός και το αντικείμενο των εκθέσεων και (3) το στοχευμένο κοινό των Εκθέσεων των Λευκών Καπέλων.
 
 Επίσης διατύπωσα τους διάφορους λόγους για τους οποίους η έκθεση #48 δεν κυκλοφόρησε, εν μέρει λόγω της συνολικής απαθούς αντίδρασης στην ιστορική ομιλία του Λόρδου David James στις 16 Φεβρουαρίου 2012 στην Βουλή των Λόρδων. Ο Λόρδος Davide James περιέγραψε την κλοπή των 15 τρισεκατομμυρίων δολαρίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve) υπέρ της Pureheart Investments, ΕΠΕ. 
 
Εκείνη την περίοδο, η κατά προσέγγιση ελλειμματική υποχρέωση φόρου εισοδήματος της εγκληματικής κυβέρνησης των ΗΠΑ υστερούσε των υποχρεώσεων έναντι των μελλοντικών γενεών των Αμερικανών αν δεν βελτιωνόταν αισθητικά.
 
Και ούτε λέξη. Ούτε μια έρευνα ή αγώνας ή μια κραυγή οργής που θα επηρέαζε την αλλαγή του αποτελέσματος. Η σιωπή ήταν και εξακολουθεί να ΕΙΝΑΙ εκκωφαντική. Φαίνεται ότι κανείς σας δεν ενδιαφέρεται και ανέχεστε τη διαφθορά της κυβέρνησης σας και των τραπεζογκάγκστερς που κατέχουν το μέλλον σας, το μέλλον των παιδιών σας και το μέλλον των παιδιών των παιδιών σας.
 
Ανέφερα επίσης στο «Σχετικά με την #48» ότι επειδή δεν δημοσιεύσαμε την #48 μετά δεν θα μπορούσαμε να την δημοσιεύσουμε μελλοντικά. Έτσι παραμένει η κατάσταση και ώσπου να εμφανιστεί η στήριξη από κάθε γωνιά της Αμερικής προς αυτήν, δεν υπάρχει κανένας λόγος ακόμα και να εξεταστεί μια τέτοια αποκάλυψη. Θέλουμε καθαρή διακυβέρνηση και ενεργή παρακολούθηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης;
 
Αυτή τη φορά, ο στόχος μας δεν θα είναι η ελίτ ή οι πολιτικοί / η επιβολή του νόμου / η δικαιοσύνη / οι εταιρίες, καθώς αυτά έχουν αποκαλυφθεί στον κόσμο ακριβώς πως έχουν μη κάνοντας απολύτως τίποτα για την σε βάθος διαφθορά του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η εστίασή μας αυτή τη φορά θα είστε εσείς, οι αναγνώστες. Μετά την αντίδρασή μου σε κάποιον συκοφάντη blogger σε κάποια άλλη ιστοσελίδα που μισο-συκοφαντήθηκε, παρουσιάστηκε σαν «Το Μανιφέστο του Paladin» του Kerry στο Project Camelot, η απάντηση από εσάς, τους αναγνώστες, ήταν ενθουσιώδης. Ήταν ταυτόχρονα ταπεινωτική και ενθαρρυντική και είναι αυτή που μας ώθησε να επανέλθουμε στην μάχη με έναν πολύ δημόσιο και ευθύ τρόπο. Επίσης, έχουμε την υποστήριξη σημαντικών, αλλά και πολύ καλά τοποθετημένων ανώτερων οντοτήτων των οποίων η εντιμότητα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση.
 
Δεν υπάρχει χώρος για τα εγώ στη μάχη κατά της κλίκας καθώς μας διασπά, μας χωρίζει και μας αποσπά από το κύριο στόχο μας και αυτός παραμένει η απόλυτη ελευθερία. Το να ενώσουμε τα χέρια και τις δυνάμεις μας με άλλους πολεμιστές στη μάχη για να σπάσουμε τις αλυσίδες της σκλαβιάς μας είναι ο υπέρτατος στόχος.
 
«Το Matrix είναι ένα σύστημα, Neo”
 
Το φορολογικό σύστημα, το σύστημα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, το κυβερνητικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, το πολιτικό σύστημα, το τραπεζικό σύστημα, το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας και όλα τα άλλα «συστήματα» αποτελούν την αόρατη φυλακή στην οποία ζούμε σήμερα. Μέσω της ιδιοκτησίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης ροκ σταρ, αυτά τα συστήματα προβάλλονται, διαφημίζονται και υπερασπίζονται από την πάντα υπάρχουσα μηχανή προπαγάνδας. Ως καλοί δούλοι, όλοι «τσιμπάμε» από τον μηχανισμό ελέγχου που μας κρατά σε αλυσίδες.
 
«Αλλά όταν είσαι μέσα, κοιτάς γύρω σου, τι βλέπεις; Επιχειρηματίες, δασκάλους, δικηγόρους, ξυλουργούς. Τα ίδια μυαλά ανθρώπων που προσπαθούμε να σώσουμε.»
 
Έχουμε γίνει το λαμπερό παράδειγμα το «βράζω τον βάτραχο». Τσιμπάμε στο δόλωμα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ή του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και βυθιζόμαστε στο matrix ΤΟΥΣ, σαν ένα ανόητο ψάρι που καταπίνει τον γάντζο στην πετονιά και το βαρίδι του δολώματος. Αντί να κλωτσήσουμε κάθε φορά που προσπαθούν να μας πάρουν ένα εκατοστό, έχουμε τραβηχτεί πίσω και επιτρέψαμε τα εκατοστά να γίνουν μέτρα και τώρα έγιναν χιλιόμετρο κάθε φορά που ένα νέο κομμάτι της Agenda 21 μας παρουσιάζεται. Και συνεχίζουμε να προσαρμοζόμαστε χωρίς καν να εκφράζουμε φωνητικές αντιρρήσεις, πολύ απασχολημένοι με την τελευταία μόδα του twitter ή τον έλεγχο των λογαριασμών μας στο facebook για να ασχοληθούμε. Έχουμε διαφθαρεί με την μετριότητα.
 
«Αλλά μέχρι να κάνουμε κάτι, αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν ακόμα κομμάτι του συστήματος και τους κάνει εχθρούς μας. Πρέπει να καταλάβουμε, ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι έτοιμοι να αποσυνδεθούν.»
Με το νερό να γίνεται λίγο πιο ζεστό και εμείς μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε σε λιγότερη ελευθερία, αρχίζουμε να ενστερνιζόμαστε τις ανήθικες απόψεις και στάσεις τους, οδηγώντας τους εαυτούς μας πιο βαθειά στην σκοτεινή τρύπα της αβύσσου και σύντομα καθιστούμε τους εαυτούς μας ανίκανους να σκεφτούμε για εμάς ή να κάνουμε για εμάς, παντελώς εξαρτημένοι στους Αφέντες μαριονέτες να καθορίζουν ολοκληρωτικά την ύπαρξή μας. Όπως έχουν σχεδιάσει και προγραμματίσει την κοινωνία σήμερα.
 
«Και πολλοί από αυτούς είναι τόσο εθισμένοι, τόσο ανέλπιστα εξαρτημένοι στο σύστημα που θα αγωνιστούν για να το προστατεύσουν.»
 
Είμαστε δοσμένοι στους ανήθικους κώδικες και τις σατανικές τελετές τους, που σύντομα τις υιοθετήσαμε ως δικές μας γιατί αυτό είναι το πολιτικά σωστό να κάνουμε, παραβιάζοντας τους νόμους της φύσης και τους νόμους του Δημιουργού κατά την διαδικασία … επιτυγχάνοντας την δική μας βλάβη.
 
Πραγματικότητα
 
Αυτοί από εσάς που πήραν αέρα από την επανεκκίνηση αυτού του blog ίσως ελπίζατε να έχουμε κάτι θετικό να ανακοινώσουμε, λυπάμαι θα σας απογοητεύσω. Πάγος, είναι η δριμεία πραγματικότητα, τα γεγονότα είναι άσχημα και θα γίνουν ακόμα πιο άσχημα εκτός αν όλοι μας δράσουμε. Οι Κινέζοι είναι σε μάχη εναντίον των αιμοσταγών Ευρωπαϊκών οικογενειών για τον έλεγχο του οικονομικού συστήματος και με δεδομένο ότι αυτοί το στηρίζουν σε χρυσό, ποιος πιστεύετε ότι θα νικήσει; Και αυτοί δεν θα σώσουν τις ΗΠΑ ή εσάς κατά την διαδικασία, εμείς ΠΡΕΠΕΙ να σώσουμε τους εαυτούς μας. Αν συνεχίσουμε να καπνίζουμε το όπιο που διαφημίζεται από τα μέσα ενημέρωσης και τις ιντερνετικές παρωπίδες της Ελίτ, εμείς θα είμαστε που θα μείνουμε ακίνητοι όταν σταματήσει η μουσική.
 
Πρόκληση
 
Η θετική αντίδραση στο «Μανιφέστο» μου συσπείρωσε τα «στρατεύματα» για να τους ξαναδώσει ακόμα μια ευκαιρία, μια τελευταία προσπάθεια να διορθώσουμε τα λάθη, να θέσουμε τα πράγματα ευθέως και να πάρουμε πίσω την χώρα, τις ζωές και την κληρονομιά μας. Οπότε είναι ώρα να αποφασίσετε αν θα ηγηθείτε, αν θα ακολουθήσετε ή θα βγείτε από την μέση.
 
Όσοι από εσάς θέλετε να ηγηθείτε, είναι ώρα να βγείτε μπροστά, να αναμετρηθείτε και να κάνετε την διαφορά. Εμείς κάτσαμε γύρω από την φωτιά της κατασκήνωσης και συζητήσαμε την αντίδραση του κοινού σε όλες τις φήμες μαζικών συλλήψεων. Σας έχω νέα, συμβαίνει. Ποιος θα κάνει τις συλλήψεις; Οι ίδιες διεφθαρμένες συμμορίες εφαρμογής του νόμου οι οποίες επέτρεψαν στους εγκληματίες να χτίσουν την αυτοκρατορία τους τα τελευταία 100+ χρόνια; Τους ίδιους πολιτικούς που είναι ευγνώμονες στους αφέντες μαριονέτες για την μισθολογική χρηματοδότηση των κυβερνήσεων τους από τους φορολογούμενους.
 
Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε ή να υποστηρίξετε, θα σας υποστηρίξουμε σε αυτό με κάθε δυνατό τρόπο.
 
Και για αυτούς που πρέπει να φύγετε από την μέση… αν δεν είστε για εμάς, είστε εναντίον μας. Αν εσείς «αγωνιστείτε για να το προστατεύσετε» όπως λέει ο Morpheus (Μορφέας), θα γίνετε εχθροί μας επίσης. Αν τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας δεν είναι σημαντικό να σωθούν, τότε ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ.
Ο κόσμος στον οποίο ζούμε αλλάζει γρήγορα και αν θέλουμε ένα κάθισμα στον τραπέζι που θα ορίσει το μέλλον μας, πρέπει να δράσουμε ΤΩΡΑ. Να είστε σίγουροι ότι θα λάβει χώρα μια εκκαθαριστική διαδικασία τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες για να καθοριστεί η νέα κατεύθυνση της χώρας και του κόσμου.
 
Ο χρόνος δεν σταμάτησε. Άλλοι πολεμιστές της ελευθερίας στον αγώνα μαζί μας, έχουν αποφέρει σημαντικά κέρδη στην ανάπτυξη παγκοσμίων σχέσεων, και έχουμε ένα παράθυρο ελευθερίας διαλόγου στις κύριες ασιατικές ομάδες πολιτικής συζήτησης. Οι κατεξοχήν σχέσεις που πρέπει να καλλιεργήσουμε αν θέλουμε να έχουμε εκπροσώπους στον νέο, αναδυόμενο και τάχιστα μεταλλασσόμενο κόσμο που εξελίσσεται με τρόπους διαμετρικά αντίθετους της Ελίτ και των διεφθαρμένων δυτικών οικονομικών συστημάτων ελέγχου. Έχουμε καλούς συμμάχους, δεν είμαστε μόνοι.
 
Έχουμε ένα παράθυρο ευκαιρίας που δεν θα μείνει ανοιχτό για πάντα οπότε η ώρα να ΔΡΑΣΟΥΜΕ είναι ΤΩΡΑ.
 
Μτφρ: Ιωάννης Κατσικάς – 2016-03-09
 
 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα