Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Κύματα ELF> Χειραγώγηση της Συνείδησης και ΑντίΜετρα


Το ότι ζούμε μέσα σε μια θάλασσα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων - φυσικών κα τεχνητών το έχουμε πει πολλές φορές... Οι τεχνητές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες όμως είναι που όχι μόνον μας αρρωσταίνουν αλλά αδυνατίζουν και το πνεύμα μας πολύ στοχευμένα... Αυτό τονίζει ένας γερμανός γιατρός στο περιοδικό Zeitenschrift, ενημερώνοντας σχετικά με τον ύπουλο αυτό κίνδυνο, δίνοντας επίσης απλές συμβουλές για το πως μπορούμε να προστετευτούμε από αυτή την αθέμιτη επίδραση στη συνείδηση μας.

*έχοντας υπόψη και την άποψη που θέλει την θύελλα Σαντυ να κατεθύνθηκε με ανάλογη τεχνολογία επίτηδες στη Νέα Υόρκη σε περίοδο προεκλογική... αλλά και γνωστά προγράμματα τύπου HAARP, Blue Beam και σενάρια πρόκλησης μαζικής παράκρουσης στα τέλη του έτους... θαρρώ πως έχουμε κάθε λόγο να ενημερωνόμαστε σχετικά.... και να εφαρμόζομε τεχνικές για την προστασία μας

Οι πληροφορίες που ακολουθούν είναι από τον ίδιο το Δρ Matthias Heiliger και το άρθρο του στο τεύχος 73/2012 του περιοδικού ZeitenSchrift..
απόδοση/μετάφραση Βίκυ Χρυσού

Κύματα ELF> Χειραγώγηση της Συνείδησης και ΑντίΜετρα

Όπως είναι γνωστό τα κύματα ELF είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα πο κινούνται σε συχνότητες κάτω των 100 Hz ( 1 Ηz= μία δόνηση ανα δευτερόλεπτο). Τα κύματα αυτά ανακάλυψε στις αρχές του αιώνα ο ιδιοφυής φυσικός Νίκολα Τέσλα, ο οποίος είχε κατορθώσει να συνδεθεί με το ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει τη Γη και να λάβει από εκεί ελεύθερη ενέργεια(2). Την ίδια περίοδο χρησιμοποιούσε το ενεργειακό πεδίο του αιθέρα για συγκεκριμένες μορφές επικοινωνίας και μεταφορά ενέργειας, πράγμα που θα καθιστούσε οποιαδήποτε άλλη πηγή ενέργειας άσκοπη. Έτσι το 1898 είχε σχεδόν λύσει το παγκόσμιο ενεργειακό πρόβλημα. Ωστόσο ομάδες που δίψαγαν για δύναμη και χρήμα κατόρθωσαν να εμποδίσουν την ολοκλήρωση τους έργου του μέσω του ισχυρού τραπεζίτη J.P. Morgan. Έτσι δυστυχώς μέχρι και σήμερα η ανθρωπότητα δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή με την ελεύθερη και δωρεάν ενέργεια! (Ας σημειωθεί στο σημείο αυτό πως οι ίδιες ομάδες που διψούν για χρήμα και δύναμη είναι αυτές πο καμώνονται πως νοιάζονται για το περιβάλλον και πείθουν αφελείς πως αυτό μπορεί να γίνει με πράσθνες ημέρες για το περιβάλλον... φαρσοκωμωδία.. αν σκεφτεί κανείς πως με την καθαρή και ελέυθερη ενέργεια θα λυνόταν και το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης...)

Ο Δρ Χάιλιγκερ σημειώνει πως οι πληροφορίες που μας δίνει δεν έχουν καμία σχέση με θεωρίες συνωμοσίας. Πρόκειται όπως λέει για πληροφορίες πο έχουν μάλιστα αποδειχτεί εδώ και καιρό. Το γεγονός πως περιέχουν άβολες αλήθειες δεν θα έπρεπε να μας κάνει να θέλουμε να αποστασιοποιηθούμε. Τουναντίον. Το να θέλει κανείς να προστατευτεί με άγνοια ή απόρριψη αποτελεί πολύ βαριά αμέλεια...

Τα κύματα ELF, όπως αναφέρει ο γιατρός, έχουν μια φυσική συγγένεια με τα εγκεφαλικά κύματα των ανθρώπων και με τη φυσική δόνηση της Γης (περί τα 8Hz). Ο εγκέφαλος μας είναι βασικά δεκτικός σε δό μετρήσιμες περιοχές συχνοτήτων. Ατά είναι αφενός τα μικροκύματα, /τα ίδια που χρησιμποιούνται και για τα κινητά, και αφετέρου τη χαμηλής συχνότητας περιοχή των κυμάτων ELF.

Ο συχνότητες των ELF αφορούν δονήσεις μεταξύ 1 και 100 Hz. Αυτά τα κύματα έχουν την ικανότητα να διεισδύουν βαθειά μέσα στη Γη και μπορούν να ακολουθήσουν ακόμη  και καμπυλότητες. Μέσω των κυμάτων ELF, συνεχίζει ο γιατρός Δρ Χάιλιγκερ, όχια απλά μπορούν να μεταφερθούν λέξεις στο υποσυνείδητο (για τις φωνός στο κεφάλι θα αναφερθούμε σε προσεχές κείμενο), μα μπορούν να επιρρεαστούν και να χειραγωγηθούν τα αισθήματα των ανθρώπων. (!)

Ο άνθρωπος κατέχει διάφορες "εγκεφαλικές μπάντες" στην περιοχή των κυμάτων ELF:

  • DELTA (1-3 Hz): βαθύς ύπνος. κώμα
  • THETA (4-7Hz): ύπνωση, τσάνς, όνειρα
  • ALPHA (8-12 Hz): διαλογισμός, χαλάρωση
  • BETA (13-40 Hz): κατάσταση εγρήγορσης έως έντονη αναστάτωση


Οι γνώσεις περί των συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων επιτρέπουν την επέμβαση σε περίπλοκες νευρολογικές και συνειδησιακές διαδικασίες που σχετίζονται με την ανθρώπινη συνείδηση, τον εαυτό και τη μνήμη. (*βλέπε και σχετικό πίνακα ΜΟΝΡΟΕ από παλαιότερη ανάρτηση του ΤΟΞΟΤΗ) Με την εκπομπή ακτινοβολιών συγκεκρημένων συχνοτήτων στον εγκέφαλο, συνεχίζει ο Δρ Χέιλιγκερ, από μια συγκεκριμένη ένταση και πέρα, εξαναγκάζεται η εμφάνηση αλλοιωμένων εγκεφαλικών κυμάτων τα οποία εμποδίζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου, πράγμα πο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ενοχλήσεις. Αυτού του είδους η χειραγώγηση της νοητικής λειτουργίας εμποδίζει τις νευρολογικές και οργανικές λειτουργίες. Οι επιπτώσεις στην υγεία μπορεί να είναι πολύ σοβαρές καθώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος και τα διάφορα όργανα εργάζονται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα εντός της περιοχής των κυμάτων ELF.  

Το γεγονός πως σήμερα είναι δυνατό να επιρρεάσει κανείς και να χειριστεί με συγκεκριμένο τρόπο τους ανθρώπος μέσω εκομπής σγκεκριμένων ακτινοβολιών δεν το αμφισβητεί πλέον κανείς. Επιστημονικές μελέτες το έχουν αποδείξει επανειλλημμένα. 


Στις 18 Ιουλιου 1981 το τηλεοπτικό κανάλι NBC γνωστοποίησε το γεγονός πως τα ΒΔ των ΗΠΑ δέχονταν εκπομπές ακτινοβολιών κυμάτων ELF επί πολλά έτη. Την ίδια περίοδο το Associated Press  δημοσίευσε μια δήλωση όπου αναφερόταν πως η ακτινοβόληση ήταν ηθελημένη. Η Σοβιετική Ένωση κατείχε από το 1960 ένα μηχάνημα ονόματι LIDA, μέσω του οποίοιυ μπορούσε κανείς να ελέξχει και να χειρίζεται κατά το δοκουν την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσω κυμάτων ELF.  Στη Σοβιετική Ένωση είχει χρησιμοποιηθεί για να κάνει τους ανθρώπους κατατονικούς και να τους φέρνει σε μια κατάσταση αδιαφορίας και τρανς. Με το ίδιο μηχάνημα μπορεί κανείς βέβαια να θεραπεύσει φοβίες, νευρώσεις και υπέρταση, ωστόσο μπορεί και να προκαλέσει βίαιη συμπεριφορά ή καταθλίψεις. Για να επιφέρουν συγκεκριμένη συμπεριφορά σε μεμονομένα άτομα. αλλά και πόλεις και ολόκληρες περιοχές της Σοβιετικής Ένωσης και των ΗΠΑ, είχαν χρησιμοποιήσει μεγάλες εκδοχές του μηχανήματος LIDA. 

Σύμφωνα με τις αναφορές της υπηρεσίας DIA (Defence Intelligence Agency)  είναι δυνατόν να προκαλέσει/μεταφέρει κανείς θορύβους ή ολόκληρες λέξεις μέσα στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου, όπως επίσης είναι δυνατόν να προκληθούν εξ αποστάσεως εγκεφαλικά, εμφράγματα, άλλα καρδιακά προβλήματα και λοιπές ασθένειες. *(!)

Ένα άρθρο ροδοσταυρητών με τίτλο "Η Τηλεόραση ως εργαλείο των μυστικών δυνάμεων"  (πρωτ. τίτλος "Fehrnsehen als Instrument der verborgenen Mächte") περιγράφει ότι πιο καινούργιο στον κόσμο της κατασκοπείας και αντικατασκοπείας. Εκτός από τις ακτίνες λέιζερ περιλαμβάνει τα μικροκύματα και τα κύματα ELF. "Οι ισχυροί του κόσμου αναζητούν ένα μέσο ώστε να καταστρέψουν τη σύνδεση ανάμεσα στον εγκέφαλο και το υπόλοιπο σώμα, πράγμα που φυσικά θα εφαρμόζεται μόνον στον εχθρό, έτσι ώστε να μπορούν να τον ελέγχουν ευκολότερα. Αυτό είναι κατά πολύ καθαρότερο σε σχέση με τη βρωμιά που προκαλεί μια ατομική βόμβα. Τα μικροκύματα και τα κύματα ELF θα μπορούσαν να φέρουν την ποθητή λύση."

Μια επιβεβαίωση αυτών των όχι ακριβώς βολικών γεγονότων, συνεχίζει ο Δρ Χέλιγκερ στο άρθρο του, έδωσε και ο Μπόρις Γιέλτσιν. Στην έκδοση του περιοδικού Microwave News του 1989 δήλωσε ο μετέπειτα πρόεδρος της Ρωσίας (1991 'εως 1999) στο δημοσιογράφο  πως η KGB κατείχε ένα μηχάνημα ELF, το οποίο μπορούσε να κάνει την ανθρώπινη καρδιά να σταματήσει να χτυπά. Σε σνέντευξη του μάλιστα στο Radio Liberty, ενός σταθμού των ΗΠΑ στην πρώην Δυτική Γερμανία, έγινε ο Γιέλτσιν ακόμη πιο συγκεκριμένος εξηγώντας πως η KGB κατείχε λενα μηχάνημα το οποίο ήταν σε θέση να εκπέμψει ένα τόσο δυνατό σήμα 7 έως 11 Hz, ώστε να σταματήσει η καρδιά. Ο Γιέλτσιν επαναλαμβάνοντας τα λόγια του ίδιοι του ανθρώπου των μυστηκών υπηρεσιών είπε " αν δεν υπάρχουν πρώτες βοήθειες εκεί κοντά, τότε όλα τελειώνουν".

Στο σημείο αυτό ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως ένας αξιοσημείωτος αριθμός ανθρώπων που υπήρξαν μάρτυρες της δολοφονίας του Τζων Φ. Κέννεντυ πέθαναν από εμφράγματα- οι ΗΠΑ δηλώνουν οι ίδιες πως έχουν στην κατοχή τους ανάλογες συσκευές. Σύμφωνα με τον ερενητή-δημοσιογράφο Jim Keith το κωδικό τους όνομα είναι Black Beauty. 

Συσκευές ELF λέγεται πως χρησιμοποιήθηκαν και ενάντια στον δικτάτορα Μανουέλ Νοριέγκα μετά την απόβαση των αμερικανών στον Παναμά το 1989, όταν αυτός κρύφτηκε στην πρεσβεία του Βατικανού στην πόλη του Παναμά. Τα μηχανήματα τα είχαν παραλάξει να φαίνονται σαν ηχεία από τα οποία έπαιζε συνεχώς μουσική Heavy Metall. Εισήμως η μουσική ήταν που θα προκαλούσε κατάθλιψη στον Νοριέγκα, ωστόσο στην πραγματικότητα το μήνυμα το ακτινοβολούσαν με κύματα ELF, λέει ο Δρ Χέιλιγκερ. 




Lemmings στον Πόλεμο του Ιράκ
Η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε από τους Αμερικανούς και στον πόλεμο του Ιράκ. Έτσι το περιοδικό Magazin 2000 αναφέρει το Δεκέμβρη του 1993: "Θυμάστε τις εικόνες από τον Πόλεμο του Κόλπου, όταν χιλιάδες ιρακινοί στρατιώτες έβγαιναν από τα χαρακώματα για να παραδοθούν και παραδίδονταν ακόμη και σε δημοσιογράφους (παρά τις λευκές σημαίες), που τους πέρναγαν για φαντάρους και έτσι έγιναν τροφή για τα κανόνια των Αμερικανών? Τώρα όλο και περισσότεροι ειδικοί πολέμου είναι πεπεισμένοι πως δεν έφταιγε η τάχα φτωχή διατροφή των ομάδων του Σαντάμ που προκάλεσε αυτή την παράδοση την αλά lemmings παράδοση, αλλά Όπλα Ψυχοτρονικού Mind Control των ΗΠΑ. Μερικά από αυτά τα όπλα σούπερ υψηλής τεχνολογίας εκμεταλλεύονται την επίδραση κυμάτων ραδιοσυχνοτήτων πάνω στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Όπως περιγράφει η φετινή έκδοση του ειδικού περιοδικού Aviation Week and Space Technology, το Υπουργείο 'Αμυνας των ΗΠΑ εξοπλίζεται με πυραύλους και συσκευές που είναι σε θέση να παράγουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς (EMP) ώστε να κατατροπώνουν τον εχθρό δίχως τη χρήση ατομικών, βιολογικών ή χημικών στοιχείων. Αυτή η μορφή όπλων έχει σαν κύριο στόχο της να σβήνει τα ηλεκτρονικά συστήματα του εχθρού. Άλλα πάλι παράγουν υπερήχους, ELF, κύματα ήχου, που προκαλούν αναγούλα, εμετό και διαταράσσουν σε μεγάλο βαθμό την ικανότητα προσανατολισμού των ατόμων. Ατά τα όπλα έχουν μια ακτίνα επιρροής τουλάχιστον 2,500 χιλιομέτρων".

Οι δυνατότητες που έχουν σήμερα οι μυστικές υπηρεσίες είναι κατά πολύ πιο εξελιγμένες. Βάσιμα μπορεί κανείς να πει πως όλα όσα μας δείχνουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχουν γίνει ήδη πραγματικότητα. Μόνο που δεν πρέπει να το γνωρίζουμε. Φαίνεται, λέει ο Δρ Χάιλιγκερ συνεχίζοντας το άρθρο του, πως η διάσπαση της κοινωνίας, την οποία πολύ φοβόμασταν, έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από όσο συνειδητοποιούμε και έχει χωρίσει τους ανθρώπους σε μια μάζα ανίδεων που μπορεί κανείς να τους χειραγωγεί κατά το δοκούν, και μια μικρή ελίτ, η οποία κινεί διάφορους μοχλούς. / Θέλουμε όμως να αποκτήσουμε συνείδηση αυτής της πραγματικότητας?, αναρωτιέται ο Δρ Χάιλιγκερ.


Μια δαιμονική Άρπα
Σε συνάρτηση με τα παραπάνω -και μάλιστα σε πρώτη θέση- άμεση σχέση έχει και το αμερικάνικο πρόγραμμα HAARP, το οποίο σίγουρα δεν ερευνά απλά την ιονόσφαιρα. Με αυτό το παρανοϊκό πρόγραμμα -πρόκειται για τεράστιες ενεργειακές εκπομπές- θερμαίνεται η ιονόσφαιρα και μετατρέπεται σε ηλετρομαγνητικό καθρέπτη, ώστε κατόπιν να επηρεάσουν με ηλεκτροαγνητικά κύματα ELF ολόκληρη τη γήινη επιφάνεια, όλα τα ζωντανά συστήματα και φυσικά την ανθρώπινη συνείδηση. Κατ΄αυτό τον τρόπο, όπως προειδοποιούν οι επικριτές, μπορεί κανείς να μεταδώσει με ηλεκτρομαγνητικό τρόπο μοτίβα ασθένειας, να χειραγωγήσει τον καιρό, να προκαλέσει σεισμούς, ακόμη και να μεταθέσει το γήινο μαγνητικό πόλο. *(!)
Και η κατασκευή αυτή (HAARP) του αμερικανικού στρατού δεν είναι η μόνη στον κόσμο! Άλλες τέτοιες κατασκευές βρίσκονται μεταξύ άλλων στο: 

Arecibo (λιμάνι στη βόρεια ακτή του Πουέρτο Ρίκο)
Pine Gap (κοντά στο Alice Springs) 
North West Cape της Αυστραλίας
Duschanbe (πρωτεύουσα της πρώην σοβιετικής ομοσπονδίας του Τατζικιατάν
Τρόμσο (η μεγαλύτερη πόλη της βόρειας Νορβηγίας)
Monchegorsk (ρωσική πόλη στη βόρεια πολική θάλασσα κοντά στο Murmansk) και στο
Sura (ρωσική ερευνητική βάση, περίπου 100 χλμ. ανατολικά του Nischni Nowogorod)

Φυσικά όπως αναφέρει ο ίδιος ο γράφων υπάρχουν και πολλές άλλες βάσεις τέτοιου είδους, όπως το σύστημα LOIS στη νότια Σουηδία, ή τη βάση της Κύπρου να συμπληρώσω εγώ... και φυσικά υπάρχουν και πολύ περισσότερες μυστικές εγκαταστάσεις...

Το περιοδικό raum&zeit δημοσίευσε αποδείξεις για το γεγονός πως υπάρχει ανάλογη μικρή βάση HAARP και στο Βερολίνο κάτω από το αεροδρόμιο Tempelhof. (Ανάλογο δημοσίευμα και έρευνα διενήργησαν και οι Grazyna Fosar-Franz Bludorf νωρίτερα, ενώ μέρος των ερευνών τους περιλαμβάνονται και στο δημοσίευμα μας εδώ: Η Εποχή των συχνοτήτων 3 - TEDDYBEAR signal και TAOS HUM...

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα καταγράφηκαν στην περιοχή του αεροδρομίου ηλεκτρομαγνητικά κύματα ELF που δεν θα έπρεπε λογικά να υπάρχουν. Μία ανάλυση φασματική έδειξε πως πρόκειται για μορφοποιημένα σήματα ELF, τα οποία είναι φορείς συγκεκριμένων πληροφοριών, που ωστόσο δεν είναι σαφές τι είδους πληροφορίες είναι. Όπως και να έχει ωστόσο γεγονός παραμένει πως οι πληροφορίες αυτές μέσω των κυμάτων ELF μπορούν και διεισδύουν εντός του ανθρώπινου εγκεφάλου. Ως πιθανά επακόλουθα αναφέρεται μία σειρά συμπτωμάτων γνωστή με το όνομα σύνδρομο CFIDS, που αφορά χρόνια κόπωση, ατονίας και αδυναμία του ανοσοποιητικού συστήματος . *(Δείτε αναλυτικότερα σχετικά εδώ cFIDS)

Ποια είναι τα αντίμετρα? 

Φυσικά μετά από όλα τα παραπάνω τίθεται το ερώτημα: τι μπορώ να κάνω; Κατ’ αρχήν να προστατέψουμε τον εαυτό μας. Υπάρχουν διάφορες συσκευές, οι οποίες υπόσχονται πως μπορούν να μας «μονώσουν» από οποιαδήποτε ακτινοβολία. Πόσο καλές είναι και κατά πόσο λειτουργούν δεν θα το αναλύσουμε εδώ. Κατά την άποψη μου, όπως και κατά την άποψη του Δρ Χάιλιγκερ υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να προστατευτούμε και τον προτείνουμε εγκάρδια: να είμαστε κύριοι ρης συνείδησης μας. Αυτό δεν κοστίζει τίποτε περισσότερο από λίγο κόπο και προσπάθεια. Ουσιαστικά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κρατάμε τη συχνότητα των εγκεφαλικών μας κυμάτων εντός μιας περιοχής όπου δεν μπορούν να επηρεαστούν από τα κύματα ELF. Την επίδραση των κυμάτων αυτών πάνω μας μπορούμε εννοείται να εμποδίσουμε μόνον εάν γνωρίζουμε σχετικά με την ύπαρξη και τον τρόπο που μας επηρεάζουν. Πρέπει λοιπόν, λέει ο Δρ Χάιλιγκερ, να γνωρίζουμε τι συμβαίνει γύρω μας, δίχως να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να κυριεύεται από φόβο.

Τα κύματα ELF επιδρούν πάνω στην κατάσταση της συνείδησης μας τραβώντας την προς τα κάτω στις περιοχές των κυμάτων Δέλτα και Θήτα. Ατό εξηγεί για παράδειγμα τη χρόνια κόπωση και έλλειψη ζωτικότητας, που διαπιστώθηκε σε άτομα ευαίσθητα στις ακτινοβολίες (σύνδρομο CFIDS). Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε κόπωση του ανοσοποιητικού συστήματος με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να είναι πιο επιρρεπείς σε ασθένειες. Αυτή είναι μια τάση την οποία διαπιστώνουμε, όπως λέει ο Δρ Χάιλιγκερ, ολοένα και συχνότερα στις νεαρές ηλικίες.

Ένα άλλο σημάδι αυτού του συνδρόμου είναι πως εκτελούμε συνήθως τις εργασίες μας αυτομάτως δίχως συνείδηση, έτσι ώστε μετά δεν γνωρίζει το άτομο τι έκανε ή άν έκανε κάτι! Με άλλα λόγια δεν ζούμε πια στο παρόν συνειδητά. Και το παρόν είναι ουσιαστικά ο μόνος χρόνος που κατέχουμε. Ή μήπως έχετε εσείς στην κατοχή σας κάποιο άλλο χρόνο;
Όταν δεν είμαστε συνειδητά στο παρόν τότε δεν είμαστε εντελώς ξυπνητοί και προσεκτικοί. Αντίθετα σερνόμαστε στη ζωή δίχως καν να αντιλαμβανόμαστε πως κάτι δεν πάει καλά. Αναρίθμητες σκέψεις μας κατακλύζουν και με αυτό τον τρόπο αποδυναμώνουν την προσοχή μας. Ο χρόνος περνά ταχύτατα, επειδή δεν τον αντιλαμβανόμαστε πλέον. Τα σήματα των κυμάτων ELF συνδράμουν ώστε να μετατραπούμε σε εργαζόμενα, καταναλωτικά αυτόματα, που δεν σκέφτονται πια ούτε σχετικά με την ανθρώπινη εξέλιξη, ούτε για το νόημα της ζωής. Δεν συμβαίνει αυτό βέβαια σε όλους τους ανθρώπους, αλλά σίγουρα σε πολλούς.

Για να το αλλάξουμε αυτό θα πρέπει λοιπόν να γίνουμε κύριοι της συνείδησης μας και να ζούμε πλήρως στο παρόν, στο Τώρα. Πρέπει να απομακρύνουμε τον εαυτό μας από τις επιδράσεις των κυμάτων ELF σε μόνιμη βάση και άρα να ακυρώσουμε τα εγκεφαλικά μας κύματα στους ανώτερους τομείς των κυμάτων Βήτα. Αυτή η περιοχή κυμάτων (περίπου 35-40 Hz ) χαρακτηρίζεται από υψηλή κατάσταση εγρήγορσης και προσοχής και πλήρη συνείδηση. Αυτό ακριβώς είναι ζωή στο παρών και ζωή στο Τώρα.

Οι πολλές και ανεξέλεγκτες σκέψεις μας, παραμορφώνουν τη συνείδηση μας και την τραβούν πότε στο παρελθόν και πότε στο μέλλον- ανάλογα με το τι σκεφτόμαστε εκείνη τη στιγμή. Καθώς δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη ροή των σκέψεων καταλήγουμε να βρισκόμαστε σε μόνιμη κατοχή από τις ίδιες τις σκέψεις μας. Όντας στο παρόν δεν μπορούμε να σκεφτούμε, διότι δεν υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο. Μόλις σπαταλήσουμε έστω και λίγο χρόνο σε μια σκέψη αυτή θα έχει εξαφανιστεί και θα γίνει ήδη παρελθόν. Το παρόν είναι πολύ μικρότερο από ένα δευτερόλεπτο. Γι΄αυτό και δεν μπορούμε να σκεφτούμε πάνω σε αυτό. Αυτό που μπορούμε είναι να το ζήσουμε δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. Για αυτή τη μορφή του παρόντος χρησιμοποιώ τον όρο «στιγμιαίος χρόνος», γράφει ο Δρ Χάιλιγκερ.

Σε αυτή την κατάσταση είμαστε εντελώς συνειδητοί και απολύτως τίποτε δεν μπορεί να μας αγγίξει. Ο εγκέφαλος μας εργάζεται αποτελεσματικότατα και δεν μπορεί πλέον να επηρεαστεί από τίποτε. Μπορούμε να σκεφτόμαστε συνειδητά δίχως να μας ελέγχουν οι σκέψεις μας. Έτσι η απόλυτη χαλάρωση και η πλήρης συνειδητότητα γίνονται ένα. Αυτό δεν είναι θεωρία. Εμείς το πράττουμε και βιώνουμε αυτή την κατάσταση καθημερινά, όμως δυστυχώς όχι ακόμη κάθε δευτερόλεπτο. Για το σκοπό αυτό πρέπει να εξασκηθούμε ακόμη περισσότερο.

Πιθανόν να προσέξατε, λέει ο Δρ Χάιλιγκερ, πως σας προτρέπω συνεχώς να εργαστείτε με τον εαυτό σας. Δεν σας πιέζει κανείς. Όμως όποιος δεν δουλεύει με τον εαυτό του τον δουλεύουν οι άλλοι... (εδώ κάνει ένα λεκτικό παιχνίδι υπονοώντας τις τεχνολογίες με τις οποίες άλλοι επεμβαίνουν στο νου και τη συνείδηση μας).

Ασκήσεις προς την Ελευθερία
Για να καταστήσουμε αυτή τη συνειδητότητα θα πρέπει όπως ειπώθηκε παραπάνω να εξασκηθούμε. Παρακάτω υπάρχουν μερικές οδηγίες για το σκοπό αυτό:

1. Να παρατηρείται συνεχώς τα αντικείμενα που σας περιβάλλουν. Προσπαθήστε να συλλάβετε το τρισδιάστατο της μορφής τους. Κατ’ αυτό τον τρόπο εμποδίζεται την ανάδυση ασήμαντων σκέψεων και στρέφεται την προσοχή σας συνεχώς στο παρόν. Στην αρχή ίσως να δυσκολευτείτε, διότι ότι σκέψεις θα τα καταφέρνουν να τραβούν την προσοχή σας μια στο παρελθόν και μια στο μέλλον. Όμως θα πρέπει να συνεχίσετε να θυμίζετε τον εαυτό σας να στρέψει την προσοχή του στα αντικείμενα του περιβάλλοντος και έτσι να παραμείνει στο παρόν. Ίσως να σκαρφιστείτε ένα σημάδι που θα κάνετε με το χέρι για να επαναφέρετε την προσοχή σας στο παρόν. Μπορείτε να παίζετε κατ΄αυτό τον τρόπο είτε στέκεστε, είτε βαδίζετε και με οποιαδήποτε αντικείμενα- δηλαδή πάντα και παντού. Όμως να μην κολλάτε το βλέμμα σας πολύ ώρα σε ένα μόνον αντικείμενο, σε ένα σημείο, διότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυτούπνωση.

2. Να αποφορτίζεται κάθε βράδυ την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που συσσωρεύτηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό μπορεί για παράδειγμα να γίνει με ένα ποδόλουτρο με αλατισμένο νερό. Ή να κάθεστε όσο πιο συχνά μπορείτε στο έδαφος και να περπατάτε έξω με γυμνά πόδια (όχι μέσα στο σπίτι ή το διαμέρισμα σας! Έξω στη φύση!) Γενικότερα καλά είναι να εφαρμόζεται όποιο τρόπο γείωσης γνωρίζεται.

3. Να προσπαθείτε συνεχώς να χαλαρώνεται. Αυτό ελευθερώνει την προσοχή σας και είναι πολύ βασικό για τη συνειδητότητα (την ικανότητα να βιώνεται τα πάντα συνειδητά στο εδώ και Τώρα). Μια συνεχής κατάσταση χαλαρότητας συνοδευόμενης από εγρήγορση είναι πολύ σημαντική για να είστε κύριοι της συνείδησης σας. Όταν είναι κανείς αναστατωμένος έρχεται υπό την κατοχή σκέψεων και έτσι δεν μπορεί να ζήσει στο παρόν!
Όλες αυτές οι απλές ασκήσεις φέρνουν με τον καιρό το επιθυμητό αποτέλεσμα: ελευθερώνουν τη συνείδηση και έτσι μπορούμε να ζούμε στο Τώρα, όπου κανείς δεν μπορεί να μας αγγίξει!

Με τα παραπάνω λόγια κλείνει το άρθρο ρου ο Δρ Χάιλιγκερ στο περιοδικό ZeitenSchrift. Με τη σειρά μου θα ήθελα να προσθέσω μερικές ακόμη απλές τεχνικές που βοηθούν σε αυτή την κατεύθυνση.

1. Διαλογισμός. Όπως ακριβώς φανερώνει η ίδια η λέξη στόχος αυτής της άσκησης είναι μια κατάσταση «μεταξύ λογισμών» ή «διαμέσου, ενδιάμεσα από τους λογισμούς». Ο διαλογισμός λοιπόν βοηθά να καθαρίζουμε το νου από τις σκέψεις ή τις εικόνες που μας μεταφέρουν πότε στο παρελθόν και πότε στο μέλλον. Η διαλογιστική κατάσταση της συνείδησης μπορεί να μετριέται στην περιοχή των κυμάτων ALPHA (8-12 Hz), μα σε αυτή την κατάσταση όχι απλά χαλαρώνουμε βαθιά και μπορούμε να επιτρέψουμε στο σώμα να ενεργοποιήσει τις αυτοθεραπευτικές του ικανότητες, μα αδειάζουμε και το υποσυνείδητο, έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιεχόμενα που να πιέζουν για την προσοχή μας, και άρα να μη μας επιτρέπουμε να ζούμε πλήρως στο εδώ και τώρα. Όσο αδιαφορούμε για το περιεχόμενο που ρίξαμε στο υποσυνείδητο, τόσο αυτό θα μας κυριεύει αλλά και θα μας αρρωσταίνει, αφού η χρόνια αδιαφορία μας για τα περιεχόμενα εκείνα τελικά σωματοποιείται και εκφράζεται με σωματικά συμπτώματα ή ασθένεια.

2. Ποιος ρωτά; Ένα άλλο τέχνασμα για να επαναφέρουμε τη συνείδηση μας στο εδώ και τώρα είναι να καταγράφουμε συνειδητά το περιβάλλον και το χρόνο. Πχ βρίσκομαι στο πάρκο, είναι Μάρτιος και 9 το πρωί. Ή επίσης μπορούμε να βγάλουμε το νου μας από τις σκέψεις θέτοντας συνειδητά ένα οποιοδήποτε ερώτημα. Πχ: που βρίσκομαι? Αν μάλιστα η επόμενη ερώτηση είναι «ποιος ρωτά» ερχόμαστε δονητικά σε σύνδεση με το σοφό κομμάτι εντός μας.

3. Ο παρατηρητής. Μια άλλη πολύ γνωστή τεχνική από το χώρο του εσωτερισμού και της ενεργειακής ιατρικής είναι η συνειδητή σύνδεση μας με τον παρατηρητή εντός μας. Ουσιαστικά με τα ερωτήματα που θέτουμε στον εαυτό μας (2) σταματάμε τον αυτόματο διάλογο και τη φλυαρία του νου. Έτσι όχι μόνον επανερχόμαστε συνειδητά στο παρόν μα σε ένα πιο προχωρημένο στάδιο γινόμαστε μόνιμοι παρατηρητές του εατού μας. Γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τι κάνουμε ή ποιες σκέψεις τρυπώνουν στο νου μας και δίχως να ταυτιζόμαστε με αυτές τις αφήνουμε να περνούν σαν σύννεφα στο γαλάζιο ουρανό. Δεν τις κρίνουμε, δεν επιτρέπουμε στους συνειμούς να μας απομακρύνουν από το τώρα.

4. Μια άλλη τεχνική ελέγχου του νου μας είναι η σταδιακή αύξηση του χρόνου εστίασης μας σε μία σκέψη ή ένα θέμα. Ξεκινάμε από ένα λεπτό και αυξάνουμε μέχρι και μισή ώρα επιτρέποντας στο νου μας να έχει σκέψεις που να σχετίζονται άμεσα με αυτό που κάνουμε εκείνη τη στιγμή. Πχ την ώρα του φαγητού επιτρέπουμε μόνο σκέψεις που να έχουν σχέση με τούτο. Το ζητούμενο είναι να είμαστε εμείς οι κύριοι των σκέψεων μας, οπότε με την ανάλογη εξάσκηση μπορούμε να βελτιώνουμε την κατάσταση και τη σχέση μας με τον εγκέφαλο μας.

Ελπίζω να βοήθησαν τα παραπάνω.... κι αν όχι... υπάρχει πάντα το παλιό καλό καπελάκι από αλουμινόχαρτο... 



vickytoxotis


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα