Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Δεν δίνουμε άλλοθι, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ!Κρίσιμη ενημέρωση:

Δεν είχα γράψει μέχρι τώρα για τη "συμφωνία" ή για τις όποιες εσωτερικές πολιτικές "αναταράξεις", γιατί παρακολουθούσα αναλυτικά τις ΠΟΛΥ σημαντικότερες, ευρύτερες εξελίξεις.


Συνοπτικά θα επισημάνω εδώ κάποια πράγματα:


-Η συμφωνία είναι σαφώς άδικη, εκδικητική, εκβιαστική και υφεσιακή, και καλά έκανε και την δέχθηκε ο Πρωθυπουργός.


Είναι δεδομένο πως ήταν Εθνικά Αναγκαίο.


Και πρέπει αταλάντευτα να πορευθεί στην εφαρμογή των υποχρεώσεων που αναλάβαμε όχι γιατί αυτό είναι ευχάριστο αλλά γιατί είναι απολύτως αναγκαία βήματα για τη διασφάλιση χρηματοδότησης - γέφυρας και την αποτροπή οποιασδήποτε δικαιολογίας προς κάθε πλευρά να κατηγορήσει την Ελλάδα για αναξιοπιστία. 


Δεν δίνουμε άλλοθι, ειδικά τώρα.


Η σημασία στο ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ:


-Ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Λιού με εντολή Ομπάμα φτάνει ΕΚΤΑΚΤΩΣ στην Ευρώπη και θα συναντήσει τους ΠΑΝΤΕΣ, από Ντράγκι μέχρι Σοϊμπλε με αποκλειστικό θέμα την Ελλάδα.


-Το ΔΝΤ απαιτεί να υπάρξει τουλάχιστον 30χρονη μετακύλιση πληρωμών του Ελληνικού Χρέους αλλιώς ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συμμετάσχει το συμφωνηθέν πρόγραμμα, καθιστώντας το ΑΚΥΡΟ!!!!! 


Να γίνει ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΥΤΟ: -Χωρίς ευθύνη της Ελληνικής πλευράς η οποία κάνει ότι έχει αναλάβει, όντας στην πράξη ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και ΕΜΠΙΣΤΟΣ εταίρος.


-Ο Κυβερνήτης της Τάπεζας της Αγγλίας Mark Carney ζητά ΕΠΙΣΗΣ μείωση του Ελληνικού Χρέους.
-Ο Διεθνής Τύπος και τα ΜΜΕ έχουν κατακλυστεί από άρθρα που κατακεραυνώνουν τη Γερμανική Στάση, ενω την ίδια ώρα στη Γερμανία επικρατεί σε πολιτικό επίπεδο, εκρηκτικό κλίμα και αίσθηση ΉΤΤΑΣ, με τεράστιο κόστος.


-Το διαδίκτυο και το twitter (με την τεράστια δυναμική που διαθέτει) έχει κυριαρχηθεί από σχόλια και μηνύματα συμπαράστασης προς την Ελλάδα και κατακραυγής για τη Γερμανία. 


Από ολόκληρο τον πλανήτη.


Για την ώρα περιορίζομαι σε αυτά, είναι θέμα υπευθυνότητας να καταλάβουμε όλοι πως τίποτε δεν τελείωσε με τη "συμφωνία" οι εξελίξεις τρέχουν και είναι σαφώς ΥΠΕΡ της Ελλάδας.


Γι΄ αυτό ο Έλληνας πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, ακόμη μια φορά πρέπει να κινηθεί πολύ προσεκτικά και Εθνικά.


Οι μικροπολιτικές εν ελλάδι εξελίξεις, μπροστά στον Διεθνή Χείμαρο, μου είναι αδιάφορες.


 Alekos Markellos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα